Essent Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Essent staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Essent-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Essent biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Essent kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Essent zonnepanelen?

Zonnepanelen van essent zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Essent biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Essent voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Essent zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Essent biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Essent?

De panelen van Essent variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Essent panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Essent zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Essent zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Het oog wil ook wat

24 februari 2024

Ik dacht dat zonnepanelen op mijn pand niet erg smaakvol zou staan maar valt me alles mee.

- Eva Dekker

Fijn!

17 februari 2024

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Karin Kramer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via vergelijksolar.nl

8 februari 2024

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop vergelijksolar.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Evelien Kok

De kosten gering, ervaring hoog!

24 januari 2024

In de eerste instantie was ik wat gesloten over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Patricia Wolters

Eerlijke kosten, goede service

18 januari 2024

Zoals genoemd, de prijs was mooi en we zijn goed te woord gestaan en geïnformeerd.

- Danny de Leeuw

Vergelijken is echt verstandig!

11 januari 2024

We hebben uiteindelijk rap contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs raad over de subsidies wat zeer welkom was.
Na dat gereed te hebben was onze investering helemaal besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Het kan dus oprecht uit om te vergelijken.

- Dave Dekker

Het oog wil ook wat

3 januari 2024

Ergens was ik bang dat het lelijk zou zijn, zonne panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat behoorlijk chic.

- Matthijs van der Meulen

Een mooie prijs en snel geplaatst

25 december 2023

Na het aanvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten leveren en installeren. Gezien de snelheid en prijs komen we beslist terug als we een nieuwe investering zouden willen doen.

- Lisette Gerritsen

Vergelijken is weten!

19 december 2023

Door het aanvragen van de offertes waren we rap in contact met de bedrijven die zonnepanelen aanleveren. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Hiermee was de investering nog interessanter. Het kan dus oprecht uit om te vergelijken.

- Pascal de Graaf

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!