Zonnepanelen Lathum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Lathum?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Lathum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Lathum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Lathum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Lathum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lathum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lathum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit De Steeg, Rheden en Giesbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lathum

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in panelen; oftewel solar Lathum. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je wilt geld besparen
 • het is duurzaam
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het rendement van solar panelen is hoger dan ooit
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt wellicht recht op subsidie
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in solar stroom. Laat ons je bijstaan middels raadgeving en uitleg over al wat er komt kijken bij de koop van solar Lathum. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een langere termijn investering betreft, is het verstandig om direct alle ins en outs van zonne energie alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Lathum en de tarieven hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Lathum

Er bestaan nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen plaatsen in Lathum geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Lathum 1600 zonne-uren. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Houd er dus wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk bovendien dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lathum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lathum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lathum

Meerdere plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute wijze voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de oorzaak dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van compensatie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

De subsidiebedragen kunnen aanzienlijk stijgen, helemaal als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw plaats. Op de site van de gemeente Lathum kun je meer info achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Lathum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lathum

Je wilt je zonnepanelen logischerwijs niet zelfstandig op je dak prutsen. Dat is een klus die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Lathum. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Lathum lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een flinke klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Lathum op de volgende gebieden:

 • Kosten van de panelen
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd goed om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lathum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lathum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lathum zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het raadzaam om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van beslissend belang om op sommige dingen te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt achterhalen. Aan de hand van deze gegevens kan je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zult moeten denken voor de aanleg. En geeft het je inzicht in de ontwikkeling van het project.

Een andere tip is om te overwegen of het slim is of je zelf reeds bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het aanleggen van een nieuwe groep in je meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. De laatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet iedere keer op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je meteen diverse offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lathum.

Nu 3 offertes uit Lathum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lathum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Lathum

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. De belangrijkste factor is het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement kunt verkrijgen. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze periode ga je winst maken. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prachtige investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lathum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lathum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Lathum – een top investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft voorlichting over zonnepanelen in Lathum. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je ongeveer moet denken na contact met een deskundige. De experts waar we mee samenwerken letten voor scherpe prijzen! Mocht je vragen hebben over het laten installeren van de zonnepanelen in Lathum dan staan we uiteraard altijd klaar om je hierbij te assisteren.

Zonnepanelen Lathum – de voordelen

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lathum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lathum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lathum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lathum

De kosten gering, ervaring hoog!

26 juli 2024

In de eerste instantie was ik wat terughoudend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Patrick Smit

Voor ons toekomstperspectief is zonne elektriciteit noodzakelijk

17 juli 2024

Toen mijn buren erg blij waren met hun solar panelen en het rendement wilde ik ook. Via Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer ecologische energie. Bedankt!

- Claudia Smit

Verstand van zaken en goede prijs

12 juli 2024

De begeleiding en het advies van Willem was volmaakt. De monteurs waren op tijd en de aanleg was vlot gereed tegen een goede prijs. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Mariska Kok

Begeleiding en toelichting is prima

5 juli 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Na het lezen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs hulpvaardig met het installeren en uitleggen van de app.
Een pluim voor hen.

- Wouter van de Velden

Gespecialiseerd werk geleverd met een net bedrag

24 juni 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe content ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging miezeren was hun humeur goed en in contrast tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook handig.

- Martinus van de Berg

Het hele proces is begeleid

21 juni 2024

We zijn verbijsterd over hoe compleet we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Ook waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het effect konden inzien etc. Kortom tevreden!

- Hendrikus Scholten

Zeker aan te raden om te vergelijken

13 juni 2024

Ik had voorafgaand bij verschillende experts al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Beslist de inspanning waard om
dit te doen dus. Snel was de datum van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Björn Post

Prima reductie gekregen door vergelijken

7 juni 2024

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren snel gevoerd.
Snelle communicatie en afspraak!

- Nicolaas Scholten

Grote investering keurig geregeld

26 mei 2024

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opbrengen.
En niet geheel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlug de offertes in huis.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen specialist die al ervaring had met vastgoed bedrijven en dat was
voor ons uiteraard een pre. Zeer content over het traject.

- Dirk Evers

Uitgelichte installateurs uit Lathum

Putman Installatietechniek BV

Marketing 37
6921 RE Duiven
Nederland

026 311 8228
http://www.putmaninstallatietechniek.nl/

dal installatietechniek

Steenstraat 62
6921 LD Duiven
Nederland

06 40489970
https://dal-installatietechniek.nl/contact/

De Wit-Konings Dakspecialist BV

Brugweg 17
6883 HW Velp
Nederland

026 361 9549
http://www.dewit-konings.nl/