Sunpower Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Sunpower staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Sunpower-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Sunpower biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Sunpower kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Sunpower zonnepanelen?

Zonnepanelen van Sunpower zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Sunpower biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Sunpower voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Sunpower zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Sunpower biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Sunpower?

De panelen van Sunpower variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Sunpower panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Sunpower zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Sunpower zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

via vergelijksolar.nl snel gekoppeld

31 mei 2024

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop vergelijksolar.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Peter Jacobs

Ontdekt wat we wilden!

19 mei 2024

In enkele minuten had ik onmiddellijk de passende installateur ontdekt! Goede aanbieding en een expert! Geweldig!

- Danny Bos

Perfecte tip

14 mei 2024

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander Driessen

Een besparing van bijna 25%!

10 mei 2024

Een aantrekkelijke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Erg tevreden dus.

- Cindy Bakker

Een besparing van praktisch 25%!

3 mei 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Zeer tevreden dus.

- Tim van de Ven

De specialist gevonden en een gunstig tarief

21 april 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitmuntend. Vervolgens was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon eerlijk.. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Vanessa Bosch

Ziet er best aantrekkelijk uit

17 april 2024

Ik dacht dat panelen op mijn huis niet erg fraai zou staan maar valt me alles mee.

- Mirjam Post

Snelle levering, goede prijs

12 april 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn content over de snelheid en kosten. Gezien de snelheid en kosten komen we zeker terug als we een nieuwe investering zouden willen doen.

- Vanessa Mol

Ziet er best mooi uit

30 maart 2024

Ergens was ik beducht dat het lelijk zou zijn, duurzame panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best chic.

- Simone Peeters

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 40 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!