Zonnepanelen Burgum

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Burgum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Burgum verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Burgum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Burgum gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Burgum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Burgum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Burgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Veenwouden, Garijp en Sumar bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Burgum

Er zijn een aantal redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Burgum. We zetten ze voor je op een rij:

 • je persoonlijke portemonnee
 • het is duurzame stroom
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • panelen renderen momenteel aanzienlijker dan eens tevoren
 • een perceel met zonnepanelen wordt automatisch meer waard
 • je hebt mogelijk aanspraak op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in solar stroom. We helpen je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Burgum. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en ecologische investering. Aangezien deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de verschillende type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Burgum en de tarieven hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog meer te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Burgum

Twijfel je nog over het nut van het aankopen van zonnepanelen in Burgum? Het regent weliswaar erg regelmatig bij ons Burgum? Ongeacht het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Burgum. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Houd er dus wel rekening mee dat het zonlicht gelijk op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op lange termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Burgum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Burgum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Burgum

Wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Burgum, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Het is prettig als je daarom van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je helemaal zelf gaat hebben voor het plaatsen van je zonnepanelen in Burgum.

Ook is het slim om al een leidraad te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later ogenblik besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Ook is het dan slim om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een nieuwe omvormer) kunt maken.

Wat wel bepalend is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, en ook bij je huis of bedrijf. Niet elk overdekking is even geschikt voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere opties om zonne energie in Burgum op te wekken. Tevens wil je uiteraard met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Burgum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Burgum

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van solar panelen ten aanzien van het zelfstandig installeren. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelf aan de slag te gaan. Er komt immers een hoop kijken bij de aanleg van de solar panelen voor bij jou op het huis. Wat zijn de redenen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Een deskundige is gewend aan verschillende soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Dat is logischerwijs veiliger dan wanneer je eigenhandig het huis op gaat om erop te klussen.

Verder is een gespecialiseerd bedrijf in staat om een optimale montage voor je panelen te realiseren. De ventilatieruimte speelt hierbij een belangrijke rol. Wegens een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van panelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je dak. Voor je het weet heb je jouw woonhuis ook uitgerust met de beste panelen van dit moment. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Burgum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Burgum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Burgum zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een goede installateur is zoals je wel kunt zien nodig om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde info kun je makkelijk zien aan wat voor tariefstelling je zal moeten denken voor de installatie. Dit geeft je wat meer geruststelling over het definitieve resultaat van de klus.

Een andere tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf reeds sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het plaatsen van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet constant op de site vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Ben je er nu klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Burgum.

Nu 3 offertes uit Burgum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Burgum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Burgum

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Burgum hangt van een aantal dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je de panelen wil installeren
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je budget, merk en type zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je zelf zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Burgum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Burgum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Burgum – de beste investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft inlichting over zonnepanelen in Burgum. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] experts vlot contact met je op. Het aanvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke prijzen je circa moet denken na contact met een expert. De experts waar we mee samenwerken zorgen voor scherpe prijzen! Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Burgum dan staan we vanzelf altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen Burgum – klimaatvoordelen

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je eventueel de belasting retour kunt krijgen? Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Burgum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Burgum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Burgum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Burgum

Het was de belegging waard

29 mei 2024

Na een periode van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en direct offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel scherpe prijzen en evengoed was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Toen ik gekozen had wie mocht plaatsen was de overeenkomst zo opgesteld en voordat ik het wist waren de zonnepanelen neergelegd. En met een bijkomende applicatie kon ik onmiddellijk zien wat we zelfstandig opwekte etc. Blije afnemer dus!

- Jacobus Evers

Specialistisch werk geleverd voor een net bedrag

24 mei 2024

Gisteren had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg content met hoe de installatie door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de aanleg maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Jelle Driessen

Gevonden wat we wilden!

17 mei 2024

Binnen enkele minuten had ik meteen de juiste installateur ontdekt! Goede prijs en een expert! Super!

- Deborah Vermeulen

Een nette prijs en snel geplaatst

11 mei 2024

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten afleveren en installeren. Wegens de snelheid en kosten komen we beslist terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Annemarie de Boer

In korte tijd na de bestelling had ik zonnepanelen

1 mei 2024

Heel erg voldaan. Het ging heel vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen een maand had ik al duurzame energie.

- Marco van Beek

Slimme en voornamelijk waardevolle investering

27 april 2024

Na een periode van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel aantrekkelijke tariefstellingen en toch was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanleggen was de afspraak zo gemaakt en voor ik het wist waren de panelen geplaatst. En met een bijkomende applicatie kon ik gelijk zien wat we zelfstandig opwekte etc. Voldane klant dus!

- Anne Kuijpers

Getwijfeld maar zeer voldaan met resultaat panelen

19 april 2024

Ik twijfelde of ik de belegging nu of later wilde maken.
Evengoed prijsopgaves aangevraagd en na een advies door de expert evenwel besloten om zonnepanelen te laten neerleggen. Achteraf blij dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en vandaar wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Marije Kramer

Flinke investering klasse geregeld

8 april 2024

Daar we een aantal grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke deskundigheid.
En niet heel onbelangrijk, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlot de offertes in huis.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met flinke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Femke de Bruijn

Zelfs na een jaar nog zo blij met mijn panelen

29 maart 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan zonnepanelen dankzij een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen dag spijt gehad van mijn investering. Absoluut grandioos om zelfstandig te zijn.

- Charlotte Smits

Uitgelichte installateurs uit Burgum

DRS Installatietechniek bv

Swarte Mar 3
9257 MA Noardburgum
Nederland

0511 476 007
http://www.drs-installatie.nl/

Bouma Technisch Installatiebedrijf

Achterwei 18
9262 NS Sumar
Nederland

0511 461 378
https://www.bouma-installatie.nl/

Safe Solar

Ljippenstal 35
9263 RJ Garyp
Nederland

06 25081420
http://safesolar.nl/