Zonnepanelen Ede

Behoefte aan een betaalbare zonnepanelen installateur uit Ede?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ede verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Ede – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Solar Ede gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Ede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ede gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heelsum, Renkum en Ederveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ede

Er zijn allerlei redenen waarom het een slim idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het voornaamste is natuurlijk dat de solar panelen je aanzienlijk wat geld kunnen opleveren. Door eigenhandig energie op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier te verbruiken, waardoor je jaarlijkse energiekosten lager worden. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Verder zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je woonhuis zal vermeerderen. Iedere investering brengt immers een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om in de loop van de volgende jaren je huis te verkopen dan zal dit absoluut van pas komen.

Behalve de vele financiële voordelen is duurzaamheid nog een drijfveer dat meer mensen zouden moeten kiezen voor zonnepanelen. Door eigenhandig stroom op te wekken hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt. Door te kiezen voor solar panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een aantrekkelijker milieu in ons land. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het ook een mooie investering. Straks laten we je meer zien over de tarieven die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de solar panelen.

Zonnepanelen kopen Ede

Er zijn nog steeds mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in Ede geen zin heeft. Er is immers veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Ede 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het daglicht direct op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ede

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ede die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ede

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Ede, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je volledig zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Ede.

Ook is het handig om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Bedenk of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel wederom installatie kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een project wat aansluit bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Ede om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je uiteraard met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Ede

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ede

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten plaatsen ten aanzien van het eigenhandig installeren bekend. Wij raden het af om eigenhandig aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het installeren van panelen op jouw dak is wel een taak die net even wat verschillend is dan andere klussen. Wat zijn de aanleidingen om een professioneel bedrijf in te schakelen? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om zelfstandig het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de gelegenheid is om de solar panelen op de passende manier te monteren. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie je enorm veel kopzorgen en tijd. Aangezien de kosten voor installatie van zonnepanelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je dak. Voor je het weet heb je jouw huis ook uitgerust met de beste solar panelen van dit moment. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ede

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ede en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ede zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een goede installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je meteen aan wat voor kosten je kunt denken. Dit geeft je wat meer duidelijkheid over het definitieve resultaat van de klus.

Tevens kun je rustig overleggen of het verstandig is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Dan moet je onder andere denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het is logischerwijs niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet steeds op de pagina vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Klaar voor solar energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ede.

Nu 3 offertes uit Ede vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Ede

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Ede hangt van een aantal dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rij:

  • De geografische ligging (oosten of westen) waar je woont
  • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
  • Het soort zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
  • Het getal zonnepanelen
  • +-
  • Het seizoen
  • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het type panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk dan gauw nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ede?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ede, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Ede – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Ede? Je ziet het hedendaags steeds meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit vele partijen met de passende expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Ede feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Ede – we verduurzamen samen

Duurzame en lage kosten voor je electra, natuurlijk wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Daarom zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. Dat is niet anders als wanneer je zonnepanelen in Ede wilt plaatsen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze webpagina. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Ede zijn er alsmede nog diverse zaken waar je rekening mee mag houden.

Vergeet tevens niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie regeling is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Mogelijk kun je zelfs belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. 1 ding is vanzelfsprekend, je portemonnee en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ede

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ede. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ede die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ede

Besparen op energie gaat goed

7 juni 2021

Het proces van aanbieding aanvragen tot de installatie afspraak ging goed. De opwek gaat tevens uitstekend dus tevreden.

- Natascha Jonker

Dankzij de solar panelen is mijn woning gestegen in waarde

6 juni 2021

Geweldig mooie zonnepanelen en mijn woning is in ieder geval nog eens behoorlijk meer waard nu. Dank Jullie Wel.

- Janneke Bos

Kosten en ervaring was goed!

29 mei 2021

Oprecht gezegd was ik wat sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben werkelijk goed geïnformeerd eerst door de webpagina en aanvullend door de
experts. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Hendrika Evers

Prijs iets meer maar ook top kwaliteit

18 mei 2021

Voor mijn bedrijf was het vooral belangrijk dat we geen hinder van de installatie zouden hebben. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd zelfs met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Uitermate blij mee.

- Raymond Verhoeven

Vergelijken is eigenlijk een aanrader.

12 mei 2021

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Toch de moeite waard om
dit te regelen dus. Vlug was de datum van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Astrid Mulder

Bezuinigen op elektriciteit gaat aardig

5 mei 2021

Het traject van offerte aanvragen tot de installatie afspraak ging goed. Het opwekken van solar energie gaat goed.

- Marieke Sanders

Verstand van zaken en goede prijs

2 mei 2021

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de aanleg was snel gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Marinus Bosman

Buitengewoon tevreden over traject

21 april 2021

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opbrengen.
En niet geheel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlot de offertes in huis.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen kenner die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pre. Zeer content over het traject.

- Nathalie van Dam

Slimme en voornamelijk waardevolle belegging

14 april 2021

Na een tijdsperiode van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en direct offertes aangevraagd. De offertes hadden eigenlijk stuk voor stuk wel scherpe tarieven en desondanks was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch enigszins.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanleggen was de overeenkomst zo gemaakt en alvoor ik het wist waren de solar panelen neergelegd. En de applicatie die erbij kwam is erg leuk, kan accuraat zien wat ik opwek. Voldane afnemer dus!

- Johannes de Lange

Uitgelichte installateurs uit Ede

Showroomshop Van Ginkel

Weerkruislaan 97
6721 BS Bennekom
Nederland

0318 419 001
http://www.ginkel.nu/

Installatiebedrijf W. van Ginkel B.V.

Weerkruislaan 97c
6721 BS Bennekom
Nederland

0318 419 001
https://www.ginkel.nu/

EWiS B.V.

Frankeneng 24A
6716 AA Ede
Nederland

085 301 0750
http://www.ew-installatieservice.nl/