Zonnepanelen Lollum

Wil jij een ijzersterke zonnepanelen installateur in Lollum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Lollum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Lollum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Lollum gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Lollum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lollum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Waaksens, Hitzum en Achlum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lollum

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Lollum. We zetten ze even voor je onder elkaar.

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • zonnepanelen renderen tegenwoordig hoger dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Het is dus het allerbeste moment om wat informatie over zonnepanelen te zoeken. We helpen je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Lollum. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat het een lange termijn belegging blijft, is het zinnig om direct alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals de verschillende type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Lollum en de prijzen hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Logischerwijs krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend meteen een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Lollum

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Lollum kopen! Je moet aan een hoop zaken denken wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Laten we bovenal zorgen dat je de juiste voorlichting hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je situatie past. Tevens wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het belangrijk om het hele proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! En hiervoor is een vergelijking zeer bepalend. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering die je gaat maken. Wanneer je de gelijkenis doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Lollum

Heel eerlijk: De aanschaf en installatie onkosten zijn feitelijk niet het enige waar je op kunt letten. Kijk vooral ook even goed naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsook naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Lollum.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lollum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lollum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lollum

Indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Lollum, krijg je te maken met mogelijke meerdere belastingen en subsidies. Het is prettig als je daarom van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je volledig zelf gaat hebben voor het plaatsen van je zonnepanelen in Lollum.

Ook is het slim om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Bedenk of je voor een gehele vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Ook is het vervolgens handig om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) gaat maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Niet elk overdekking is even handig voor het neerleggen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere opties om zonne energie in Lollum op te wekken. Verder is het uiteraard fundamenteel dat je met iemand in zee gaat die snapt wat je wilt bewerkstelligen en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Lollum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lollum

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig installeren. Dat is een klus die je aan een prof wilt uitbesteden, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Lollum die passend is voor jouw klus. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een handige zonnepanelen installateur in Lollum lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een grote karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Lollum op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen eigenhandig kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd goed om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lollum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lollum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lollum zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je wel kunt zien noodzaak om te komen tot een fijn resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van cruciaal belang om op bepaalde dingen te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor kosten je moet denken. Dit geeft je wat meer duidelijkheid over het uiteindelijke effect van de klus.

Bovendien kun je even overleggen of het voordelig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Zoals het aanleggen van een nieuwe groep in je meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steeds op de pagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je onmiddellijk gevarieerde offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor zonne energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lollum.

Nu 3 offertes uit Lollum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lollum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Lollum

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan betreffende zonnepanelen in Lollum hangt van een aantal dingen af. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De manier waarop de wind onder je panelen kan waaien
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De kosten van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je budget, handelsmerk en type zonnepanelen. Wil je meer concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check dan gauw nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lollum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lollum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Lollum – een verstandige investering

Zonnepanelen in Lollum is de uiterst duurzame investering welke je kunt doen. Je ziet het tegenwoordig alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type trajecten. Gelukkig zijn er ook in Lollum voldoende professionele bedrijven die de deskundigheid hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Lollum met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Lollum – een groene beslissing

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je wellicht de belasting terug kunt krijgen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lollum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lollum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lollum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lollum

Mooie solar panelen, woning meer waard

26 juli 2024

Buitengewoon prachtige zonnepanelen en mijn woonhuis is in ieder geval nog eens flink meer waard nu. Bedankt.

- Catharina van Loon

Een betrouwbaar advies is goud waard

14 juli 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten plaatsen.

- Chantal Meijer

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

7 juli 2024

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Björn Vermeulen

Het installatie is niveau hoog

6 juli 2024

Sinds het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met een organisatie te maken die dit frequenter had volbracht. Erg tevreden met het traject zo.

- Erik van de Veen

Voor een gedeelte zelfvoorzienend in elektriciteit

26 juni 2024

Een langgekoesterde wens is uitgekomen, ik ben niet meer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij duurzame energie! Vergelijksolar heeft hierbij geholpen! Oh en het advies voor subsidie vragen was enorm bruikbaar. Schitterend.

- Marloes de Graaf

Gespecialiseerd werk geleverd met een net bedrag

16 juni 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de plaatsing maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Janneke Molenaar

Getwijfeld maar zeer tevreden met resultaat zonnepanelen

13 juni 2024

Ik twijfelde of ik de belegging nu of straks wilde maken.
Desalniettemin maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een specialist besloten ervoor te gaan. Later blij dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Anita van der Heijden

Binnen een maand had ik solar panelen op mijn huis

8 juni 2024

Fantastisch geholpen. Soepel en met duidelijk veel deskundigheid is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen vier weken had ik al zonne energie.

- Paul Vink

Super service

1 juni 2024

We zijn blij met de installatie, prijs en hadden na de offertes vlot advies.

- Koen Postma

Uitgelichte installateurs uit Lollum

Zonmaat

Frjentsjerterdyk 1
8855 XC Sexbierum
Nederland

072 792 0166
https://zonmaat.nl/

TBH Technisch Bedrijf Harlingen

Oude Trekweg 102A
8861 KT Harlingen
Nederland

06 30718520
http://www.technischbedrijf.nl/

Bekkema Installatietechniek

Oude Trekweg 102
8861 KT Harlingen
Nederland

0514 681 700
http://bekkema.nl/