Zonnepanelen Schraard

Wil jij een top zonnepanelen installateur in Schraard?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Schraard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Schraard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Schraard gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Schraard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Schraard gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Schraard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Arum, Exmorra en Allingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Schraard

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Schraard. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzame stroom
 • een lage Co2 uitstoot
 • panelen renderen hedendaags hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Samengevat; het moment om je te verdiepen in solar stroom. We begeleiden je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Schraard. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en duurzame investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een langere termijn belegging is, is het raadzaam om meteen alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Schraard en de tarieven hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Uiteraard krijg je bovendien de optie om vrijblijvend direct meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze manier krijg je de beste prijs om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Schraard

Twijfel je nog over het nut van het aanschaffen van zonnepanelen in Schraard? Er is wel veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Schraard. Dit houdt in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het zonlicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Schraard

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Schraard die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Schraard

Wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Schraard, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Het is prettig als je hierdoor van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je volledig zelf gaat maken voor het neerleggen van je zonnepanelen in Schraard.

Ook is het handig om al een indicatie te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een volledige vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Als je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog meer kosten moet maken.

Wat wel bepalend is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Schraard om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Schraard

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Schraard

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten plaatsen ten opzichte van het zelfstandig installeren bekend. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Er komt namelijk een hoop kijken bij de installatie van de zonnepanelen voor bij jou op het huis. Wat zijn de aanleidingen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Een deskundige is gewend aan allerlei soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Dat is uiteraard veiliger dan wanneer je eigenhandig het huis op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in de mogelijkheid is om de zonnepanelen op de passende wijze te bevestigen. De ventilatieruimte speelt hierbij een significante rol. Wegens een optimale installatie zul je profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. Tot slot scheelt het uitbesteden van de aanleg je enorm veel kopzorgen en tijd. De relatief gereduceerde kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. Voor je het weet heb je jouw woonhuis ook uitgerust met de beste zonnepanelen van dit moment. Maak daarom de keuze voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Schraard

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Schraard en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Schraard zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het bepalend om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde informatie kun je eenvoudig zien aan wat voor kosten je zult moeten denken voor de installatie. Ook geeft het je inzicht in het verloop van het karwei.

Een andere tip is om te overwegen of het slim is of je zelf reeds bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het creëren van een nieuwe groep in de meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. Als laatste adviseren wij daadwerkelijk om verschillende prijsopgaves naast mekaar te leggen. Er komen namelijk nog wel eens wat kosten bij kijken die niet constant op de pagina vermeld staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks gevarieerde offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er nu klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Schraard.

Nu 3 offertes uit Schraard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Schraard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Schraard

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Schraard hangt van een een bepaald dingen af. Deze zetten we moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je woont
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je begroting, merk en soort zonnepanelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je zelf zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk dan vlug nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Schraard?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Schraard, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Schraard – de beste investering

Zonnepanelen in Schraard is de meest duurzame investering die je kunt doen. Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het zeker de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type trajecten. Je hebt gelukkig de keuze uit meerdere partijen met de volledige expertise voor het kopen en leveren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. En dan kun je met zonnepanelen in Schraard eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Schraard – klimaatvoordelen

Uiteraard wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt aanschaffen. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk hedendaags. Dat is niet anders als indien je zonnepanelen in Schraard wilt installeren. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Goed voor het milieu en de portemonnaie! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de informatie op deze webpagina. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Schraard.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Misschien kun je ook belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. Wederom zal het klimaat en je spaarrekening blij zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Schraard

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Schraard. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Schraard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Schraard

Verstand van zaken plus goede prijs

17 juli 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was vlot volbracht tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Martijn Molenaar

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in energie

10 juli 2024

Heimelijk wilde ik dit al heel lang, niet meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Dankzij panelen! Alles vlot en keurig geregeld via deze website. Heel erg tevreden!

- Sjoerd Meijer

Vergelijken is echt raadzaam!

1 juli 2024

We hebben tenslotte vlot contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs raad over de subsidies wat erg welkom was.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus oprecht uit om te vergelijken.

- Natasja Mulder

Blij met expertise

25 juni 2024

Na de aanvragen was ik direct in contact met Pieter en konden we meteen in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een prijsvermindering daarvoor.
Ongeacht mijn eigen research kreeg ik bijkomend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor niet zoveel geld aan panelen.
Zeer tevreden dus.

- Arie Kok

In weinig tijd na de aanvraag had ik panelen

19 juni 2024

Super geholpen. Soepel en met onmiskenbaar veel deskundigheid is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen korte tijd was er al een installatie afspraak.

- Sander van de Wal

Tevreden over de plaatsing

14 juni 2024

De installatie ging snel en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Marjolein Groen

Vergelijken is weten!

7 juni 2024

We hebben uiteindelijk vlug contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Na dat gedaan te hebben was onze investering volledig afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- Marc van der Laan

Een nette prijs en snel geinstalleerd

30 mei 2024

Na het bespreken van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten afleveren en installeren. Wegens de snelheid en prijs komen we zeker terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Alexander van der Heijden

In weinig tijd na de aanvraag had ik solar panelen

21 mei 2024

Zeer tevreden. Flexibel en met duidelijk veel expertise is het traject van offerte tot installatie gedaan. Binnen vier weken had ik al solar energie.

- Petrus Brouwer

Uitgelichte installateurs uit Schraard

Yntema Installatietechniek

Wildinghelaan 3
8747 NL Wons
Nederland

06 53941566
https://yntema-installatietechniek.business.site/

Feenstra’s Installatiebedrijf Schettens

Viersprong 6
8744 ES Schettens
Nederland

0517 531 221
https://www.feenstraschettens.nl/

TIGER Offgrid Energy V.O.F. kleinezonnepanelen.nl

De Marne 232b
8701 MH Bolsward
Nederland

0515 233 098
https://www.kleinezonnepanelen.nl/