Coolblue Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Coolblue staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Coolblue-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Coolblue biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Coolblue kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Coolblue zonnepanelen?

Zonnepanelen van Coolblue zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Coolblue biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Coolblue voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Coolblue zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Coolblue biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Coolblue?

De panelen van Coolblue variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Coolblue panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Coolblue zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Coolblue zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Het was de belegging waard

26 juli 2024

Mijzelf allereerst goed ingelezen (fijne informatie hier op de website) en vervolgens meteen maar offertes opgevraagd. De offertes hadden eigenlijk allemaal wel aantrekkelijke prijzen en evengoed was ik opgelucht dat ik kon vergelijken, het scheelde toch enigszins.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanleggen was de overeenkomst zo opgesteld en alvorens ik het wist waren de panelen geplaatst. En de app die erop kwam is enorm aardig, kan accuraat zien wat ik opwek. Blije afnemer dus!

- Sabrina Mulder

Ecologische energie is het vooruitzicht

16 juli 2024

Nadat mijn buren behoorlijk opgetogen waren met hun solar panelen en de opbrengst wilde ik ook. Via Vergelijksolar vlug op weg geholpen naar meer ecologische energie. Dank jullie wel!

- Adriana van der Meulen

Vergelijken is weten!

12 juli 2024

We hebben uiteindelijk vlug contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Na dat gedaan te hebben was onze investering helemaal besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten plaatsen. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- Maartje van Wijk

Dé tip

4 juli 2024

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Koen Kok

Bezuinigen op elektriciteit gaat goed

25 juni 2024

Het traject liep prettig (van prijsopgave tot plaatsing). Het opwekken van zonne energie gaat fijn.

- Christiaan Schipper

Prima prijs, klantgericht

19 juni 2024

De prijs was ordelijk opgemaakt en overzichtelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en hartelijk.

- Jessica van der Linden

Bezuinigen op energie gaat prima

14 juni 2024

Het proces van offerte aanvragen tot de installatie afspraak ging uitstekend. De opwek gaat ook goed dus tevreden.

- Sabrina Koning

Geplaatst in volledige tevredenheid

7 juni 2024

We waren benieuwd of de schatting van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt klasse ingeschat.

- Marco van Beek

snelle service

26 mei 2024

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via vergelijksolar.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martijn van Leeuwen

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!