Zonnepanelen Delfzijl

Wil jij een professionele zonnepanelen installateur uit Delfzijl?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Delfzijl verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Delfzijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Delfzijl gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Delfzijl
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Delfzijl gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Delfzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Borgsweer, Wagenborgen en Nieuwolda bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Delfzijl

Er zijn verschillende redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Delfzijl. We zetten ze voor je op een rij:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het rendement van een zonnepaneel is beter dan ooit
 • een huis met zonnepanelen wordt automatisch meer waard
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in solar stroom. We helpen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Delfzijl. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat het een lange termijn investering betreft, is het slim om nu alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Er zijn een aantal soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Delfzijl en de kosten hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Logischerwijs krijg je tevens de optie om vrijblijvend meteen meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Delfzijl

Er bestaan nog altijd mensen die menen dat zonnepanelen plaatsen in Delfzijl geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Delfzijl. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het zonlicht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Bedenk tevens dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Delfzijl

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Delfzijl die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Delfzijl

Diverse gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo bevorderlijk denkbaar te houden. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit doel te realiseren doet de gemeente Delfzijl er mogelijk ook alles aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Daarom heb je ook een omvangrijke kans dat er misschien een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Indien je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al snel op. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Op de webpagina van de gemeente Delfzijl kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Delfzijl

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Delfzijl

Je wilt je zonnepanelen logischerwijs niet eigenhandig op je huis prutsen. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dat natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Delfzijl. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

In de praktijk is het soms lastig om een handige zonnepanelen installateur in Delfzijl te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Delfzijl op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Delfzijl

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Delfzijl en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Delfzijl zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het van belang om een goede installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van beslissend belang om op sommige dingen te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt achterhalen. Aan de hand van deze informatie kun je makkelijk zien aan wat voor prijzen je zult moeten denken voor de aanleg. Verder brengt het je inzicht in de ontwikkeling van de klus.

Een andere tip is om te overwegen of het handig is of je zelf al bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Hier moet je onder andere denken aan het creëren van een nieuwe groep in de meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke onkosten. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet constant op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van het karwei.

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Delfzijl.

Nu 3 offertes uit Delfzijl vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Delfzijl vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Delfzijl

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in Delfzijl hangt van een aantal dingen af. Die zetten we moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De manier waarop de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je budget, merk en soort zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Delfzijl?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Delfzijl, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Delfzijl – de juiste investering

Via deze webpagina kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Delfzijl. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je circa moet denken na contact met een vakkundige. De specialisten waar we mee samenwerken letten voor scherpe prijzen! Mocht je vragen hebben over het laten installeren van de zonnepanelen in Delfzijl dan staan we natuurlijk altijd klaar om je hiermee te helpen.

Zonnepanelen Delfzijl – een groener Nederland

Duurzame en lagere kosten voor je electra, vanzelfsprekend wil je dat! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Daarom zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel aanzienlijk. Dat is niet anders als indien je zonnepanelen in Delfzijl wilt plaatsen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! De informatie die je kunt lezen over zonnepanelen assisteren je bij het uitzoeken welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Delfzijl zijn er bovendien nog diverse dingen waar je rekening mee mag houden.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een optionele tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Of kun je misschien belasting terug vragen over de aankoop van zonnepanelen in Delfzijl? Alweer zal het milieu en je spaarrekening blij zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Delfzijl

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Delfzijl. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Delfzijl die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Delfzijl

20 panelen en tevreden

17 juli 2024

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Ook zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de gesprekken. Jan Peter is een echte deskundige.

- Ruud Groen

Vakkundig werk, goede prijs

12 juli 2024

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn collega hoe content ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de plaatsing maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Joris Dijkstra

Wat meer betaald, top service

2 juli 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het installeren. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit project. Daardoor hebben we iets meer betaald, de service en uitkomst was voor ons het belangrijkste. Zeer blij mee.

- Matthijs Prins

Vergelijken is echt raadzaam!

25 juni 2024

We hebben tenslotte rap contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Daarmee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Arjan de Vos

Deels zelfvoorzienend in energie

22 juni 2024

Een langgekoesterde droom is waarheid, ik ben niet meer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij solar! Alles gauw en eerlijk afgehandeld via deze internerpagina. Uiterst blij!

- Nienke van Doorn

Kosten iets hoger maar ook top kwaliteit

11 juni 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het aanleggen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken gemaakt over dit traject. Hierdoor hebben we iets meer kosten gemaakt, de service en opbrengst was voor ons het belangrijkste. Zeker tevreden.

- Jacobus van Dongen

Ontdekt wat we wilden!

2 juni 2024

In minder dan enkele minuten had ik onmiddellijk de geschikte installateur gevonden! Behoorlijk kennis van zaken en een messcherpe prijs! Fantastisch!

- Bas Willems

Kosten en ervaring was prima!

1 juni 2024

In de eerste instantie was ik wat terughoudend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek overbodig. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Arjan de Graaf

Slimme en zeker weten waardevolle investering

21 mei 2024

Na een termijn van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een aantrekkelijk prijsverschil in ongeacht de al scherpe tariefstellingen.
Toen ik gekozen had wie mocht aanbrengen was de afspraak zo opgesteld en voordat ik het wist waren de solar panelen neergelegd. En de app die erop kwam is erg leuk, kan nauwkeurig zien hoeveel ik opwek. Blije klant dus!

- Marco Willemsen

Uitgelichte installateurs uit Delfzijl

Kuipers installatiebedrijf

Farmsumerweg 38
9932 BB Delfzijl
Nederland

06 53130027
http://www.kuipersinstallatiebedrijf.nl/

JKverwarming

Simonszand 64
9931 AT Delfzijl
Nederland

06 23908626
http://www.jkverwarming.nl/

DoeHetSolar, Otto Technische Ondersteuning

Borgsingel 5
9906 PZ Bierum
Nederland

06 40746672
http://www.doehetsolar.nl/