Greenchoise Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Greenchoise staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Greenchoise-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Greenchoise biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Greenchoise kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Greenchoise zonnepanelen?

Zonnepanelen van Greenchoise zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Greenchoise biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Greenchoise voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Greenchoise zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Greenchoise biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Greenchoise?

De panelen van Greenchoise variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Greenchoise panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Greenchoise zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Greenchoise zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Erg content over traject

19 februari 2024

Als flinke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou besparen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we die ook nog eens leggen tegen een redelijke prijs.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen vakkundige die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons uiteraard een pre. Zeer tevreden over het traject.

- Christiaan van Doorn

Voortreffelijke match

17 februari 2024

Via Vergelijksolar de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adrianus Maas

Snelle offerte

7 februari 2024

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kelly Gerritsen

Content met expertise

22 januari 2024

Na de aanvragen was ik gauw in contact met Pieter en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een korting daarvoor.
Ik had zelfstandig wat onderzoek gedaan maar ik ontving een aangepast advies. Dat was prima want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf gedacht.
Oprecht goed.

- Pascal de Leeuw

Tevreden over de installatie

19 januari 2024

De plaatsing ging vlot en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best aardig dus tevreden.

- Patricia de Jong

Verstand van zaken plus goede prijs

14 januari 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. Naderhand was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon eerlijk.. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Adriaan Verhoeven

Vergelijken is weten!

5 januari 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we rap in contact met de mensen die zonnepanelen installeren. We kregen zelfs raad over de subsidies wat zeer welkom was.
Daarmee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Nienke van Loon

Eigen energieleverancier zijn

29 december 2023

Een langverwachte wens is waarheid, ik ben niet langer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij duurzame energie! Alles gauw en keurig geregeld via deze internerpagina. Absoluut blij!

- Chantal de Haan

Een besparing van haast 25%!

22 december 2023

Een aantrekkelijke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand berekend.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Enorm blij met het resultaat!

- Margaretha Groen

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!