Zonnepanelen Monnickendam

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw solar installatie in Monnickendam?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Monnickendam verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Monnickendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Monnickendam gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Monnickendam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Monnickendam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Monnickendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Purmer, Zuiderwoude en Uitdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Monnickendam

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Monnickendam. We zetten ze voor je op een rij:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • het effect van solar panelen is hoger dan ooit
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Samengevat; het ogenblik om je te verdiepen in duurzame stroom. Laat ons je begeleiden door advies en toelichting over al wat er komt kijken bij de aankoop van solar Monnickendam. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en ecologische investering. Aangezien deze belegging voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn een aantal soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Monnickendam en de prijzen hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Monnickendam

Er bestaan nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen neerleggen in Monnickendam geen zin heeft. Het regent weliswaar super regelmatig bij ons Monnickendam? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Monnickendam. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Het licht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Bedenk ook dat er meer zaken zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op lange termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Monnickendam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Monnickendam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Monnickendam

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves indien je besloten hebt om persoonlijk je energie op te wekken in Monnickendam. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je helemaal zelf gaat maken voor het neerleggen van je zonnepanelen in Monnickendam.

Verder helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Denk na of je voor een gehele vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft immers dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel weer plaatsing kosten uiteraard. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Monnickendam om via zonnepanelen energie op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Monnickendam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Monnickendam

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring eigenhandig installeren. Aangezien panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Monnickendam. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een verstandige zonnepanelen installateur in Monnickendam te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Monnickendam op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt ingezet
 • De duur van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd slim om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren panelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Monnickendam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Monnickendam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Monnickendam zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een paar dingen duidelijk hebt, scheelt dat reeds erg in het voorkomen van onrust. Als je beschikt over een budget, een helder concept van wat je wilt laten aanbrengen en hoe het ontwerp min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je in ieder geval vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar karwei hebben laten uitvoeren. Misschien wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je ook via internet de nodige kennis en inspiratie opdoen. Juist omdat solar panelen steeds vaker geplaatst worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal te vinden. En onthou goed: er is altijd begeleiding als dat nodig is!

Ben je minder technisch onderlegd of wil je liever eerst eens met een persoon die inzicht heeft van het in Monnickendam zonnepanelen te laten installeren? Vervolgens is het slim om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Wanneer je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct contact met diverse partijen. Tip: Vergeet zo’n partij ook voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Ben je er al klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Monnickendam.

Nu 3 offertes uit Monnickendam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Monnickendam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Monnickendam

Omdat zonnepanelen van vele zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er ook zoveel prijzen zijn. De voornaamste factor is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement moet behalen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets lager uitvalt.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijdsduur heb je alle kosten er uit mogen halen en ga je pure netto winst vastleggen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld opleveren. Dit maakt het een mooie investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Monnickendam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Monnickendam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Monnickendam – een slimme investering

Zonnepanelen in Monnickendam is de hoogst duurzame investering welke je kunt doen. Je ziet het tegenwoordig continu meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere partijen met de juiste expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je opbrengst. En dan kun je met zonnepanelen in Monnickendam werkelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Monnickendam – een groene keuze

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar stroom voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Monnickendam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Monnickendam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Monnickendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Monnickendam

Snelle levering, goede prijs

24 april 2024

Na het aanvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten aanleveren en installeren. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Vanessa Hoekstra

Ecologische energie is het vooruitzicht

20 april 2024

Nadat mijn buren behoorlijk verheugd waren met hun zonnepanelen en het rendement wilde ik ook. Ik kon via Vergelijksolar snel offertes krijgen en binnen no time had ik ze ook. Dank jullie zeer!

- Inge Groen

Het installatie is niveau hoog

12 april 2024

Sinds het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met een organisatie te maken die dit frequenter had volbracht. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Ilse Molenaar

Tevreden met deskundigheid

30 maart 2024

Stefan nam na de offerteaanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een prachtige prijsverlaging voor mijn andere panden.
Ongeacht mijn eigen onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor niet zoveel geld aan solar panelen.
Uiterst tevreden dus.

- Kim Martens

Kosten iets hoger maar ook top kwaliteit

17 maart 2024

Voor mijn instantie was het vooral doorslaggevend dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. Daardoor hebben we iets meer betaald, de service en opbrengst was voor ons het hoofdzaak. Zeer blij mee.

- Eveline de Bruijn

Mooie prijs, klantvriendelijk

12 maart 2024

Zoals genoemd, de prijs was mooi en we zijn goed te woord gestaan en geïnformeerd.

- Pieter de Boer

Snelle levering, goede prijs

6 maart 2024

Na het bespreken van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Irene de Wit

Het was de belegging waard

2 maart 2024

Mijzelf eerst fatsoenlijk ingelezen (fijne info hier op de pagina) en hierna direct maar offertes opgevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel scherpe tariefstellingen en desondanks was ik opgelucht dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende app kon ik direct zien wat we zelf opwekte etc. Prachtige investering dus!

- Stefan Veenstra

Zelfs na een jaar nog zo verheugd met mijn solar panelen

19 februari 2024

Het was de investering absoluut waard, ook nu na een jaar nog! Zo goed om zonne energie op te wekken.

- Femke Vink

Uitgelichte installateurs uit Monnickendam

WaterlandSolar

Houtrib 46
1141 DG Monnickendam
Nederland

06 28237655
http://waterlandsolar.nl/

Zonnepanelen Volendam

Papaverstraat 24
1131 HK Volendam
Nederland

0299 320 137
http://www.zonnepanelenvolendam.nl/

Waterland Installatie Techniek

Atjehgouw 1
1151 EB Broek in Waterland
Nederland

020 403 3278
http://www.waterlandinstallatietechniek.nl/