Ikea Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Ikea staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Ikea-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Ikea biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van ikea kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn ikea zonnepanelen?

Zonnepanelen van ikea zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Ikea biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van ikea voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Ikea zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Ikea biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van ikea?

De panelen van ikea variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Ikea panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Ikea zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van ikea zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Deels zelfvoorzienend in elektriciteit

23 februari 2024

Eigenlijk wilde ik dit al zeer lang, nooit meer (echt) afhankelijk zijn van mijn energiebedrijf. Door panelen! Alles vlot en netjes geregeld via deze webpagina. Grandioos.

- Monique de Lange

aangename service

11 februari 2024

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Vergelijksolar!

- Bas de Bruijn

Google is je grootste vriend

7 februari 2024

Een korte zoektocht op google bracht me naar Vergelijksolar. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica van Leeuwen

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

23 januari 2024

Gister had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de installatie door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Cornelia van de Ven

Vergelijken is echt een aanrader.

16 januari 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Zeker de moeite waard om
dit te regelen dus. Gauw was de datum van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook goed.

- Hendrikus Schipper

Na lang twijfelen erg blij

12 januari 2024

Door de groei aan informatie over zonnepanelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering meteen wilde maken.
Desalniettemin prijsopgaves aangevraagd en na een aanbeveling door de expert evenwel besloten om panelen te laten installeren. Nu behoorlijk opgelucht dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Miranda Hermans

Begeleiding van het hele traject

5 januari 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten immers dat het een langdurig en ingewikkeld iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was keurig. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te krijgen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Esther van de Berg

Eigen leverancier spelen

31 december 2023

Een langgekoesterde droom is uitgekomen, ik ben niet langer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij zonne energie! Alles gauw en knap gegaan via deze pagina. Grandioos.

- Remco Wolters

Uitermate voldaan over traject

19 december 2023

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opleveren.
En niet heel onbeduidend, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlot de offertes in huis.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met grote aantallen zonnepanelen. Content met de gang van zaken.

- Renate van Leeuwen

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 36 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!