Zonnepanelen Den Ham

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Den Ham?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Den Ham verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Den Ham – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Den Ham gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Den Ham
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Den Ham gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Den Ham, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Ezinge, Feerwerd en Saaksum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Den Ham

Er zijn namelijk een aantal redenen waarom zonnepanelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Op de eerste plaats zullen de zonnepanelen flink wat geld opleveren. Door zelf energie op te wekken, hoef je minder stroom van je leverancier af te nemen, waardoor je jaarlijkse energiekosten minder hoog worden. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook zullen zonnepanelen ervoor zorgen dat de waarde van je woonhuis zal vermeerderen. Elke investering brengt namelijk een waardevermeerdering met zich mee. Mocht je van plan zijn om binnen 20 jaar te verhuizen, kan dit absoluut van pas komen.

Wat voor enkele mensen juist weer enorm bepalend is, is het duurzame karakter van solar. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder stroom te worden opgewekt via de oorspronkelijke opwekmethodes. Als je kiest voor solar draag jij echt bij aan een betere toekomst. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het ook nog eens een fijne investering. Later laten we je meer zien over de tarieven die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de panelen.

Zonnepanelen kopen Den Ham

Er bestaan nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen plaatsen in Den Ham geen zin heeft. Er is immers veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Den Ham 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen goed bij zonlicht! Het daglicht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Den Ham

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Den Ham die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Den Ham

Vele gemeenten en provincies hebben een veel plannen en doelstellingen om het milieu zo gunstig denkbaar te houden. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het milieu zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Hierdoor heb je ook een omvangrijke kans dat er mogelijk een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan tevens zeker aantrekkelijk zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Op de site van de gemeente Den Ham kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn immers eventueel condities om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Den Ham

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Den Ham

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig installeren. Omdat zonnepanelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Den Ham. Je wilt een installateur van solar panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Den Ham lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een grote karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Den Ham op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de zonnepanelen eigenhandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan echt altijd handig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen solar panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Den Ham

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Den Ham en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Den Ham zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het belangrijk om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Indien je een professional inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een meerdere zaken. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt herleiden. Via deze info weet je direct aan wat voor installatiekosten je kunt denken. Dit geeft je wat meer duidelijkheid over het definitieve effect van het karwei.

Tevens kun je rustig overleggen of het voordelig is om zelf intussen een en ander aan voorbereidingen te treffen. Hier moet je onder andere denken aan het creëren van een additionele groep in de meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet constant op de website vermeld staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de grootte van de klus.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Den Ham.

Nu 3 offertes uit Den Ham vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Den Ham vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Den Ham

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Den Ham zijn erg afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische ligging (oosten of westen) waar je woont
 • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De uitgaven van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het soort panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Den Ham?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Den Ham, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Den Ham – de beste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Den Ham? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het zeker de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele partijen met de juiste expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Het is verstandig om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Den Ham met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Den Ham – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die hitte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in stroom. Dit kan vervolgens worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed prijs! Via de gemeente kun je informeren of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de deskundige op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Den Ham

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Den Ham. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Den Ham die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Den Ham

Besparen op energie gaat aardig

26 mei 2024

Het traject liep prettig (van offerte tot installatie). Het opwekken van duurzame energie gaat uitstekend.

- Janneke de Ruiter

Een besparing van praktisch 25%!

23 mei 2024

Een aantrekkelijke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand berekend.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer content met het resultaat!

- Renate van der Linden

Kosten en ervaring was prima!

15 mei 2024

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek overbodig. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Antonius Kuijpers

Tevreden over de aanleg

9 mei 2024

De installatie ging vlot en soepel en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Matthijs Verbeek

Na een jaar nog geen spijt!

3 mei 2024

Het was de belegging beslist waard, ook nu na een jaar nog! Volstrekt fantastisch om zelfvoorzienend te zijn.

- Bastiaan de Ruiter

Iets meer betaald, top service

26 april 2024

Voor mijn instantie was het vooral bepalend dat we geen last van de installatie zouden krijgen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken gemaakt over dit traject. Hierdoor hebben we iets meer betaald, de service en uitkomst was voor ons het belangrijkste. Uitermate blij mee.

- Deborah Hendriks

Begeleiding en uitleg is geweldig

18 april 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Eerst Vergelijksolar totaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de installatie waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Bianca Willemsen

Tevreden over de aanleg

8 april 2024

We waren benieuwd of de schatting van de opwek die we zouden kunnen realiseren overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Marianne Smits

Gevonden wat we wilden!

26 maart 2024

Snel het bedrijf gevonden waar we mee wilden plaatsen! Behoorlijk kennis van zaken en een scherpe prijs! Prima!

- Adriaan Kramer

Uitgelichte installateurs uit Den Ham

Installatieservice Zijlstra

Dijkstilsterweg 6
9965 TH Leens
Nederland

0595 572 664
https://www.zijlstraleens.nl/

Scheepstra Installatiebedrijf

Het Aanleg 11
9951 SJ Winsum
Nederland

0595 422 360
http://www.scheepstra-installatiebedrijf.nl/

Johan Wilgenburg Installatiebedrijf

Aldringastraat 11
9822 AM Niekerk Grootegast
Nederland

0594 507 300
http://www.johanwilgenburg.nl/