Zonnepanelen Roosendaal

Ben jij opzoek naar een ijzersterke zonnepanelen installateur in Roosendaal?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Roosendaal verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Roosendaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Solar Roosendaal gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Roosendaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 54 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Roosendaal gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Roosendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Standdaarbuiten, Stampersgat en Kruisland bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Roosendaal

Er zijn verschillende redenen waarom het een verstandig idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het voornaamste is uiteraard dat de panelen je aanzienlijk wat geld kunnen opleveren. Door zelf elektriciteit op te wekken, hoef je minder stroom van je energiebedrijf te verbruiken, waardoor je jaarlijkse stroomkosten lager worden. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Verder zullen solar panelen ervoor zorgen dat de waarde van je woonhuis zal toenemen. Iedere investering brengt tenslotte een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de volgende jaren te verhuizen dan zal dit zeker van pas komen.

Wat voor een paar mensen juist weer enorm doorslaggevend is, is het duurzame karakter van solar. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt via de gewone opwekmethodes. Door te kiezen voor panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een beter milieu in ons land. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het daarnaast een duurzame investering. De tariefstellingen die het realiseren van solar in Roosendaal met zich meebrengen is een element wat later aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Roosendaal

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Roosendaal inkopen! Je moet aan een hoop dingen denken indien je zonnepanelen gaat aankopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor ook de panelen, als de materialen voor de installatie en natuurlijk de installatie zelf. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van offerte tot installatie! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opleveren. Want ondanks dat het rendement momenteel hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het natuurlijk een belegging die je gaat maken. Door het goed vergelijken kun je zowel kosten besparen op zonnepanelen aanschaffen in Roosendaal als wel op de plaatsing kosten als je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: Laat je niet alleen leiden door de prijs in aankoop en installatie. Kijk met name ook even kritisch naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen evenals naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantie wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Roosendaal.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Roosendaal

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Roosendaal die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Roosendaal

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves wanneer je besloten hebt om persoonlijk je energie op te wekken in Roosendaal. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je helemaal zelf gaat hebben voor het installeren van je zonnepanelen in Roosendaal.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel nogmaals installatie kosten uiteraard. Ook is het vervolgens slim om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog meer kosten moet maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Roosendaal om via zonnepanelen energie op te wekken. Ook wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Roosendaal

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Roosendaal

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring zelfstandig installeren. Aangezien solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Roosendaal die passend is voor jouw klus. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een handige zonnepanelen installateur in Roosendaal lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Roosendaal op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de zonnepanelen eigenhandig kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan echt altijd verstandig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Roosendaal

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Roosendaal en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Roosendaal zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een paar dingen inzichtelijk hebt, scheelt dat alvast erg in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een budget, een tastbaar idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het project pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Als inspiratie helpt het om te informeren naar meerdere gelijkwaardige projecten. Zoals iemand in de buurt of een van je familieleden. Zo niet, kun je natuurlijk via internet de nodige informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat solar panelen vaker neergelegd worden omdat mensen er de toegevoegde waarde van zien, is er genoeg voorbeeldmateriaal aanwezig. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Wil je raad van een persoon die weet hoe je in Roosendaal zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers erg helpen als je iets minder technisch begaafd bent. Dan is het goed om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Indien je kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk contact met meerdere partijen. Tip: Vergeet zo’n partij ook vooral niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Klaar voor zonne energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Roosendaal.

Nu 3 offertes uit Roosendaal vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Roosendaal vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Roosendaal

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Roosendaal zijn fiks afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rij:

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je de panelen wil installeren
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je budget, merk en soort zonnepanelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je eigenhandig zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Roosendaal?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Roosendaal, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Roosendaal – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Roosendaal? Je ziet het momenteel steeds meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de volledige expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je opbrengst. En dan kun je met zonnepanelen in Roosendaal echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Roosendaal – klimaatvoordelen

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die warmte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Roosendaal

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Roosendaal. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Roosendaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Roosendaal

Geplaatst in alle goedkeuring

1 november 2021

We waren nieuwsgierig of de schatting van de opwek die we zouden kunnen realiseren overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Johan Koning

Man met kennis van zaken!

26 oktober 2021

Na de aanvragen was ik snel in contact met Pieter en konden we meteen in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een korting daarvoor.
Ik had zelfstandig wat research gedaan maar ik kreeg een aangepast advies. Dat was prima want de besparing die we konden maken bleek nog significanter dan zelf bedacht.
Echt goed.

- Roel van der Meer

Besparen op elektriciteit gaat prima

28 oktober 2021

Het traject van aanbieding aanvragen tot de aanleg afspraak ging aardig. De opwek gaat tevens uitstekend dus voldaan.

- Monique de Jonge

Tevreden over de plaatsing

20 oktober 2021

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Martin de Jonge

Bezuinigen op elektriciteit gaat aardig

15 oktober 2021

Het traject liep soepel (van prijsopgave tot plaatsing). De opwek gaat tevens voortreffelijk dus voldaan.

- Maurice Hermans

Prijs en ervaring was prima!

9 oktober 2021

Eerlijk gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben echt goed geïnformeerd eerst door de webpagina en bijkomend door de
experts. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Ingrid Groen

Installateur met kennis van zaken!

23 september 2021

Peter nam na de offerteaanvraag contact met ons op en kregen ook nog eens een prachtige prijsvermindering voor mijn overige panden.
Ongeacht mijn eigen research kreeg ik bijkomend advies. Dat was super want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf bedacht.
Echt goed.

- Niels Jonker

Super service

13 september 2021

We zijn blij met de installatie, kosten en kregen na de offertes vlot raad.

- Albert de Haan

20 panelen en blij

7 september 2021

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Ook zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen maar dit werd snel weggenomen in de gesprekken. Jan Peter is een echte specialist.

- Jacob Driessen

Uitgelichte installateurs uit Roosendaal

De Bont Elektrotechniek B.V.

Argon 45a
4751 XC Oud Gastel
Nederland

088 808 0900
https://debontelektrotechniek.nl/

Elkor Groep

Kromzaad 1
4703 RD Roosendaal
Nederland

0165 542 503
http://www.elkor.nl/

Coppens Zonnepanelen

Vijfhuizenberg 105B
4708 AJ Roosendaal
Nederland

06 53164107
http://www.coppenszonnepanelen.nl/