Zonnepanelen Opeinde

Ben jij opzoek naar een top zonnepanelen installateur in Opeinde?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Opeinde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Opeinde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Opeinde gezocht?

Een installateur uit Opeinde vinden

Zonnepanelen Opeinde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Opeinde gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Opeinde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eastermar, De Tike en Rottevalle bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Opeinde

Er zijn namelijk een aantal redenen waarom zonnepanelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Het voornaamste is uiteraard dat de panelen je flink wat geld kunnen opleveren. Door zelf energie op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier af te nemen, waardoor je jaarlijkse kosten lager worden. Op jaarbasis kan dit in bepaalde situaties tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Elke ecologische belegging in een woning zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de volgende jaren te verhuizen dan zal dit met name van pas komen.

Behalve de vele financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende aanleiding dat meer mensen zouden moeten kiezen voor zonnepanelen. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt via de gewone opwekmethodes. Wanneer je kiest voor solar draag jij verder bij aan een schonere toekomst. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het daarnaast een fijne investering. De prijzen die het realiseren van solar in Opeinde met zich meebrengen is een aspect wat verderop aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Opeinde

Er bestaan nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Opeinde geen zin heeft. Er is namelijk veel regenval in Nederland? Niks is minder waar! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon geschikt voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Opeinde. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Opeinde

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Opeinde die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Opeinde

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besluit om eigenhandig je energie op te wekken in Opeinde. Je hoeft hier niet meteen een expert in te worden, maar het helpt indien je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke onkosten je kunt maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Opeinde.

Ook is het slim om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een volledige vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel weer plaatsing kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Opeinde om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je uiteraard met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Opeinde

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Opeinde

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten plaatsen ten aanzien van het eigenhandig installeren bekend. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Het installeren van zonnepanelen op jouw dak is wel een karwei die net even wat anders is dan andere klussen. Maar waarom wil je nou precies die expert aan het werk zetten? Ten eerste uiteraard vanwege de veiligheid. Een deskundige is gewend aan allerlei soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om eigenhandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de gelegenheid is om de solar panelen op de juiste manier te monteren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Wegens een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een heleboel tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van solar panelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van zonnepanelen op je dak. En zo liggen straks de allerbeste panelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Opeinde

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Opeinde en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Opeinde zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het raadzaam om een goede installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je meteen aan wat voor installatiekosten je kunt denken. Dat geeft je iets meer geruststelling over het uiteindelijke resultaat van het karwei.

Een andere tip is om te overleggen of het slim is of je zelf al bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Dan moet je onder andere denken aan het creëren van een nieuwe groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. Tot slot adviseren wij echt om allerlei begrotingen naast elkaar te leggen. Er komen namelijk nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steeds op de website vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je nu diverse offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Opeinde.

Nu 3 offertes uit Opeinde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Opeinde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Opeinde

Omdat zonnepanelen van vele zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er ook evenveel prijzen zijn. De voornaamste element is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een beter rendement moet behalen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets minder is.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd ga je winst maken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel profijt je kunt behalen! Dit maakt het een mooie investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Opeinde?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Opeinde, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Opeinde – een top investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Opeinde? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de passende expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Opeinde met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Opeinde – groen en duurzaam

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed tarief! Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Opeinde

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Opeinde. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Opeinde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Opeinde

Mooie prijsverlaging gekregen door vergelijken

21 februari 2024

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we vlot contact.
Duidelijke toelichting en schatting gekregen en toen ook nog vlot de installatie datum. Tevreden.

- Erik van der Linden

Een nette prijs en snel geplaatst

15 februari 2024

Na het bespreken van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Wegens de snelheid en prijs komen we absoluut terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Dirk de Groot

20 panelen en blij

4 februari 2024

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Ook zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen toch dit werd snel weggenomen in de afspraken. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Caroline van Dongen

Content 20 zonnepanelen geplaatst

24 januari 2024

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Ook zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de conversaties. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Marjolein Bosch

Duurzame energie is de toekomst

16 januari 2024

Nadat mijn buren heel opgetogen waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Via Vergelijksolar snel op weg geholpen naar meer duurzame energie. Dank jullie wel!

- Klaas de Bruijn

Een besparing van praktisch 25%!

8 januari 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Heel erg tevreden met het resultaat!

- Simone van de Ven

Zeker aan te raden om te vergelijken

4 januari 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Toch de moeite waard om
dit te doen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels hebben we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook prima.

- Petronella Vos

Gevonden wat we zochten!

29 december 2023

In minder dan enkele minuten had ik meteen de goede installateur ontdekt! Juiste prijs en een expert! Geweldig!

- Nathalie van Dam

Slimme en zeker weten waardevolle investering

20 december 2023

Mijzelf allereerst goed ingelezen (fijne informatie hier op de website) en vervolgens gelijk maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een mooi prijsverschil in ongeacht de al scherpe prijzen.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erbij kwam is enorm aangenaam, kan precies zien hoeveel ik opwek. Prachtige investering dus!

- Jeroen Evers

Uitgelichte installateurs uit Opeinde

Installatiebedrijf Hoekstra Drachten

Tussendiepen 7
9206 AA Drachten
Nederland

0512 514 000
http://www.hoekstra-heerenveen.nl/

ITD b.v.

Het Helmhout 45
9206 AZ Drachten
Nederland

0512 541 030
http://www.itdbv.nl/

De Vries Technies Buro

Pyriet 27
9207 GK Drachten
Nederland

0512 371 526
http://www.vriestech.nl/