Zonnepanelen Oldenzaal

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Oldenzaal?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Oldenzaal verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Oldenzaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Oldenzaal gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Oldenzaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Oldenzaal gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oldenzaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Reutum, Agelo en Tilligte bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Oldenzaal

Er zijn allemaal redenen waarom het een slim idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het voornaamste is natuurlijk dat de panelen je fors wat geld kunnen opleveren. Door het opwekken van de energie zal je jouw energierekening op een vrij eenvoudige manier omlaag kunnen halen. Elk jaar kan dit in bepaalde gevallen tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook zullen solar panelen ervoor zorgen dat de waarde van je woonhuis zal vermeerderen. Elke belegging brengt tenslotte een waardevermeerdering met zich mee. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de komende jaren te verhuizen dan zal dit absoluut van pas komen.

Wat voor bepaalde mensen juist weer erg beslissend is, is het duurzame karakter van solar. Door zelf energie op te wekken hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt. Door te kiezen voor zonnepanelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een schoner milieu in ons land. Dankzij subsidie mogelijkheden is het een van de aantrekkelijkste en voordeligste opties die men maar kan maken voor een opgeruimder Nederland. De tariefstellingen die het bewerkstelligen van solar in Oldenzaal met zich meebrengen is een aspect wat verderop aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Oldenzaal

Er zijn nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen installeren in Oldenzaal geen zin heeft. Het regent namelijk super regelmatig bij ons Oldenzaal? Niks is minder waar! Juist aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon juist voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Oldenzaal. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij zonlicht! Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het zonlicht gelijk op de panelen moet kunnen vallen. Kijk vooral ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op lange termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Oldenzaal

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Oldenzaal die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Oldenzaal

Vele gemeenten en provincies hebben een aantal plannen en doelstellingen om het milieu zo voordelig mogelijk te houden. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te realiseren doet de gemeente Oldenzaal er mogelijk ook veel aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Daarom heb je ook een grote kans dat er misschien een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Indien je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al snel op. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Op de site van de gemeente Oldenzaal kun je meer informatie terugvinden met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn immers misschien voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Oldenzaal

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Oldenzaal

Je wilt je solar panelen uiteraard niet eigenhandig op je dak prutsen. Omdat panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dat natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oldenzaal die geschikt is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

Een geschikte zonnepanelen installateur in Oldenzaal lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Oldenzaal op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de solar panelen
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd verstandig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren solar panelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Oldenzaal

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Oldenzaal en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Oldenzaal zonnepanelen laten installeren

Indien je vooraf een aantal zaken helder hebt, scheelt dat reeds erg in het voorkomen van onrust. Met een budget, een concept over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt aanbrengen ben je heel leuk op weg. Als inspiratie helpt het om te informeren naar overige gelijkwaardige klussen. Misschien wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je altijd nog via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat panelen veel vaker geplaatst worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal te vinden. En onthou goed: er is altijd begeleiding indien dat noodzakelijk is!

Ben je minder technisch onderlegd of wil je graag allereerst eens met iemand die inzicht heeft van het in Oldenzaal zonnepanelen te laten aanleggen? Dan is het slim om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Als je kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen contact met verschillende partijen. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval vooral niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Dan weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je karwei kunt starten!

Klaar voor zonne energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Oldenzaal.

Nu 3 offertes uit Oldenzaal vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Oldenzaal vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Oldenzaal

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Oldenzaal zijn erg afhankelijk van een tal bepalende factoren. Deze zetten wij even voor jou onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch bekeken) waar je deze panelen wil aanleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het soort panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk dan gauw nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Oldenzaal?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Oldenzaal, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Oldenzaal – een top investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Oldenzaal. Wij raden je vanzelfsprekend aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Het aanvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke prijzen je plusminus moet denken na contact met een deskundige. De schappelijke kosten maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Oldenzaal – top energie

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Daarom zijn de prijzen in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Oldenzaal is dat zo. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze webpagina. Er zijn meerdere zaken om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Oldenzaal.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een optionele tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Misschien kun je zelfs belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. Wederom zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Oldenzaal

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Oldenzaal. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Oldenzaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Oldenzaal

Het was de investering waard

14 april 2024

Mijzelf eerst flink ingelezen (fijne informatie hier op de site) en vervolgens meteen maar offertes opgevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel scherpe prijzen en toch was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Toen ik gekozen had wie mocht plaatsen was de afspraak zo gemaakt en voordat ik het wist waren de solar panelen geplaatst. En met een bijkomende applicatie kon ik onmiddellijk zien wat we zelfstandig opwekte etc. Voldane klant dus!

- Hendrika van den Heuvel

Nette prijsverlaging gekregen gedurende vergelijken

10 april 2024

De communicatie ging gemakkelijk na het aanvragen van de offertes hadden we vlot contact.
Snelle communicatie en datum!

- Marco Sanders

Ziet er behoorlijk fraai uit

27 maart 2024

Eigenlijk was ik angstig dat het afschuwelijk zou zijn, zonne panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best sjiek.

- Vincent Jansen

Blij met de duurzame investering inclusief korting

17 maart 2024

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we rap contact.
Snelle communicatie en afspraak!

- Tom van Vliet

Eigen energieleverancier zijn

10 maart 2024

Een langgekoesterde droom is uitgekomen, ik ben niet langer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij duurzame energie! Vergelijksolar heeft daarbij geholpen! Oh en het advies van subsidie aanvragen was zeer verstandig. Geweldig.

- Björn de Vries

Vakkundig werk, goede prijs

4 maart 2024

Gisteren had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de aanleg door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Jeroen Kramer

Zelfs na een jaar nog zo gelukkig met mijn solar panelen

26 februari 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan panelen dankzij een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment spijt gehad van mijn investering. Zo mooi om zonne energie op te wekken.

- Margaretha Vos

Verstand van zaken en goede prijs

18 februari 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de installatie was vlot volbracht tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Anna de Vos

Begeleiding en toelichting is super

16 februari 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Eerst Vergelijksolar totaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs nuttig met het installeren en uitleggen van de app.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Mirjam de Boer

Uitgelichte installateurs uit Oldenzaal

Vos Energie Groep Oldenzaal

Textielstraat 20a
7575 CA Oldenzaal
Nederland

0541 535 019
http://vosenergiegroep.nl/

Keizers Installatietechniek

Münsterstraat 19
7575 ED Oldenzaal
Nederland

0541 512 409
http://www.keizersbv.nl/

Siers Installatietechniek

Schuttersveldstraat 10 7575 BR
Postbus 307
7570 AH Oldenzaal

0541 572 270
http://www.siersinstallatietechniek.nl/