Zonnepanelen Staphorst

Ben jij opzoek naar een betaalbare zonnepanelen installateur uit Staphorst?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Staphorst verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Staphorst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Solar Staphorst gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Staphorst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Staphorst gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Staphorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Rouveen, IJhorst en Wanneperveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Staphorst

Er zijn verschillende redenen waarom het een verstandig idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het voornaamste is natuurlijk dat de panelen je aanzienlijk wat geld kunnen opleveren. Door het opwekken van de stroom zal je jouw energierekening op een vrij eenvoudige manier naar beneden kunnen halen. Jaarlijks kan dit in enkele gevallen tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Iedere duurzame investering in een woning zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit absoluut van pas komen.

Wat voor een paar mensen juist weer erg belangrijk is, is het duurzame karakter van solar. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt via de traditionele opwekmethodes. Door te kiezen voor zonnepanelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een aantrekkelijker milieu in ons land. Dankzij subsidie mogelijkheden is het een van de allermeeste en voordeligste keuzes die iemand maar kan maken voor een opgeruimder Nederland. De tarieven die het bewerkstelligen van solar in Staphorst met zich meebrengen is een element wat verderop aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Staphorst

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in Staphorst? Er is immers veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Staphorst 1600 zonne-uren. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij daglicht! Het zonlicht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk vooral ook even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Hierdoor bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Staphorst

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Staphorst die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Staphorst

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves wanneer je besluit om persoonlijk je energie op te wekken in Staphorst. Je kunt hier niet gelijk een specialist in te worden, maar het helpt indien je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je project voor zonne energie Staphorst.

Ook is het slim om al een indicatie te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een aangepaste omvormer) moet maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Staphorst om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Staphorst

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Staphorst

Je wilt je panelen natuurlijk niet eigenhandig op je dak prutsen. Omdat panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Staphorst. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

In de praktijk is het soms moeilijk om een verstandige zonnepanelen installateur in Staphorst te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Staphorst op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de zonnepanelen eigenhandig kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Staphorst

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Staphorst en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Staphorst zonnepanelen laten installeren

Wanneer je van tevoren een aantal dingen helder hebt, scheelt dat alvast aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een begroting, een duidelijk idee van wat je wilt laten plaatsen en hoe het ontwerp pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te kijken naar andere gelijkwaardige projecten. Misschien wel je buurman of een familielid. En anders kun je zeker via internet de benodigde inspiratie op doen. Voornamelijk omdat zonnepanelen een steeds bekender begrip zijn geworden in de maatschappij, zijn er veel meer klussen uitgevoerd in de afgelopen tijd. En het belangrijkste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen!

Wil je raad van een individu die weet hoe je in Staphorst zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers aardig helpen als je wat geringer technisch begaafd bent. Daarna is het slim om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Als je gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk contact met diverse partijen. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er al klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Staphorst.

Nu 3 offertes uit Staphorst vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Staphorst vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Staphorst

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in Staphorst hangt van een een bepaald zaken af. Die zetten wij even voor je onder elkaar.

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je de panelen wil neerleggen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid/prijs verhouding (icm opbrengst)

De uitgaven van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check dan snel nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Staphorst?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Staphorst, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Staphorst – de beste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Staphorst? Je ziet het tegenwoordig alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de passende expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Staphorst echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Staphorst – groen en duurzaam

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Dit kan hierna worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi prijs! Via de gemeente kun je informeren of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je eventueel de belasting retour kunt ontvangen? Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Staphorst

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Staphorst. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Staphorst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Staphorst

Mooie prijs, klantgericht

10 maart 2023

Zoals gezegd, de prijs was super en we zijn prima te woord gestaan en geïnformeerd.

- Ronald de Wit

Bijna 25% besparing op energie

28 februari 2023

Ik had het niet verwacht maar de berekening die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Antonius Meijer

Vergelijken is eigenlijk een aanrader.

23 februari 2023

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Vergelijken kan daarom echt uit. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Sharon de Graaf

Bijna 25% besparing op energie

14 februari 2023

Een aantrekkelijke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand berekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Heel tevreden dus.

- Martijn Mol

Prima service

12 februari 2023

We zijn blij met de installatie, kosten en kregen na de offertes snel advies.

- Anna Jonker

Content met deskundigheid

3 februari 2023

Pieter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een mooie prijsvermindering voor mijn overige panden.
Ondanks mijn eigen onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor minder geld aan solar panelen.
Zeer voldaan dus.

- Adriana van Dijk

Grote investering klasse geregeld

24 januari 2023

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou besparen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we deze ook nog eens leggen tegen een redelijke prijs.
Een expert gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met grote aantallen zonnepanelen. Zeer content over het traject.

- Angela van de Pol

Duurzame en ook waardevolle belegging

17 januari 2023

Mijzelf allereerst aardig ingelezen (fijne info hier op de internetpagina) en vervolgens gelijk maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een gunstig prijsverschil in ongeacht de al scherpe tarieven.
Nadat ik gekozen had wie mocht plaatsen was de overeenkomst zo opgesteld en voordat ik het wist waren de panelen neergelegd. En de app die erop kwam is buitengewoon prettig, kan accuraat zien hoeveel ik opwek. Voldane afnemer dus!

- Nancy Kuipers

Begeleiding van het hele traject

11 januari 2023

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten immers dat het een langaanhoudend en gecompliceerd iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was keurig. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te krijgen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Bram Bosch

Uitgelichte installateurs uit Staphorst

Kooiker installatie

Wethouder Klompstraat 6
7951 SC Staphorst
Nederland

0522 461 552
http://www.kooikerinstallatie.nl/

Kiekebos & Bakker Klimaattechniek V.O.F.

Westerstouwe 31
7951 KH Staphorst
Nederland

0522 246 783
http://www.kiekebosbakker.nl/

Installatiebedrijf De Reest B.V.

Oeverlandenweg 7
7944 HZ Meppel
Nederland

0522 251 566
http://dereestbv.nl/