Zonnepanelen Beilen

Zoek jij een professional voor jouw solar installatie in Beilen?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Beilen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Beilen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Beilen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Beilen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Beilen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Beilen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Eleveld, Ekehaar en Geelbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Beilen

Er zijn namelijk verschillende redenen waarom zonnepanelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Het belangrijkste is uiteraard dat de panelen je behoorlijk wat geld kunnen opleveren. Door zelfstandig energie op te wekken, hoef je minder energie van je energiebedrijf af te nemen, waardoor je jaarlijkse stroomkosten lager worden. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je huis zal vermeerderen. Iedere duurzame investering in een pand zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker van pas komen.

Wat voor bepaalde mensen juist weer zeer doorslaggevend is, is het ecologische karakter van solar. Door zelfstandig stroom op te wekken hoeft er landelijk niet zoveel stroom te worden opgewekt. Als je kiest voor solar draag jij in ieder geval bij aan een betere toekomst. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het ook nog eens een aantrekkelijke investering. De kosten die het realiseren van solar in Beilen met zich meebrengen is een aspect wat zometeen aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Beilen

Twijfel je nog over het voordeel van het aankopen van zonnepanelen in Beilen? Er is wel veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Beilen. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij zonlicht! Houd er dus wel rekening mee dat het zonlicht meteen op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op lange termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Beilen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Beilen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Beilen

Diverse gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten installeren. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

De subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Beilen voor het aanleggen van zonnepanelen. Er zijn immers mogelijk condities om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Beilen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Beilen

Je wilt je solar panelen uiteraard niet zelfstandig op je dak prutsen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Beilen die passend is voor jouw taak. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

In de praktijk is het soms lastig om een verstandige zonnepanelen installateur in Beilen te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Beilen op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd verstandig om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren zonnepanelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Beilen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Beilen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Beilen zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het bepalend om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een gespecialiseerde installateur is het van cruciaal belang om op sommige zaken te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze informatie weet je meteen aan wat voor kosten je moet denken. Verder verschaft het je inzicht in de vooruitgang van het project.

Een overige tip is om te overwegen of het handig is of je zelf reeds bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Hierbij moet je onder andere denken aan het maken van een extra groep in de meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven minder hoog zullen uitvallen. De finale tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Klaar voor zonne energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Beilen.

Nu 3 offertes uit Beilen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Beilen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Beilen

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Beilen hangt van een aantal zaken af. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rij:

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De deugdelijkheid/prijs verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het type panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Beilen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Beilen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Beilen – de juiste investering

Zonnepanelen in Beilen is de hoogst duurzame investering die je kunt bewerkstelligen. Je ziet het momenteel alsmaar meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de volledige expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Het is wijselijk om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Beilen werkelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Beilen – de voordelen

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Dit kan vervolgens worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je hierna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting terug kunt krijgen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Beilen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Beilen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Beilen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Beilen

Eerlijke kosten, goede service

24 juni 2024

Zoals gezegd, de prijs was mooi en we zijn prima te woord gestaan en geïnformeerd.

- Nancy Willemsen

De informatie verstrekking en begeleiding was formidabel

17 juni 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Na het lezen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de plaatsing waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een veer voor hun.

- Angela van der Horst

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

9 juni 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan dus echt uit. Aansluitend was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat mooi zien wat ze opwekken.

- Sabrina Smits

Vakkundig werk, nette prijs

7 juni 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe tevreden ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de aanleg maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Johannes Schouten

Besparen op elektriciteit gaat aardig

27 mei 2024

Het traject liep soepel (van aanbod tot plaatsing). De opwek gaat ook uitstekend dus voldaan.

- Linda Koster

Zonne energie is de toekomst

19 mei 2024

Toen mijn buren heel vrolijk waren met hun solar panelen en het rendement wilde ik ook. Via Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer zonne elektriciteit. Dank jullie zeer!

- Nicole van den Heuvel

Begeleiding van het hele project

14 mei 2024

We zijn verbijsterd over hoe volledig we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Robert Sanders

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

6 mei 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de plaatsing maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Jasper de Boer

Mooie zonnepanelen, huis meer waard

1 mei 2024

Door de mooie en ecologische zonnepanelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Formidabel!

- Chantal Kuiper

Uitgelichte installateurs uit Beilen

G. Nijboer Installatie

Romhof 35
9411 SB Beilen
Nederland

0593 541 640
https://www.nijboerinstallatie.nl/

Bosma Installatie

Hekstraat 7
9411 NE Beilen
Nederland

0593 522 367
http://www.bosmainstallatie.nl/

Zonne-Energie Noord Nederland

Ossebroeken 11D
9411 VR Beilen
Nederland

0593 523 263
https://www.zonne-energie-noord-nederland.nl/