Zonnepanelen Piaam

Ben jij opzoek naar een ijzersterke zonnepanelen installateur uit Piaam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Piaam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Piaam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Piaam gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Piaam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Piaam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Piaam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Ferwoude, Gaast en Allingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Piaam

Er zijn diverse redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Piaam. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzaam
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het rendement van solar panelen is beter dan ooit
 • een perceel met zonnepanelen wordt standaard meer waard
 • je hebt wellicht recht op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Samengevat; het ogenblik om je te verdiepen in duurzame energie. Laat ons je assisteren door advies en toelichting over al wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Piaam. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze investering voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn een aantal soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Piaam en de tariefstelling hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Uiteraard krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend snel enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze manier krijg je de beste prijsstelling om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Piaam

Je hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Piaam. Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen aanschaffen. Laten we met name zorgen dat je de correcte informatie hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je situatie past. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de benodigdheden voor de plaatsing en natuurlijk de installatie zelf. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook ziet, het is een investering die je gaat doen. Indien je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Piaam

Even een stukje eerlijk advies: De aankoop en installatie onkosten zijn oprecht niet het enige waar je op zou moeten letten. Kijk met name ook even goed naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsook naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opleveren. Bekijk ook de garantie wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Piaam.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Piaam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Piaam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Piaam

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves wanneer je besloten hebt om eigenhandig je energie op te wekken in Piaam. Je kunt hier niet gelijk een expert in te worden, maar het helpt wanneer je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je project voor zonne energie Piaam.

Ook is het handig om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan natuurlijk je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft toch dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel wederom plaatsing kosten uiteraard. Ook is het vervolgens slim om te bedenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een aangepaste omvormer) zou moeten maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Niet elk overdekking is even gepast voor het neerleggen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Piaam op te wekken. Verder is het uiteraard doorslaggevend dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt bewerkstelligen en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Piaam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Piaam

Je wilt je panelen natuurlijk niet zelf op je huis prutsen. Dit is een karwei die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Piaam die passend is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een geschikte zonnepanelen installateur in Piaam te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Piaam op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Piaam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Piaam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Piaam zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het belangrijk om een goede installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het noodzakelijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het concern via het internet kunt terugvinden. Via deze info weet je meteen aan wat voor installatiekosten je kunt denken. En verschaft het je inzicht in de ontwikkeling van de klus.

Verder kun je even overleggen of het voordelig is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Zoals het aanleggen van een additionele groep in je meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke kosten. Tot slot adviseren wij echt om allerlei begrotingen naast elkaar te leggen. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van het project.

Ben je er nu klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Piaam.

Nu 3 offertes uit Piaam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Piaam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Piaam

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Piaam hangt van een aantal dingen af. Deze zetten wij daarom voor je onder elkaar.

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Piaam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Piaam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Piaam – een slimme investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Piaam? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je buurt en anders is het volstrekt de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere partijen met de passende expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Piaam feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Piaam – een groener Nederland

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi tarief! Via de gemeente kun je navragen of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je eventueel de belasting retour kunt ontvangen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Piaam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Piaam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Piaam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Piaam

Geplaatst in volledige goedkeuring

22 juli 2024

De plaatsing ging vlot en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Roy Peeters

Getwijfeld maar zeer tevreden met resultaat panelen

17 juli 2024

Door de toename aan informatie over solar panelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Desalniettemin prijsopgaves aangevraagd en na een advies door de specialist toch besloten om solar panelen te laten installeren. Achteraf tevreden dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Dirk Hofman

Wat meer betaald, top service

9 juli 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het installeren. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken gemaakt over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een overeenkomstig advies kregen. Uitermate blij mee.

- Michiel Mulder

Een besparing van bijna 25%!

1 juli 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Zeer tevreden dus.

- Gerrit Verhoeven

De energie besparing klopt

23 juni 2024

Het traject liep soepel (van offerte tot plaatsen). Het opwekken van duurzame energie gaat fijn.

- Janneke Martens

Bijzondere zonnepanelen, woonhuis meer waard

18 juni 2024

Door de prachtige en duurzame panelen gaf de makelaar aan dat mijn woning nu gestegen is in waarde. Bedankt.

- Dave Kok

Kosten en ervaring was prima!

11 juni 2024

In de eerste instantie was ik wat gereserveerd over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek overbodig. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Op basis van het gesprek de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Adriana Peters

Getwijfeld maar heel voldaan met resultaat zonnepanelen

5 juni 2024

Ik twijfelde of ik de belegging nu of later wilde maken.
Evengoed offertes aangevraagd en na een advies door de specialist evengoed besloten om panelen te laten aanleggen. Achteraf blij dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Lisette van der Meulen

Begeleiding van het hele proces

30 mei 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Pascal de Lange

Uitgelichte installateurs uit Piaam

Yntema Installatietechniek

Wildinghelaan 3
8747 NL Wons
Nederland

06 53941566
https://yntema-installatietechniek.business.site/

F.R.T. Installatiebedrijf

Singel 8-A
8765 LL Tjerkwerd
Nederland

06 21284675
http://tsjerkwert.nl/bedrijven/frt-installatiebedrijf/

Installatiebedrijf Lukkes B.V.

Sytzamaweg 62-A
8822 VD Arum
Nederland

0517 641 242
https://lukkes.nl/