Zonnepanelen Lisse

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Lisse?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Lisse verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Lisse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Lisse gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Lisse
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lisse gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Woubrugge, Nieuwe Wetering en Oude Wetering bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lisse

Er zijn namelijk verschillende redenen waarom panelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Op de allereerste plaats zullen de zonnepanelen behoorlijk wat geld opleveren. Door het opwekken van de elektriciteit zal je jouw energierekening op een vrij eenvoudige wijze naar beneden kunnen halen. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Op de tweede plaats zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je pand zal vermeerderen. Iedere duurzame belegging in een huis zorgt immers ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om binnen 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker van pas komen.

Behalve de vele financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende aanleiding dat meer mensen zouden moeten kiezen voor zonnepanelen. Door zelfstandig elektriciteit op te wekken hoeft er landelijk minder stroom te worden opgewekt. Als je kiest voor solar draag jij in ieder geval bij aan een schonere toekomst. Dankzij subsidie opties is het een van de allerbeste en voordeligste opties die men maar kan maken voor een opgeruimder Nederland. De tarieven die het realiseren van solar in Lisse met zich meebrengen is een facet wat zometeen aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Lisse

Twijfel je nog over het nut van het kopen van zonnepanelen in Lisse? Het regent weliswaar super regelmatig bij ons Lisse? Niks is minder waar! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land bijzonder geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Lisse 1600 zonne-uren. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij licht! Het licht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Bedenk ook dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lisse

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lisse die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lisse

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves wanneer je besloten hebt om persoonlijk je energie op te wekken in Lisse. Je kunt hier niet meteen een specialist in te worden, maar het helpt indien je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke onkosten je moet maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Lisse.

Ook is het slim om al een leidraad te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan uiteraard je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel nogmaals installatie kosten natuurlijk. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog aanvullende kosten gaat maken.

Wat wel bepalend is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Niet elk overdekking is even gepast voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Lisse op te wekken. Verder is het natuurlijk fundamenteel dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Lisse

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lisse

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten installeren ten opzichte van het zelf installeren bekend. Tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Er komt immers een heleboel kijken bij de installatie van de panelen voor bij jou op het dak. Wat zijn de aanleidingen om een professioneel bedrijf in te schakelen? Ten eerste logischerwijs vanwege de veiligheid. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om zelf het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in de mogelijkheid is om de zonnepanelen op de juiste manier te monteren. De ventilatieruimte speelt hierin een belangrijke rol. Door een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie je gigantisch veel kopzorgen en tijd. De betrekkelijk gereduceerde kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. Voor je het weet heb je jouw woning ook uitgerust met de beste panelen van dat moment. Maak daarom de keuze voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lisse

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lisse en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lisse zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je wel kunt zien noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde informatie kan je simpel zien aan wat voor tariefstelling je zal moeten denken voor de aanleg. Dat geeft je iets meer geruststelling over het definitieve resultaat van het project.

Een overige tip is om te overwegen of het slim is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden verricht. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een extra groep in de meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke onkosten. De finale tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen namelijk nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet altijd op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de grootte van het project.

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lisse.

Nu 3 offertes uit Lisse vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lisse vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Lisse

Aangezien zonnepanelen van vele zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. De belangrijkste factor is het soort zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor een hogere prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, echter daar zit dan immers vaak een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Wel is het zo dat we als gemiddelde kunnen geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze duur ga je winst behalen. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prachtige investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lisse?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lisse, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Lisse – een verstandige investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Lisse? Je ziet het tegenwoordig voortdurend meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de juiste expertise voor het aanschaffen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het verbeteren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Lisse met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Lisse – een groener Nederland

Uiteraard wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Er zijn vele aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen kunnen leveren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg voordelig momenteel. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Lisse is dat zo. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is meteen!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Lisse.

Vergeet alsmede niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Eventueel kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. Wederom zal het klimaat en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lisse

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lisse. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lisse die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lisse

Enigszins meer betaald, top service

31 mei 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het installeren. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd zelfs met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Uitermate blij mee.

- Cornelia van de Pol

De kosten gering, ervaring hoog!

19 mei 2024

In de eerste instantie was ik wat gesloten over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb laten leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Ruud Molenaar

Betrouwbaar bedrijf

15 mei 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten leggen.

- Adrianus Hendriks

Tevreden over de aanleg

8 mei 2024

We waren benieuwd of de schatting van de opwek die we zouden kunnen realiseren overeen zou komen maar dit blijkt klasse ingeschat.

- Christian van den Bosch

Een nette prijs en snel geplaatst

30 april 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Marinus de Groot

Super geregeld

27 april 2024

Tevreden over alles. Klasse geregeld..

- Richard Mulder

Het was de belegging waard

15 april 2024

Mijzelf eerst aardig ingelezen (fijne info hier op de site) en daarna gelijk maar offertes opgevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel aantrekkelijke tariefstellingen en desondanks was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Toen ik gekozen had wie mocht plaatsen was de afspraak zo opgesteld en voor ik het wist waren de solar panelen neergelegd. En de app die erop kwam is enorm leuk, kan nauwkeurig zien wat ik opwek. Mooie investering dus!

- Rob Willems

Het hele traject is begeleid

7 april 2024

We zijn verbaasd over hoe volledig we zijn geholpen. We dachten toch dat het een langaanhoudend en gecompliceerd iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was netjes. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Anne van de Wal

De vakman gevonden en een gunstig tarief

27 maart 2024

De begeleiding en het advies van Willem was volmaakt. De monteurs waren op tijd en de aanleg was snel gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Marijke Schipper

Uitgelichte installateurs uit Lisse

V.O.F. Brouwer Installatiebedrijf

Satellietbaan 15-D
2181 MG Hillegom
Nederland

0252 525 819
https://www.brouwerinstallatiebedrijf.nl/

Funcke Installatietechniek

Himera 57
2182 RC Hillegom
Nederland

06 46218661
http://funcke-installatietechniek.nl/

EXPIRION B.V.

van de Woestijneheem 37
2182 WL Hillegom
Nederland

0252 516 420
https://www.expirion.nl/