Zonnepanelen Hitzum

Behoefte aan een ijzersterke zonnepanelen installateur in Hitzum?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Hitzum verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Hitzum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Hitzum gezocht?

Een installateur uit Hitzum vinden

Zonnepanelen Hitzum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Hitzum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hitzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Pietersbierum, Lollum en Arum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Hitzum

Er zijn talloze redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Hitzum. We plaatsen ze even voor je op een rij.

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • zonnepanelen renderen tegenwoordig hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aanschaf en installatie

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. We begeleiden je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Hitzum. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze belegging voor lange termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog meerdere zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over talloze soorten solar in Hitzum en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om vrijblijvend meteen enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de voornaamste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Hitzum

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Hitzum kopen! Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen aankopen. Laten we vooral zorgen dat je de correcte voorlichting hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Daarnaast wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het belangrijk om het hele proces door te gaan lopen van offerte tot plaatsing! En daarvoor is een vergelijking erg belangrijk. Het rendement is momenteel hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook ziet, het is een investering die je gaat doen. Door het juist vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen aanschaffen in Hitzum als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de kosten in aankoop en installatie. Kijk vooral ook even kritisch naar de kwaliteit van de zonnepanelen alsook naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opbrengen. Bekijk ook de garantie wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Hitzum.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Hitzum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Hitzum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Hitzum

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves wanneer je besluit om persoonlijk je energie op te wekken in Hitzum. Je kunt hier niet direct een expert in te zijn, maar het helpt indien je weet welke heffingen je retour kunt vragen en welke kosten je moet maken tijdens je project voor zonne energie Hitzum.

Ook is het slim om al een schatting te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aangezien die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een aangepaste omvormer) kunt maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Hitzum om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je uiteraard met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Hitzum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Hitzum

Je wilt je zonnepanelen uiteraard niet eigenhandig op je huis prutsen. Dat is een taak die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Hitzum. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het af en toe lastig om een passende zonnepanelen installateur in Hitzum te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Hitzum op de volgende gebieden:

 • Kosten van de panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere klussen

Het kan dan ook altijd uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Hitzum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Hitzum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Hitzum zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Hitzum zonnepanelen te laten aanleggen. Als je beschikt over een begroting, een begrijpelijk idee van wat je wilt laten plaatsen en hoe het ontwerp ruwweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je in ieder geval vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten verrichten. Als voorbeeld iemand in de buurt of een van je familieleden. En anders kun je zeker via internet de nodige inspiratie op doen. Juist omdat zonnepanelen veel vaker geplaatst worden omdat mensen er de toegevoegde waarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal aanwezig. En onthou goed: er is altijd begeleiding indien dat benodigd is!

Ben je niet zo technisch onderlegd of wil je liever voorafgaand eens met iemand die verstand heeft van het in Hitzum zonnepanelen te laten installeren? Het helpt dan om raad van professionals te krijgen. Indien je gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk contact met diverse partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij tevens even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Klaar voor solar energie? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Hitzum.

Nu 3 offertes uit Hitzum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Hitzum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Hitzum

Omdat zonnepanelen van meerdere zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel tarieven zijn. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan wel veelal een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijd ga je winst maken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel winst je kunt boeken! Wacht daarom niet langer en check hoeveel aan rendement jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Hitzum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Hitzum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Hitzum – een verstandige investering

Zonnepanelen in Hitzum is de meest duurzame investering die je kunt doen. Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het volstrekt de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit vele partijen met de passende expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Hitzum met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Hitzum – de voordelen

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Hitzum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Hitzum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Hitzum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Hitzum

De kosten gering, ervaring hoog!

22 juli 2024

In de eerste instantie was ik wat gereserveerd over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Thomas de Groot

Getwijfeld maar erg content met resultaat panelen

15 juli 2024

Vanwege de toename aan info over zonnepanelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Toch maar aanbiedingen aangevraagd en na contact met een deskundige besloten ervoor te gaan. Achteraf content dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en vandaar wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Arie Kok

Voor ons toekomstperspectief is zonne elektriciteit noodzakelijk

9 juli 2024

Niet lang hoeven na te denken toen mijn buren met succes panelen installeerden. Vanuit Vergelijksolar snel op weg geholpen naar meer ecologische elektriciteit. Dank jullie wel!

- Ronald Verhoeven

Blij met de duurzame investering incluis korting

3 juli 2024

De communicatie ging gemakkelijk na het aanvragen van de offertes hadden we vlug contact.
Duidelijke toelichting en schatting gekregen en toen ook nog vlot de installatie afspraak. Tevreden.

- Petronella van Loon

Het installatie is niveau hoog

25 juni 2024

Van de eerste aanbieding tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Jacqueline van den Heuvel

Nagenoeg 25% besparing op energie

19 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Zeer tevreden dus.

- Christian van Veen

Deels zelfvoorzienend in energie

12 juni 2024

Een langverwachte wens is waarheid, ik ben niet langer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij solar! Vergelijksolar heeft hiermee geholpen! Oh en het advies voor subsidie aanvragen was enorm verstandig. Grandioos.

- Johan Driessen

De elektriciteit besparing klopt

6 juni 2024

Het traject liep soepel (van prijsopgave tot installatie). De opwek gaat tevens goed dus tevreden.

- Joyce Molenaar

Uiterst voldaan over traject

31 mei 2024

Omdat we een hoeveelheid grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
En niet heel onbelangrijk, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlug de offertes in huis.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met flinke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Erwin van de Veen

Uitgelichte installateurs uit Hitzum

Zonmaat

Frjentsjerterdyk 1
8855 XC Sexbierum
Nederland

072 792 0166
https://zonmaat.nl/

Warmte techniek

5,
Voltastraat 3
8801 PL Franeker

0517 393 134
http://warmtetechniekfraneker.nl/

Installatiebedrijf Witteveen

Hoofdweg 22
8805 TG Hitzum
Nederland

0517 395 010
http://www.installatiebedrijfwitteveen.nl/