Zonnepanelen Punthorst

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Punthorst?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Punthorst verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Punthorst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Punthorst gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Punthorst
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Punthorst gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Punthorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Onna, Kallenkote en Zuidveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Punthorst

Er zijn allerlei redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Punthorst. We zetten ze even voor je in een overzicht.

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • panelen renderen momenteel beter dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • je hebt wellicht aanspraak op subsidie
 • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Het is dus het beste moment om wat informatie over zonnepanelen te vinden. Laat ons je helpen door advies en uitleg over al wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Punthorst. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat het een langere termijn belegging betreft, is het slim om nu alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over allerlei soorten solar in Punthorst en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze handelwijze krijg je de allerbeste prijs om zo nog meer te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Punthorst

Er zijn nog steeds mensen die bedenken dat zonnepanelen neerleggen in Punthorst geen zin heeft. Het regent namelijk erg regelmatig bij ons Punthorst? Ondanks het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Punthorst. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het zonlicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk ook dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Punthorst

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Punthorst die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Punthorst

Indien je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Punthorst, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Je kunt hier niet direct een specialist in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke kosten je moet maken tijdens je project voor zonne energie Punthorst.

Ook is het slim om al een leidraad te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Als je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) zou moeten maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Punthorst om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je uiteraard met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Punthorst

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Punthorst

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten aanbrengen ten aanzien van het zelfstandig plaatsen bekend. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelf aan de slag te gaan. Het installeren van panelen op jouw dak is immers een taak die net even wat verschillend is dan andere klussen. Wat zijn de aanleidingen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is logischerwijs veiliger dan wanneer je eigenhandig het huis op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de mogelijkheid is om de panelen op de juiste wijze te monteren. De ventilatieruimte speelt hierbij een significante rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het allerhoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw solar panelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie je zeer veel veel zorgen en tijd. De relatief lage kosten voor de installatie maken dit dé keuze om te maken als je zonnepanelen wilt laten plaatsen bij jou op het huis. En zo liggen straks de beste panelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Kies dus voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Punthorst

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Punthorst en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Punthorst zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het bepalend om een goede installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde informatie kan je makkelijk zien aan wat voor kosten je zult moeten denken voor de installatie. En brengt het je inzicht in de vooruitgang van het project.

Een andere tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf alvast sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Dan moet je onder andere denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het is logischerwijs niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven minder hoog zullen uitvallen. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Via onze offertetool krijg je direct gevarieerde offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan meteen je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Punthorst.

Nu 3 offertes uit Punthorst vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Punthorst vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Punthorst

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Punthorst hangt van een aantal dingen af. Die zetten we even voor je onder elkaar.

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je woont
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De uitgaven van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het type panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je eigenhandig zou kunnen genereren met zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Punthorst?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Punthorst, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Punthorst – de beste investering

Zonnepanelen in Punthorst is de hoogst duurzame investering welke je kunt maken. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort trajecten. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de volledige expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Punthorst met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Punthorst – klimaatvoordelen

Duurzame en lagere tarieven voor je energie, uiteraard wil je dat! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg rendabel tegenwoordig. Dat is niet anders als wanneer je zonnepanelen in Punthorst wilt installeren. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is meteen!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Meerdere dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Punthorst zijn er tevens nog diverse zaken waar je rekening mee mag houden.

Vergeet ook niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie regeling is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten neerleggen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Punthorst? 1 ding is onontkomelijk, je portemonnee en het klimaat zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Punthorst

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Punthorst. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Punthorst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Punthorst

Begeleiding en toelichting is geweldig

24 februari 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Eerst Vergelijksolar helemaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de installatie waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een veer voor hun.

- Marco Dijkstra

Gewoon top

15 februari 2024

Vergenoegd over alles. Goed geregeld..

- Ingrid van de Pol

Vergelijken is echt verstandig!

10 februari 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we vlot in contact met de mensen die zonnepanelen aanleveren. We kregen zelfs raad over de subsidies wat erg welkom was.
Daarmee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Robert de Bruin

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

27 januari 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe tevreden ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de aanleg maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Thomas van Dam

De informatie verstrekking en begeleiding was grandioos

21 januari 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Na het doornemen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de installatie waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een veer voor hun.

- Jelle van Dijk

Zeer professioneel

8 januari 2024

Van de eerste aanbod tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Erg vergenoegd met het traject zo.

- Manon Jacobs

Professional met kennis van zaken!

7 januari 2024

Pieter nam na de offerteaanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een aantrekkelijke korting voor mijn overige panden.
Ongeacht mijn eigen onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog significanter dan zelf bedacht.
Uiterst voldaan dus.

- Adriaan Gerritsen

Uiterst content over traject

29 december 2023

Omdat we een tal grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte deskundigheid.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we dit ook nog eens doen tegen een redelijke prijs.
Een specialist gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met grote aantallen zonnepanelen. Zeer content over het traject.

- Irene Koster

Vakkundig werk, goede prijs

22 december 2023

Gisteren had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg blij met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de installatie maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Sebastiaan Smit

Uitgelichte installateurs uit Punthorst

Installatiebedrijf Schiphorst

Oosteinde 4
7711 BX Nieuwleusen
Nederland

0529 481 588
http://www.schiphorstinstall.nl/

Technisch installatiebedrijf A Heide BV

Den Hulst 48 A
7711 GP Nieuwleusen
Nederland

0529 481 368
http://www.installatiebedrijfheide.nl/

Prefatix – Duurzame energieoplossingen

De Grift 13
7711 EP Nieuwleusen
Nederland

085 401 3479
http://www.prefatix.nl/