Coolblue Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Coolblue staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Coolblue-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Coolblue biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Coolblue kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Coolblue zonnepanelen?

Zonnepanelen van Coolblue zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Coolblue biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Coolblue voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Coolblue zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Coolblue biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Coolblue?

De panelen van Coolblue variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Coolblue panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Coolblue zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Coolblue zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Blij met de service

20 februari 2024

Tevreden, snel contact na offerte en afspraak ook vlug gepland.

- Rogier Bakker

Werkt goed dit

11 februari 2024

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Vergelijksolar heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Evelien Boer

Vergelijksolar is top!

7 februari 2024

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Vergelijksolar. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar vergelijksolar.nl!

- Anouk Groen

Het was de belegging waard

26 januari 2024

Na een periode van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en meteen offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een aantrekkelijk prijsverschil in ongeacht de al scherpe prijzen.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanleggen was de afspraak zo opgesteld en voordat ik het wist waren de zonnepanelen geplaatst. En met een bijkomende applicatie kon ik onmiddellijk zien wat we zelf opwekte etc. Voldane afnemer dus!

- Albert van der Linden

Content 20 zonnepanelen geplaatst

21 januari 2024

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Tevens zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. Daar we er 20 wilde waren we wat verontrust over hoe deze neergelegd kon worden (en eruit zou zien) maar dit was overbodig. Jan Peter is een echte expert.

- Maarten Visser

Eerlijke kosten, goede service

10 januari 2024

De prijs was ordelijk opgesteld en duidelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en hartelijk.

- Remco Veenstra

Vakkundig werk, goede prijs

4 januari 2024

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg blij met hoe de installatie door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de plaatsing maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Koen Kramer

Tevreden over de plaatsing

30 december 2023

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen realiseren overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Pieter Hermans

Het was de investering waard

18 december 2023

Na een termijn van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een mooi prijsverschil in ongeacht de al scherpe tarieven.
Toen ik gekozen had wie mocht aanbrengen was de afspraak zo opgesteld en alvorens ik het wist waren de zonnepanelen neergelegd. En de app die erop kwam is enorm prettig, kan precies zien hoeveel ik opwek. Mooie investering dus!

- Jacobus van Wijk

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 37 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!