Zonnepanelen Opeinde

Ben jij opzoek naar een top zonnepanelen installateur in Opeinde?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Opeinde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Opeinde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Opeinde gezocht?

Een installateur uit Opeinde vinden

Zonnepanelen Opeinde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Opeinde gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Opeinde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eastermar, De Tike en Rottevalle bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Opeinde

Er zijn namelijk een aantal redenen waarom zonnepanelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Het voornaamste is uiteraard dat de panelen je flink wat geld kunnen opleveren. Door zelf energie op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier af te nemen, waardoor je jaarlijkse kosten lager worden. Op jaarbasis kan dit in bepaalde situaties tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Elke ecologische belegging in een woning zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de volgende jaren te verhuizen dan zal dit met name van pas komen.

Behalve de vele financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende aanleiding dat meer mensen zouden moeten kiezen voor zonnepanelen. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt via de gewone opwekmethodes. Wanneer je kiest voor solar draag jij verder bij aan een schonere toekomst. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het daarnaast een fijne investering. De prijzen die het realiseren van solar in Opeinde met zich meebrengen is een aspect wat verderop aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Opeinde

Er bestaan nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Opeinde geen zin heeft. Er is namelijk veel regenval in Nederland? Niks is minder waar! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon geschikt voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Opeinde. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Opeinde

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Opeinde die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Opeinde

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besluit om eigenhandig je energie op te wekken in Opeinde. Je hoeft hier niet meteen een expert in te worden, maar het helpt indien je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke onkosten je kunt maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Opeinde.

Ook is het slim om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een volledige vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel weer plaatsing kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Opeinde om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je uiteraard met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Opeinde

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Opeinde

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten plaatsen ten aanzien van het eigenhandig installeren bekend. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Het installeren van zonnepanelen op jouw dak is wel een karwei die net even wat anders is dan andere klussen. Maar waarom wil je nou precies die expert aan het werk zetten? Ten eerste uiteraard vanwege de veiligheid. Een deskundige is gewend aan allerlei soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om eigenhandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de gelegenheid is om de solar panelen op de juiste manier te monteren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Wegens een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een heleboel tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van solar panelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van zonnepanelen op je dak. En zo liggen straks de allerbeste panelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Opeinde

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Opeinde en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Opeinde zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het raadzaam om een goede installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je meteen aan wat voor installatiekosten je kunt denken. Dat geeft je iets meer geruststelling over het uiteindelijke resultaat van het karwei.

Een andere tip is om te overleggen of het slim is of je zelf al bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Dan moet je onder andere denken aan het creëren van een nieuwe groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. Tot slot adviseren wij echt om allerlei begrotingen naast elkaar te leggen. Er komen namelijk nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steeds op de website vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je nu diverse offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Opeinde.

Nu 3 offertes uit Opeinde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Opeinde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Opeinde

Omdat zonnepanelen van vele zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er ook evenveel prijzen zijn. De voornaamste element is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een beter rendement moet behalen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets minder is.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd ga je winst maken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel profijt je kunt behalen! Dit maakt het een mooie investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Opeinde?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Opeinde, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Opeinde – een top investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Opeinde? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de passende expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Opeinde met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Opeinde – groen en duurzaam

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed tarief! Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Opeinde

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Opeinde. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Opeinde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Opeinde

Flinke investering goed geregeld

26 juni 2024

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou besparen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we die ook nog eens leggen tegen een schappelijke prijs.
Een kenner gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met grote aantallen zonnepanelen. Zeer content over het traject.

- Jeffrey van der Laan

Persoonlijk leverancier zijn

16 juni 2024

Heimelijk wilde ik dit al heel lang, niet meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Dankzij zonnepanelen! Vergelijksolar heeft hiermee geholpen! Oh en het advies voor subsidie vragen was zeer verstandig. Uiterst blij!

- Nathalie Molenaar

Nagenoeg 25% besparing op energie

15 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Erg tevreden dus.

- Guido van der Meulen

Ecologische energie is het vooruitzicht

2 juni 2024

Toen mijn buren zeer vrolijk waren met hun solar panelen en het rendement wilde ik ook. Ik kon bij Vergelijksolar snel aanbiedingen krijgen en binnen no time had ik ze in ieder geval. Dankbaar!

- Astrid Martens

Blij met de service

1 juni 2024

Tevreden, vlot contact na offerte en datum ook rap gepland.

- Cindy de Ruiter

Voor onze toekomst is zonne elektriciteit benodigd

25 mei 2024

Niet lang hoeven na te denken na mijn buren met succes zonnepanelen installeerden. Vanuit Vergelijksolar direct op weg geholpen naar meer ecologische energie. Dank jullie wel!

- Marjolein van de Ven

Begeleiding van het hele traject

18 mei 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het effect konden inzien etc. Kortom tevreden!

- Annemieke Visser

Zeker aan te raden om te vergelijken

5 mei 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Toch de moeite waard om
dit te regelen dus. Aansluitend was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook goed.

- Anne Kramer

Zeker aan te raden om te vergelijken

30 april 2024

Ik had voorafgaand bij verschillende experts al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Helemaal de inspanning waard om
dit te doen dus. Vlug was de datum van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Janneke de Leeuw

Uitgelichte installateurs uit Opeinde

Installatiebedrijf Hoekstra Drachten

Tussendiepen 7
9206 AA Drachten
Nederland

0512 514 000
http://www.hoekstra-heerenveen.nl/

ITD b.v.

Het Helmhout 45
9206 AZ Drachten
Nederland

0512 541 030
http://www.itdbv.nl/

De Vries Technies Buro

Pyriet 27
9207 GK Drachten
Nederland

0512 371 526
http://www.vriestech.nl/