Zonnepanelen Lathum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Lathum?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Lathum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Lathum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Lathum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Lathum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lathum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lathum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit De Steeg, Rheden en Giesbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lathum

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in panelen; oftewel solar Lathum. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je wilt geld besparen
 • het is duurzaam
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het rendement van solar panelen is hoger dan ooit
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt wellicht recht op subsidie
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in solar stroom. Laat ons je bijstaan middels raadgeving en uitleg over al wat er komt kijken bij de koop van solar Lathum. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een langere termijn investering betreft, is het verstandig om direct alle ins en outs van zonne energie alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Lathum en de tarieven hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Lathum

Er bestaan nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen plaatsen in Lathum geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Lathum 1600 zonne-uren. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Houd er dus wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk bovendien dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lathum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lathum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lathum

Meerdere plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute wijze voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de oorzaak dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van compensatie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

De subsidiebedragen kunnen aanzienlijk stijgen, helemaal als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw plaats. Op de site van de gemeente Lathum kun je meer info achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Lathum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lathum

Je wilt je zonnepanelen logischerwijs niet zelfstandig op je dak prutsen. Dat is een klus die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Lathum. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Lathum lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een flinke klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Lathum op de volgende gebieden:

 • Kosten van de panelen
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd goed om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lathum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lathum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lathum zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het raadzaam om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van beslissend belang om op sommige dingen te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt achterhalen. Aan de hand van deze gegevens kan je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zult moeten denken voor de aanleg. En geeft het je inzicht in de ontwikkeling van het project.

Een andere tip is om te overwegen of het slim is of je zelf reeds bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het aanleggen van een nieuwe groep in je meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. De laatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet iedere keer op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je meteen diverse offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lathum.

Nu 3 offertes uit Lathum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lathum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Lathum

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. De belangrijkste factor is het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement kunt verkrijgen. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze periode ga je winst maken. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prachtige investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lathum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lathum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Lathum – een top investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft voorlichting over zonnepanelen in Lathum. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je ongeveer moet denken na contact met een deskundige. De experts waar we mee samenwerken letten voor scherpe prijzen! Mocht je vragen hebben over het laten installeren van de zonnepanelen in Lathum dan staan we uiteraard altijd klaar om je hierbij te assisteren.

Zonnepanelen Lathum – de voordelen

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lathum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lathum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lathum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lathum

De elektriciteit besparing klopt

24 februari 2024

Het proces van aanbieding aanvragen tot de aanleg afspraak ging goed. De opwek gaat tevens voortreffelijk dus tevreden.

- Wouter van de Velden

Bezuinigen op elektriciteit gaat aardig

12 februari 2024

De procedure van aanbieding aanvragen tot de aanleg afspraak ging goed. Het opwekken van zonne energie gaat goed.

- Jeroen van Loon

Blij met de service

6 februari 2024

Tevreden, vlug contact na offerte en afspraak ook vlot gepland.

- Koen Smits

Eigen leverancier spelen

24 januari 2024

Stiekem wilde ik dit al zeer lang, niet meer (echt) afhankelijk zijn van mijn leverancier. Door panelen! Alles snel en knap geregeld via deze internerpagina. Uiterst voldaan!

- Steven Koster

In minder dan vier weken had ik zonnepanelen op mijn dak

17 januari 2024

Onwijs geholpen. Alles ging enorm vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen een maand had ik al zonne energie.

- Matthijs van den Heuvel

Het hele traject is begeleid

13 januari 2024

We zijn verbijsterd over hoe volledig we zijn geholpen. We dachten immers dat het een langaanhoudend en complex iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was keurig. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te krijgen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Michiel van der Meer

Voor onze toekomst is duurzame energie noodzakelijk

7 januari 2024

Niet lang hoeven na te denken na mijn wijkbewoners met succes solar panelen installeerden. Via Vergelijksolar direct op weg geholpen naar meer zonne energie. Dank jullie wel!

- Marcel Verbeek

Voldaan met expertise

31 december 2023

Na de aanvragen was ik direct in contact met Stefan en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsverlaging daarvoor.
Ondanks mijn persoonlijke onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Dat was super want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf bedacht.
Echt goed.

- Johannes van der Meer

Verstandige en absoluut waardevolle investering

19 december 2023

Na een tijdsperiode van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een aantrekkelijk prijsverschil in ondanks de al scherpe prijzen.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is erg leuk, kan accuraat zien wat ik opwek. Blije afnemer dus!

- Maria Timmermans

Uitgelichte installateurs uit Lathum

Putman Installatietechniek BV

Marketing 37
6921 RE Duiven
Nederland

026 311 8228
http://www.putmaninstallatietechniek.nl/

dal installatietechniek

Steenstraat 62
6921 LD Duiven
Nederland

06 40489970
https://dal-installatietechniek.nl/contact/

De Wit-Konings Dakspecialist BV

Brugweg 17
6883 HW Velp
Nederland

026 361 9549
http://www.dewit-konings.nl/