Zonnepanelen Ederveen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw solar installatie in Ederveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ederveen verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Ederveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Ederveen gezocht?

Een installateur uit Ederveen vinden

Zonnepanelen Ederveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ederveen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ederveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit De Klomp, Lunteren en Ede bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ederveen

Er zijn allerlei redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Ederveen. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • het effect van zonnepanelen is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Kortom; het moment om je te verdiepen in zonne stroom. We begeleiden je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Ederveen. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Omdat deze investering voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Er zijn een aantal soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over verschillende soorten solar in Ederveen en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg meer besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Ederveen

Er bestaan nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen installeren in Ederveen geen zin heeft. Er is immers veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Ederveen 1600 zonne-uren. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij zonlicht! Het daglicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Bedenk bovendien dat er meer zaken zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ederveen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ederveen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ederveen

Meerdere plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Hiermee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te bewerkstelligen doet de gemeente Ederveen er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink oplopen, helemaal als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan ook zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Ederveen voor het installeren van zonnepanelen. Er zijn namelijk misschien condities om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Ederveen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ederveen

Je wilt je solar panelen uiteraard niet zelfstandig op je huis prutsen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Ederveen. Je wilt een installateur van panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

In de praktijk is het soms moeilijk om een verstandige zonnepanelen installateur in Ederveen te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Ederveen op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan echt altijd slim om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren solar panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ederveen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ederveen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ederveen zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een goede installateur is zoals je wel kunt zien noodzakelijk om te komen tot een aardig resultaat voor de zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het van belang dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je direct aan wat voor installatiekosten je kunt denken. En brengt het je inzicht in de ontwikkeling van het karwei.

Een andere tip is om te overwegen of het slim is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het inrichten van een extra groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij daadwerkelijk om verschillende offertes naast elkaar te leggen. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er echt zijn. Via onze offertetool krijg je onmiddellijk verschillende offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ederveen.

Nu 3 offertes uit Ederveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ederveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Ederveen

Het is moeilijk om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het rendement van de panelen. 1 van de grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement moet behalen. Voor de polykristal panelen is dit precies andersom.

Wel is het zo dat we als gemiddelde kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode heb je alle kosten er uit kunnen halen en ga je zuivere netto winst registreren. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van ruim 25 jaar kun je rap uitrekenen hoeveel opbrengst je kunt boeken! Dit maakt het een prima investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ederveen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ederveen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Ederveen – een top investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Ederveen? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het absoluut de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de juiste expertise voor het aanschaffen en neerleggen van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten informeren over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Ederveen eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Ederveen – milieu voordelen

Duurzame en lage kosten voor je electra, vanzelfsprekend wil jij dat! Er zijn vele aanbieders en organisaties die de zonnepanelen mogen installeren. Doordat er meerdere aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk tegenwoordig. Dat is niet anders als wanneer je zonnepanelen in Ederveen wilt installeren. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is nu!

Goed voor het klimaat en de centen! De voorlichting die je kunt lezen over zonnepanelen helpen je bij het selecteren welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Ederveen.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Wellicht kun je ook belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. 1 ding is vaststaand, je centen en het klimaat zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ederveen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ederveen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ederveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ederveen

Voor ons toekomstperspectief is solar energie noodzakelijk

26 juli 2024

Toen mijn buren behoorlijk verheugd waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Via Vergelijksolar snel op weg geholpen naar meer ecologische elektriciteit. Dank Jullie Wel!

- Jacob van der Meer

Een besparing van praktisch 25%!

20 juli 2024

Ik had het niet bedacht maar de berekening die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Zeer blij met het resultaat!

- Jessica Mulder

Verstand van zaken en goede prijs

9 juli 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitstekend. Vervolgens was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon fatsoenlijk.. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Marinus van Dongen

In weinig tijd na de aanvraag had ik panelen

4 juli 2024

Erg tevreden. Soepel en met duidelijk veel deskundigheid is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen vier weken had ik al solar energie.

- Rob de Jonge

Getwijfeld maar erg voldaan met resultaat solar panelen

29 juni 2024

Ik twijfelde of ik de belegging nu of later wilde maken.
Evengoed prijsopgaves aangevraagd en na een aanbeveling door de professional uiteindelijk besloten om panelen te laten installeren. Achteraf tevreden dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Marcel Smit

In minder dan een maand had ik panelen op mijn overkapping

19 juni 2024

Absoluut gelukkig. Het ging erg snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen een maand had ik al solar energie.

- Cornelis Smeets

Man met kennis van zaken!

10 juni 2024

Pieter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een interessante korting voor mijn overige panden.
Ik had zelfstandig wat research gedaan maar ik ontving een aangescherpt advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor niet zoveel geld aan zonnepanelen.
Zeer content dus.

- Jan Gerritsen

Prima service

5 juni 2024

Tevreden, vlot contact na offerte en afspraak ook rap gepland.

- Dennis Verhoeven

Tevreden over de plaatsing

31 mei 2024

De plaatsing ging vlot en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Inge de Wit

Uitgelichte installateurs uit Ederveen

Installatiebedrijf Martina

Meikade 11
6744 TA Ederveen
Nederland

06 51711452
http://www.martinainstallatietechniek.nl/

Van Ginkel Energie Techniek

Francis Baconstraat 5 J
6718 XA Ede
Nederland

06 11924583
http://www.vanginkelenergietechniek.nl/

MKM SOLUTIONS BV Installatietechniek

Hullerpad 13
6741 PA Lunteren
Nederland

085 070 8768
http://www.mkm-solutions.nl/