Zonnepanelen Oppenhuizen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Oppenhuizen?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Oppenhuizen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Oppenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Oppenhuizen gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Oppenhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Oppenhuizen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oppenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Loenga, Goenga en Offingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Oppenhuizen

Er zijn allerlei redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Oppenhuizen. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je wilt kosten besparen
 • het is schone stroom
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het effect van panelen is aanzienlijker dan ooit
 • een pand met zonnepanelen wordt vanzelf meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • potentie tot btw belasting teruggave op aanschaf en installatie

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in zonne stroom. Laat ons je begeleiden met raadgeving en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Oppenhuizen. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en duurzame investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een langere termijn belegging is, is het raadzaam om nu alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn talloze soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Oppenhuizen en de kosten hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Uiteraard krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend direct een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze manier krijg je de beste prijsstelling om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Oppenhuizen

Twijfel je nog over het nut van het aanschaffen van zonnepanelen in Oppenhuizen? Er is wel veel regenval in Nederland? Niks is minder kloppend! Met name omdat we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land buitengewoon juist voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Oppenhuizen 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij zonlicht! Het zonlicht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Oppenhuizen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Oppenhuizen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Oppenhuizen

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besloten hebt om persoonlijk je energie op te wekken in Oppenhuizen. Het is prettig als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je helemaal zelf gaat hebben voor het plaatsen van je zonnepanelen in Oppenhuizen.

Ook is het slim om al een leidraad te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een volledige vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel nogmaals plaatsing kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een nieuwe omvormer) gaat maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat aansluit bij je behoeften, en ook bij je mogelijkheden. Niet elk overdekking is even gepast voor het neerleggen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Oppenhuizen op te wekken. Verder is het natuurlijk bepalend dat je met iemand in zee gaat die snapt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Oppenhuizen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Oppenhuizen

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig plaatsen. Dat is een klus die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oppenhuizen die geschikt is voor jouw taak. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het soms moeilijk om een verstandige zonnepanelen installateur in Oppenhuizen te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Oppenhuizen op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen eigenhandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan ook altijd uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Oppenhuizen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Oppenhuizen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Oppenhuizen zonnepanelen laten installeren

Een goede voorbereiding is het halve werk om in Oppenhuizen zonnepanelen te laten aanleggen. Wanneer je beschikt over een begroting, een helder concept van wat je wilt laten plaatsen en hoe het project ruwweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Als inspiratie helpt het om te informeren naar enkele gelijkwaardige projecten. Misschien wel je buurman of een familielid. En als alternatief kun je tevens via internet de nodige inspiratie op doen. Met name omdat zonnepanelen een almaar bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er veel vaker projecten verricht in de afgelopen tijd. En onthou goed: er is steevast hulp indien dat nodig is!

Wil je begeleiding van iemand die weet hoe je in Oppenhuizen zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers erg helpen als je iets minder technisch begaafd bent. Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Wanneer je gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks contact met gevarieerde partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij ook even naar belastingvoordeel en mogelijke subsidies! Zo weet je zeker weten dat je optimaal voorbereid aan je project kunt starten!

Klaar voor zonne energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Oppenhuizen.

Nu 3 offertes uit Oppenhuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Oppenhuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Oppenhuizen

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in Oppenhuizen hangt van een een bepaald dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het terrein (geografisch gezien) waar je de panelen wil aanleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het soort panelen. Wil je meer concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Oppenhuizen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Oppenhuizen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Oppenhuizen – de beste investering

Via deze webpagina kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Oppenhuizen. Wij raden je echt aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Het aanvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke tarieven je ruwweg moet denken na contact met een deskundige. De experts waar we mee samenwerken letten voor scherpe tarieven! Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Oppenhuizen dan staan wij natuurlijk altijd klaar om je hierbij te assisteren.

Zonnepanelen Oppenhuizen – de voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar stroom voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Oppenhuizen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Oppenhuizen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Oppenhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Oppenhuizen

Begeleiding en uitleg is geweldig

27 juli 2024

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Na het lezen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de plaatsing waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Klaas van de Brink

Prima reductie gekregen gedurende vergelijken

19 juli 2024

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we rap contact.
Overzichtelijke toelichting en schatting gekregen en toen ook nog vlot de installatie afspraak. Content.

- Erwin Gerritsen

Door de panelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

13 juli 2024

Door de mooie en ecologische zonnepanelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Dank.

- Pascal van der Meulen

Flinke investering degelijk geregeld

3 juli 2024

Daar we een reeks grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte deskundigheid.
En niet heel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen deskundige die al ervaring had met onroerendgoed organisaties en dat was
voor ons begrijpelijk een pluspunt. Erg tevreden over het traject.

- Niels van Dijk

Tevreden 20 zonnepanelen geplaatst

28 juni 2024

Prima service, voorspoedige plaatsing en ook nog eens erg zorgvuldig gelegd. Daar we er 20 wilde waren we wat bezorgd over hoe deze neergelegd kon worden (en eruit zou zien) maar dit was overbodig. Jan Peter is een echte specialist.

- Richard Groen

Specialistisch werk geleverd voor een net bedrag

22 juni 2024

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn teamgenoot hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de plaatsing maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Melanie van der Meulen

Verstand van zaken en goede prijs

9 juni 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. Daarna was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon eerlijk.. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Charlotte van Vliet

Na lang twijfelen heel tevreden

6 juni 2024

Door de groei aan info over panelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Toch maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Achteraf blij dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en vandaar wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Gerardus van Beek

Het was de belegging waard

27 mei 2024

Na een termijn van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. De offertes hadden eigenlijk stuk voor stuk wel scherpe prijzen en evengoed was ik opgelucht dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanleggen was de overeenkomst zo opgesteld en alvorens ik het wist waren de panelen neergelegd. En met een bijkomende app kon ik gelijk zien wat we zelf opwekte etc. Prachtige investering dus!

- Jacqueline de Ruiter

Uitgelichte installateurs uit Oppenhuizen

Technisch Bedrijf Karsten (TBK)

De Terp 18
9011 VZ Irnsum
Nederland

06 11340123
http://technischbedrijfkarsten.nl/

Weij BV Installatie vd

Smidsstraat 9
8601 WB Sneek
Nederland

0515 413 985
http://www.vdweijinstallatie.nl/

Hettinga’s Installatiebedrijf

De Opper 2
8621 DZ Heeg
Nederland

0515 442 286
https://www.hettingaheeg.nl/