Zonnepanelen De Bilt

Zoek jij een topper voor jouw solar installatie in De Bilt?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen De Bilt verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit De Bilt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Solar De Bilt gezocht?

Een installateur in De Bilt vinden

Zonnepanelen De Bilt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in De Bilt gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Bilt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Odijk, Werkhoven en Driebergen Rijsenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar De Bilt

Er zijn een aantal redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar De Bilt. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je wilt kosten besparen
 • het is duurzaam
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • solar panelen renderen hedendaags hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in zonne stroom. Laat ons je helpen middels advies en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar De Bilt. Je staat immers aan de rand van een ecologische en duurzame investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over talloze soorten solar in De Bilt en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze handelwijze krijg je de allerbeste prijsstelling om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen De Bilt

Er bestaan nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in De Bilt geen zin heeft. Het regent weliswaar super vaak bij ons De Bilt? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in De Bilt. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er uiteraard wel rekening mee dat het daglicht direct op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op lange termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in De Bilt

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit De Bilt die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie De Bilt

Indien je besluit om zelf je energie op te wekken middels zonne energie De Bilt, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Je hoeft hier niet direct een expert in te worden, maar het helpt indien je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke onkosten je moet maken tijdens je onderzoek voor zonne energie De Bilt.

Verder helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan natuurlijk je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Als je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) zou moeten maken.

Ook niet heel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk overdekking is even handig voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in De Bilt op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit De Bilt

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur De Bilt

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring zelfstandig installeren. Dit is een klus die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in De Bilt. Je wilt een installateur van panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een verstandige zonnepanelen installateur in De Bilt te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs De Bilt op de volgende gebieden:

 • Kosten van de zonnepanelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan echt altijd slim om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen solar panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit De Bilt

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit De Bilt en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

De Bilt zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je wel kunt zien noodzakelijk om te komen tot een fatsoenlijk resultaat voor de zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt terugvinden. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor installatiekosten je moet denken. Dat geeft je wat meer geruststelling over het definitieve effect van het project.

Ook kun je rustig overleggen of het nuttig is om zelf al een en ander aan voorbereidingen te treffen. Dan moet je onder andere denken aan het creëren van een additionele groep in de meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke tarieven. Tot slot adviseren wij daadwerkelijk om verschillende prijsopgaves naast mekaar te leggen. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steevast op de internetpagina vermeld staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de grootte van het karwei.

Klaar voor zonne energie? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes De Bilt.

Nu 3 offertes uit De Bilt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit De Bilt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in De Bilt

Omdat zonnepanelen van vele zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens evenveel prijzen zijn. De belangrijkste element is het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft. Kies je dan de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement kunt behalen. Voor de polykristal panelen is dit precies andersom.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze duur ga je winst behalen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je vlug uitrekenen hoeveel profijt je kunt boeken! Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in De Bilt?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio De Bilt, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit De Bilt – een verstandige investering

Zonnepanelen in De Bilt is de uiterst duurzame investering die je kunt doen. Je ziet het hedendaags alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig bestaan er ook in De Bilt genoeg professionele bedrijven die de expertise bezitten in het plaatsen van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in De Bilt eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen De Bilt – groen en duurzaam

Veel mensen begrijpen prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte opvangen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

De Bilt

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit De Bilt. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio De Bilt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in De Bilt

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

23 juni 2022

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan daarom oprecht uit. Aansluitend was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels bezitten we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Joris Kuijpers

De vakman gevonden en een prima tarief

15 juni 2022

De begeleiding en het advies van Willem was volmaakt. De monteurs waren op tijd en de installatie was snel gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Hendrik Janssen

Zeer bekwaam

8 juni 2022

Vanaf het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met iemand te maken die dit vaker had volbracht. Erg tevreden met het plan zo.

- Suzanne Dijkstra

Geplaatst in alle tevredenheid

4 juni 2022

De plaatsing ging vlot en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Ronald Schouten

Tevreden 20 zonnepanelen geplaatst

25 mei 2022

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Bovendien zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. Daar we er 20 wilde waren we wat ongerust over hoe dit neergelegd kon worden (en eruit zou zien) echter dit was overbodig. Jan Peter is een echte specialist.

- Maria van Wijk

Het was de belegging waard

18 mei 2022

Mijzelf eerst aardig ingelezen (fijne info hier op de site) en vervolgens gelijk maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een mooi prijsverschil in ondanks de al scherpe tarieven.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is erg aardig, kan accuraat zien wat ik opwek. Prachtige investering dus!

- Hendrik de Graaf

Het hele proces is begeleid

14 mei 2022

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Adrianus Kramer

Eerlijke prijs, goede service

8 mei 2022

De prijs was fatsoenlijk opgemaakt en gestructureerd uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en vriendelijk.

- Daniëlle Vermeulen

De specialist gevonden en een mooi tarief

30 april 2022

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was vlot gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Maaike Hermans

Uitgelichte installateurs uit De Bilt

Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik V.O.F.

Groeneweg 3
3981 CK Bunnik
Nederland

030 656 1968
https://www.vanbuurenbunnik.nl/

Dak Profijt

Groeneweg 162 W
3981 CP Bunnik
Nederland

085 130 8544
http://www.dakprofijt.nl/

Energiecentrum de Bilt

P.C. Staalweg 90
3721 TJ Bilthoven
Nederland

06 53784144
http://www.energiecentrumdebilt.nl/