Sunpower Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Sunpower staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Sunpower-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Sunpower biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Sunpower kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Sunpower zonnepanelen?

Zonnepanelen van Sunpower zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Sunpower biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Sunpower voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Sunpower zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Sunpower biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Sunpower?

De panelen van Sunpower variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Sunpower panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Sunpower zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Sunpower zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Man met verstand van zaken!

28 september 2023

Peter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen ook nog eens een interessante prijsvermindering voor mijn andere panden.
Ik had zelf wat research gedaan maar ik kreeg een aangepast advies. Dat was super want de besparing die we konden maken bleek nog significanter dan zelf bedacht.
Uitermate tevreden dus.

- Remco Bakker

Kosten en ervaring was prima!

20 september 2023

Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben eigenlijk goed geïnformeerd eerst door de site en bijkomend door de
experts. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Anna van de Brink

Prijs en ervaring was goed!

12 september 2023

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek overbodig. Ik ben voorzien van prima raad door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Marieke Gerritsen

Werkt goed dit

5 september 2023

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Vergelijksolar heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michael de Boer

Bezuinigen op elektriciteit gaat goed

2 september 2023

Het traject liep soepel (van offerte tot installatie). De opwek gaat ook voortreffelijk dus voldaan.

- Jeffrey de Bruijn

Deels zelfvoorzienend in elektriciteit

26 augustus 2023

Een langgekoesterde wens is waarheid, ik ben niet meer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij solar! Alles vlot en netjes gegaan via deze pagina. Uiterst blij!

- Kirsten van der Horst

In weinig tijd na de bestelling had ik panelen

20 augustus 2023

Enorm gelukkig. Alles ging aardig vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen afzienbare tijd was er al een installatie afspraak.

- Jacobus de Bruijn

Mooie panelen, huis meer waarde

7 augustus 2023

Fantastisch prachtige zonnepanelen en mijn huis is in ieder geval nog eens veel meer waard nu. Dankbaar.

- Petra de Boer

Vergelijken is weten!

28 juli 2023

Door het aanvragen van de offertes waren we vlot in contact met de organisaties die zonnepanelen aanleveren. We kregen zelfs advies over de subsidies wat erg welkom was.
Hiermee was de investering nog interessanter. Het kan dus feitelijk uit om te vergelijken.

- Laura Prins

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 26 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!