Zonnepanelen Odijk

Wil jij een top zonnepanelen installateur in Odijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Odijk verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Odijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Odijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Odijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Odijk gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Odijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Houten, Werkhoven en Driebergen Rijsenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Odijk

Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Odijk. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • het is duurzame stroom
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • zonnepanelen renderen momenteel beter dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • je hebt misschien recht op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Het is dus het voornaamste moment om wat informatie over zonnepanelen te zoeken. We begeleiden je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Odijk. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze belegging voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Er zijn talloze soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Odijk en de tarieven hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Uiteraard krijg je ook de optie om vrijblijvend meteen een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Odijk

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in Odijk? Er is namelijk veel regenval in Nederland? Niks is minder kloppend! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land bijzonder geschikt voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Odijk. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er dus wel rekening mee dat het zonlicht direct op de panelen moet kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Odijk

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Odijk die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Odijk

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves indien je besluit om persoonlijk je energie op te wekken in Odijk. Je kunt hier niet direct een specialist in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke onkosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Odijk.

Ook helpt het als je een indicatie van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Als je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een nieuwe omvormer) gaat maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Odijk om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk fundamenteel dat je met een organisatie in zee gaat die snapt wat je wilt bereiken en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Odijk

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Odijk

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig aanbrengen. Dat is een karwei die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Odijk die geschikt is voor jouw karwei. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een handige zonnepanelen installateur in Odijk te vinden. Er bestaat immers behoorlijk wat verschil tussen de diverse zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Odijk op de volgende aspecten:

 • Prijzen van de zonnepanelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd verstandig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Odijk

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Odijk en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Odijk zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het belangrijk om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een gespecialiseerde installateur is het van cruciaal belang om op bepaalde zaken te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt terugvinden. Via deze info weet je meteen aan wat voor installatiekosten je kunt denken. Dat geeft je wat meer geruststelling over het uiteindelijke resultaat van het project.

Een andere tip is om te overwegen of het handig is of je zelf alvast sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het plaatsen van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke tarieven. De laatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Klaar voor solar energie? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Odijk.

Nu 3 offertes uit Odijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Odijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Odijk

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Odijk zijn erg afhankelijk van een tal bepalende factoren. Deze zetten wij moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je deze panelen wil aanleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je begroting, handelsmerk en soort zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Odijk?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Odijk, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Odijk – de juiste investering

Via deze site kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Odijk. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je ongeveer moet denken na contact met een expert. De experts waar we mee samenwerken letten voor scherpe tarieven! Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Odijk dan staan wij vanzelf altijd klaar om je hierbij te helpen.

Zonnepanelen Odijk – de voordelen

Duurzame en lage kosten voor je energie, natuurlijk wil je dat! Er zijn vele leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen mogen installeren. Hierdoor zijn de tarieven in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Odijk is dat zo. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Aldus tijd om te investeren in zonnepanelen! De voorlichting die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het uitzoeken welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Odijk.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aanschaf van zonnepanelen. Misschien kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is vaststaand, je centen en het milieu zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Odijk

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Odijk. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Odijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Odijk

De elektriciteit besparing klopt

15 mei 2023

Het traject van aanbieding aanvragen tot de installatie afspraak ging uitstekend. De opwek gaat daarnaast prima dus tevreden.

- Maria van Leeuwen

Prijs en ervaring was goed!

9 mei 2023

In de eerste instantie was ik wat gesloten over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Elizabeth Kuijpers

Wat meer betaald, top service

3 mei 2023

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het aanleggen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd zelfs met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Zeer blij mee.

- Thijs Martens

Ziet er best aantrekkelijk uit

29 april 2023

Ergens was ik beducht dat het lelijk zou zijn, duurzame panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best chic.

- Evelien de Bruin

Vergelijken is echt verstandig!

21 april 2023

We hebben tenslotte vlot contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus echt uit om te vergelijken.

- Sylvia Jacobs

Vergelijken is weten!

10 april 2023

We hebben tenslotte rap contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs advies over de subsidies wat heel welkom was.
Na dat gereed te hebben was onze investering totaal besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Het kan dus echt uit om te vergelijken.

- Martinus van de Berg

Grote investering goed geregeld

8 april 2023

Omdat we een tal grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke expertise.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we die ook nog eens regelen tegen een schappelijke prijs.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen deskundige die al ervaring had met onroerendgoed organisaties en dat was
voor ons begrijpelijk een pro. Content met de gang van zaken.

- Raymond Driessen

Eerlijke kosten, goede diensten

28 maart 2023

De prijs was netjes opgemaakt en gestructureerd uiteen gezet en de adviezen waren eerlijk en vriendelijk.

- Klaas Schouten

Bezuinigen op elektriciteit gaat goed

19 maart 2023

De procedure van offerte aanvragen tot de installatie afspraak ging uitstekend. De opwek gaat daarnaast voortreffelijk dus tevreden.

- Paulus van Vliet

Uitgelichte installateurs uit Odijk

Camping Power

Pr. Beatrixlaan 16
3972 AN Driebergen-Rijsenburg
Nederland

0343 809 997
http://www.campingpower.nl/

Installatiebedrijf Van Buuren Bunnik V.O.F.

Groeneweg 3
3981 CK Bunnik
Nederland

030 656 1968
https://www.vanbuurenbunnik.nl/

Dak Profijt

Groeneweg 162 W
3981 CP Bunnik
Nederland

085 130 8544
http://www.dakprofijt.nl/