Ikea Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Ikea staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Ikea-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Ikea biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van ikea kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn ikea zonnepanelen?

Zonnepanelen van ikea zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Ikea biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van ikea voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Ikea zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Ikea biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van ikea?

De panelen van ikea variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Ikea panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Ikea zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van ikea zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Super service

18 juni 2024

Tevreden, vlug contact na offerte en datum ook rap gepland.

- Joost Kuijpers

Een nette prijs en snel geplaatst

13 juni 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en kosten. Gezien de snelheid en prijs komen we beslist terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Nancy de Ruiter

De expert gevonden en een prima tarief

2 juni 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitmuntend. Naderhand was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon fatsoenlijk.. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Michiel van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

30 mei 2024

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Vergelijksolar een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha van Dijk

Zeer professioneel

22 mei 2024

Van de eerste aanbieding tot het werkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Erg tevreden met het plan zo.

- Tessa Willemsen

Heel positief

12 mei 2024

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Vergelijksolar. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Elisabeth Martens

De vakman gevonden en een gunstig tarief

5 mei 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitstekend. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was vlot gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Hendrikus van der Meulen

Uiterst content over traject

29 april 2024

Omdat we een aantal grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke deskundigheid.
En niet geheel onbelangrijk, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlug de offertes in huis.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen expert die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pre. Erg content over het traject.

- Jelle Vos

Een besparing van praktisch 25%!

21 april 2024

Een aantrekkelijke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Zeer blij met het resultaat!

- Melanie Wolters

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!