Zonnepanelen Lisserbroek

Zoek jij een professional voor jouw solar installatie in Lisserbroek?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Lisserbroek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Lisserbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Lisserbroek gezocht?

Een installateur uit Lisserbroek vinden

Zonnepanelen Lisserbroek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lisserbroek gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lisserbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Buitenkaag, Weteringbrug en Abbenes bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lisserbroek

Er zijn meerdere redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Lisserbroek. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • solar panelen renderen tegenwoordig beter dan ooit tevoren
 • een perceel met solar wordt standaard meer waard
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Het is dus het allerbeste moment om wat informatie over zonnepanelen te vinden. We assisteren je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Lisserbroek. Je staat immers aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat deze belegging voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu effectief bij komt kijken.

Er zijn talloze soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Lisserbroek en de tariefstelling hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze wijze krijg je de beste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Lisserbroek

Jij hebt bedacht dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Lisserbroek. Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste inlichting zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor ook de panelen, als de benodigdheden voor de installatie en natuurlijk de installatie zelf. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ondanks dat het rendement momenteel hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het uiteraard een investering die je gaat maken. Door het goed vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen kopen in Lisserbroek als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: De aanschaf en installatie onkosten zijn echt niet het enige waar je op kunt letten. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minstens zo beslissend. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opleveren. Vergeet alsmede niet de garantievoorwaarden te onderzoeken als je tot kopen in Lisserbroek over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lisserbroek

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lisserbroek die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lisserbroek

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves wanneer je besluit om persoonlijk je energie op te wekken in Lisserbroek. Je kunt hier niet direct een specialist in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke onkosten je moet maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Lisserbroek.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Denk na of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later ogenblik besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Ook is het dan slim om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) zou moeten maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Lisserbroek om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk doorslaggevend dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Lisserbroek

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lisserbroek

Je wilt solar panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig plaatsen. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Lisserbroek die geschikt is voor jouw karwei. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het soms ingewikkeld om een praktische zonnepanelen installateur in Lisserbroek te vinden. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de verschillende panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Lisserbroek op de volgende componenten:

 • Hoeveel de panelen zelfstandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan echt altijd verstandig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lisserbroek

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lisserbroek en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lisserbroek zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het noodzakelijk om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het van belang dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde informatie kun je makkelijk zien aan wat voor tarieven je zal moeten denken voor de aanleg. Dat geeft je iets meer zekerheid over het uiteindelijke resultaat van de klus.

Tevens kun je even overleggen of het voordelig is om zelf al een en ander aan voorbereidingen te regelen. Hier moet je onder andere denken aan het maken van een additionele groep in de meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke kosten. Tenslotte adviseren wij echt om diverse offertes naast elkaar te leggen. Er komen namelijk nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet steeds op de site vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de grootte van het karwei.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lisserbroek.

Nu 3 offertes uit Lisserbroek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lisserbroek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Lisserbroek

Aangezien zonnepanelen van meerdere zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. 1 van de grootste factoren is het soort paneel wat je voorkeur heeft. Kies je dan de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement kunt behalen. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst maken. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prima investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lisserbroek?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lisserbroek, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Lisserbroek – een top investering

Via deze webpagina kun je veel lezen wat je wilt weten over het laten installeren van zonnepanelen in Lisserbroek. Wij raden je echt aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Het aanvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je circa moet denken na contact met een vakkundige. De experts waar we mee werken letten voor scherpe tarieven! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Lisserbroek – een groener Nederland

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi tarief! Via de gemeente kun je navragen of je misschien in aanmerking komt voor een subsidie. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lisserbroek

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lisserbroek. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lisserbroek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lisserbroek

Haast 25% besparing op elektriciteit

25 april 2024

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Heel erg tevreden met het resultaat!

- Eva Post

Vergelijken is echt raadzaam!

20 april 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we rap in contact met de mensen die zonnepanelen installeren. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Daarmee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Marije Janssen

De elektriciteit besparing klopt

10 april 2024

Het traject liep gemakkelijk (van prijsopgave tot plaatsing). De opwek gaat ook goed dus tevreden.

- Iris van der Horst

Enigszins meer betaald, top service

28 maart 2024

Voor mijn organisatie was het vooral belangrijk dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd ook met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een overeenkomstig advies kregen. Volledig content.

- Ingrid van de Velden

Het oog wil ook wat

22 maart 2024

Ik dacht dat solar panelen op mijn woonhuis niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Simone Gerritsen

Blij met de service

12 maart 2024

Tevreden, rap contact na offerte en afspraak ook rap gepland.

- Matthijs van der Heijden

Vergelijken is weten!

6 maart 2024

We hebben uiteindelijk vlug contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Hiermee was de investering nog interessanter. Het kan dus echt uit om te vergelijken.

- Elizabeth van Doorn

Vergelijken is echt raadzaam!

26 februari 2024

We hebben tenslotte vlug contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- Ronald Bos

Vakkundig werk, goede prijs

22 februari 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe content ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok gedurende de installatie maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Marcel van den Broek

Uitgelichte installateurs uit Lisserbroek

V.O.F. Brouwer Installatiebedrijf

Satellietbaan 15-D
2181 MG Hillegom
Nederland

0252 525 819
https://www.brouwerinstallatiebedrijf.nl/

Kolk Techniek

Zuiderpoort 12
2152 RG Nieuw-Vennep
Nederland

06 40709141
http://kolktechniek.nl/

Funcke Installatietechniek

Himera 57
2182 RC Hillegom
Nederland

06 46218661
http://funcke-installatietechniek.nl/