Zonnepanelen Oirschot

Behoefte aan een top zonnepanelen installateur in Oirschot?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Oirschot verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Oirschot – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Solar Oirschot gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Oirschot
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 60 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Oirschot gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oirschot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Best, Netersel en Wintelre bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Oirschot

Er zijn allerlei redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Oirschot. We zetten ze even voor je op een rij.

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het rendement van een zonnepaneel is aanzienlijker dan ooit
 • een huis met zonnepanelen wordt standaard meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Het is dus het beste moment om wat informatie over zonnepanelen te zoeken. We ondersteunen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Oirschot. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat het een lange termijn investering betreft, is het verstandig om direct alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Oirschot en de tariefstelling hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Logischerwijs krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend snel een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Oirschot

Twijfel je nog over het nut van het kopen van zonnepanelen in Oirschot? Er is wel veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Oirschot. Dit houdt in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het daglicht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Kijk vooral ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Oirschot

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Oirschot die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Oirschot

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besloten hebt om eigenhandig je energie op te wekken in Oirschot. Het is fijn als je hierdoor van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je helemaal zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Oirschot.

Ook is het slim om al een schatting te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Bedenk of je voor een gehele vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog meer kosten moet maken.

Wat wel bepalend is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Oirschot om via zonnepanelen energie op te wekken. Ook wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Oirschot

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Oirschot

Je wilt je panelen uiteraard niet zelf op je dak prutsen. Dit is een klus die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er immers voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oirschot die geschikt is voor jouw karwei. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een handige zonnepanelen installateur in Oirschot te vinden. Er bestaat wel tamelijk wat verschil tussen de verscheidene solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Oirschot op de volgende componenten:

 • Prijzen van de zonnepanelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan ook altijd handig om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren solar panelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Oirschot

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Oirschot en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Oirschot zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een goede installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een fijn resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van cruciaal belang om op bepaalde zaken te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt terugvinden. Aan de hand van de genoemde info kan je gemakkelijk zien aan wat voor tariefstelling je zal moeten denken voor de aanleg. Verder verschaft het je inzicht in het verloop van het karwei.

Een andere tip is om te overwegen of het handig is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden verricht. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het creëren van een nieuwe groep in de meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Via onze offertetool krijg je meteen verschillende offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Oirschot.

Nu 3 offertes uit Oirschot vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Oirschot vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Oirschot

Het is ingewikkeld om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het rendement van de panelen. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan ga je wat meer moeten betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement kunt behalen. Voor de polykristal panelen is dit juist omgekeerd.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze duur ga je winst behalen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van ruim 25 jaar kun je gauw uitrekenen hoeveel winst je kunt boeken! Wacht dus niet langer en check hoeveel aan rendement jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Oirschot?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Oirschot, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Oirschot – de juiste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft voorlichting over zonnepanelen in Oirschot. Wij raden je natuurlijk aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een inschatting van de kosten krijgen na contact met een specialist. De specialisten waar we mee werken letten voor scherpe tarieven! Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Oirschot dan staan wij vanzelf altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen Oirschot – de voordelen

Veel mensen weten prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je navragen of je misschien in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je eventueel de belasting terug kunt krijgen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de deskundige op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Oirschot

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Oirschot. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Oirschot die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Oirschot

Begeleiding en uitleg is prima

3 november 2021

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Eerst Vergelijksolar compleet doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de installatie waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een veer voor hun.

- Robert de Leeuw

Super geregeld

31 oktober 2021

Vergenoegd over alles. gewoon prima.

- Tamara de Groot

Gevonden wat we wilden!

31 oktober 2021

Binnen enkele minuten had ik direct de passende installateur ontdekt! Flink kennis van zaken en een scherpe prijs! Top!

- Brenda Verbeek

Na lang twijfelen heel gelukkig

20 oktober 2021

Ik twijfelde of ik de belegging meteen of later wilde maken.
Desondanks prijsopgaves aangevraagd en na een advies door de expert uiteindelijk besloten om zonnepanelen te laten neerleggen. Later content dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Mirjam Vink

Vergelijken is weten!

17 oktober 2021

We hebben tenslotte vlot contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs advies over de subsidies wat heel welkom was.
Na dat gedaan te hebben was onze investering volledig besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten plaatsen. Het kan dus feitelijk uit om te vergelijken.

- Dennis Koning

Nauwlettend de goede installateur gevonden!

8 oktober 2021

Direct het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Flink wat kennis van zaken en een aanbieding! Fantastisch!

- Marieke Timmermans

Door de solar panelen is mijn huis gestegen in waarde

26 september 2021

Door de mooie en ecologische zonnepanelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Bizar!

- Marijke Dekker

Snelle levering, goede prijs

19 september 2021

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Pascal Meijer

Vergelijken is echt een aanrader.

8 september 2021

Ik had vooraf bij verschillende specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende prijzen uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Helemaal de inspanning waard om
dit te doen dus. Vlug was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Simone Peters

Uitgelichte installateurs uit Oirschot

Installatiebedrijf Snijders B.V.

Vijverweg 9
5683 CX Best
Nederland

0499 399 933
http://www.snijders-best.nl/

Installatiebedrijf Op ’t Hoog

Het Ven 3-A
5688 LJ Oirschot
Nederland

0499 574 778
http://www.installatiebedrijfopthoog.nl/

Climate Point BV

De Dintel 10
5684 PS Best
Nederland

0499 445 000
http://www.climatepoint.nl/