Zonnepanelen Ede

Behoefte aan een betaalbare zonnepanelen installateur uit Ede?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ede verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Ede – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Solar Ede gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Ede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ede gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heelsum, Renkum en Ederveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ede

Er zijn allerlei redenen waarom het een slim idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het voornaamste is natuurlijk dat de solar panelen je aanzienlijk wat geld kunnen opleveren. Door eigenhandig energie op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier te verbruiken, waardoor je jaarlijkse energiekosten lager worden. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Verder zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je woonhuis zal vermeerderen. Iedere investering brengt immers een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om in de loop van de volgende jaren je huis te verkopen dan zal dit absoluut van pas komen.

Behalve de vele financiële voordelen is duurzaamheid nog een drijfveer dat meer mensen zouden moeten kiezen voor zonnepanelen. Door eigenhandig stroom op te wekken hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt. Door te kiezen voor solar panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een aantrekkelijker milieu in ons land. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het ook een mooie investering. Straks laten we je meer zien over de tarieven die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de solar panelen.

Zonnepanelen kopen Ede

Er zijn nog steeds mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in Ede geen zin heeft. Er is immers veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Ede 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het daglicht direct op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ede

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ede die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ede

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Ede, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je volledig zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Ede.

Ook is het handig om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Bedenk of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel wederom installatie kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een project wat aansluit bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Ede om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je uiteraard met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Ede

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ede

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten plaatsen ten aanzien van het eigenhandig installeren bekend. Wij raden het af om eigenhandig aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het installeren van panelen op jouw dak is wel een taak die net even wat verschillend is dan andere klussen. Wat zijn de aanleidingen om een professioneel bedrijf in te schakelen? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om zelfstandig het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de gelegenheid is om de solar panelen op de passende manier te monteren. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie je enorm veel kopzorgen en tijd. Aangezien de kosten voor installatie van zonnepanelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je dak. Voor je het weet heb je jouw huis ook uitgerust met de beste solar panelen van dit moment. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ede

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ede en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ede zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een goede installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je meteen aan wat voor kosten je kunt denken. Dit geeft je wat meer duidelijkheid over het definitieve resultaat van de klus.

Tevens kun je rustig overleggen of het verstandig is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Dan moet je onder andere denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het is logischerwijs niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet steeds op de pagina vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Klaar voor solar energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ede.

Nu 3 offertes uit Ede vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Ede

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Ede hangt van een aantal dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rij:

  • De geografische ligging (oosten of westen) waar je woont
  • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
  • Het soort zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
  • Het getal zonnepanelen
  • +-
  • Het seizoen
  • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het type panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk dan gauw nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ede?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ede, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Ede – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Ede? Je ziet het hedendaags steeds meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit vele partijen met de passende expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Ede feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Ede – we verduurzamen samen

Duurzame en lage kosten voor je electra, natuurlijk wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Daarom zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. Dat is niet anders als wanneer je zonnepanelen in Ede wilt plaatsen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze webpagina. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Ede zijn er alsmede nog diverse zaken waar je rekening mee mag houden.

Vergeet tevens niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie regeling is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Mogelijk kun je zelfs belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. 1 ding is vanzelfsprekend, je portemonnee en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ede

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ede. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ede die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ede

Professional met verstand van zaken!

26 september 2023

Pieter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen ook nog eens een prachtige korting voor mijn overige panden.
Ondanks mijn eigen onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Uitermate content dus.

- Willem Bakker

Begeleiding en uitleg is geweldig

18 september 2023

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Na het lezen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs nuttig met het installeren en uitleggen van de app.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Diana van der Linden

Het installatie is niveau hoog

15 september 2023

Vanaf het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met iemand te maken die dit vaker had volbracht. Erg tevreden met het project zo.

- Kelly Blom

Een besparing van praktisch 25%!

5 september 2023

Een leuke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Marianne Bosch

Flinke investering keurig geregeld

29 augustus 2023

Omdat we een reeks grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke deskundigheid.
En niet geheel onbelangrijk, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een deskundige gesproken die ervaring had in onze branche en met grote aantallen zonnepanelen. Zeer content over het traject.

- Dennis Hendriks

Begeleiding van het hele project

24 augustus 2023

We zijn verwonderd over hoe compleet we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Jasper Peeters

Na lang twijfelen behoorlijk gelukkig

15 augustus 2023

Ik twijfelde of ik de investering meteen of straks wilde maken.
Desalniettemin maar aanbiedingen aangevraagd en na contact met een professional besloten ervoor te gaan. Later opgelucht dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Martin van den Broek

Vakkundig werk, nette prijs

9 augustus 2023

Gisteren had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg content met hoe de aanleg door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Zelfs toen het ging miezeren was hun humeur goed en in tegenstelling tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook bekwaam.

- Sabrina Bos

Zeer tevreden over traject

30 juli 2023

Daar we een hoeveelheid grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we die ook nog eens leggen tegen een redelijke prijs.
Een deskundige gesproken die ervaring had in onze branche en met grote aantallen zonnepanelen. Content met de gang van zaken.

- Kim de Haan

Uitgelichte installateurs uit Ede

Showroomshop Van Ginkel

Weerkruislaan 97
6721 BS Bennekom
Nederland

0318 419 001
http://www.ginkel.nu/

Installatiebedrijf W. van Ginkel B.V.

Weerkruislaan 97c
6721 BS Bennekom
Nederland

0318 419 001
https://www.ginkel.nu/

EWiS B.V.

Frankeneng 24A
6716 AA Ede
Nederland

085 301 0750
http://www.ew-installatieservice.nl/