Zonnepanelen Leek

Behoefte aan een ijzersterke zonnepanelen installateur in Leek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Leek verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Leek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Solar Leek gezocht?

Een installateur in Leek vinden

Zonnepanelen Leek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Leek gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Leek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oostwold, Lettelbert en Midwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Leek

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Leek. We plaatsen ze even voor je op een rijtje.

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • panelen renderen tegenwoordig beter dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je begeleiden middels advies en toelichting over al wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Leek. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze investering voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over diverse soorten solar in Leek en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Logischerwijs krijg je daarnaast de optie om vrijblijvend direct een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze handelwijze krijg je de beste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Leek

Er bestaan nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen neerleggen in Leek geen zin heeft. Het regent weliswaar erg regelmatig bij ons Leek? Niets is minder kloppend! Juist aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land uitermate geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Leek 1600 zonne-uren. Dit houdt in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het daglicht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Bedenk bovendien dat er meer zaken zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Leek

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Leek die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Leek

Wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Leek, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Je kunt hier niet gelijk een expert in te zijn, maar het helpt indien je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke onkosten je moet maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Leek.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een gehele opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel nogmaals plaatsing kosten uiteraard. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aangezien die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Leek om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Leek

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Leek

Je wilt solar panelen niet zonder enige ervaring zelf aanbrengen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dat natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Leek. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een geschikte zonnepanelen installateur in Leek te vinden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de diverse panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Leek op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de panelen zelfstandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Leek

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Leek en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Leek zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Leek zonnepanelen te laten installeren. Met een begroting, een concept over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel goed op weg. Als inspiratie helpt het om te kijken naar enkele gelijkwaardige projecten. Bijvoorbeeld iemand in de wijk of een van je familieleden. Zo niet, kun je altijd nog via internet de benodigde kennis en inspiratie opdoen. Zeker omdat panelen een steeds bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er veel meer klussen verricht in de afgelopen tijd. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Ben je niet zo technisch onderlegd of wil je graag allereerst eens met iemand die inzicht heeft van het in Leek zonnepanelen te laten aanleggen? Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Wanneer je gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct contact met verschillende partijen. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval vooral niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker weten dat je optimaal voorbereid aan je project kunt beginnen!

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Leek.

Nu 3 offertes uit Leek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Leek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Leek

Aangezien zonnepanelen van talloze zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er ook evenveel prijzen zijn. De belangrijkste factor is het soort zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, maar daar zit dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder echter kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd heb je alle kosten er uit kunnen halen en ga je pure netto winst boeken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel profijt je kunt behalen! Dit maakt het een mooie investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Leek?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Leek, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Leek – de juiste investering

Zonnepanelen in Leek is de meest duurzame investering die je kunt maken. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je buurt en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig zijn er ook in Leek voldoende professionele bedrijven die de deskundigheid hebben in het installeren van zonnepanelen. Het is wijselijk om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Leek echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Leek – top energie

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in stroom. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je hierna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk tevens eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Leek

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Leek. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Leek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Leek

Het hele proces is begeleid

2 november 2021

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen en ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Catharina Gerritsen

Getwijfeld maar erg blij met resultaat zonnepanelen

26 oktober 2021

Dankzij de toename aan informatie over solar panelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Desalniettemin prijsopgaves aangevraagd en na een advies door de deskundige uiteindelijk besloten om zonnepanelen te laten aanleggen. Nu heel content dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de panelen.

- Martinus Kuijpers

Begeleiding van het hele project

29 oktober 2021

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Martine van de Pol

Mooie reductie gekregen gedurende vergelijken

21 oktober 2021

De communicatie ging gemakkelijk na het aanvragen van de offertes hadden we rap contact.
Snelle communicatie en datum!

- Martijn Hoekstra

De kosten laag, ervaring hoog!

14 oktober 2021

Eerlijk gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben werkelijk goed geïnformeerd eerst door de site en bijkomend door de
experts. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Tessa van der Horst

Buitengewoon voldaan over traject

5 oktober 2021

Omdat we een tal grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte deskundigheid.
En niet geheel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen deskundige die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons natuurlijk een pluspunt. Erg content over het traject.

- Lisette de Bruin

Het oog wil ook wat

26 september 2021

Ik dacht dat panelen op mijn woning niet erg fraai zou staan maar valt me alles mee.

- Sander van Loon

Eerlijke kosten, goede service

17 september 2021

Zoals gezegd, de prijs was mooi en we zijn prima te woord gestaan en geïnformeerd.

- Roel Scholten

Gewoon top

8 september 2021

Tevreden over alles. Goed geregeld..

- Rob de Ruiter

Uitgelichte installateurs uit Leek

Installatiebedrijf Winter Leek B.V.

Industriepark 39
9351 PA Leek
Nederland

0594 512 686
https://www.winterleek.nl/

Wattgroen B.V. Zonnepanelen

Hyacint 33
9351 ZX Leek
Nederland

06 11496310
http://www.wattgroen.nl/

Wesley Installatietechniek

Pulvertorenstraat 20
9351 BR Leek
Nederland

06 17380591
http://www.wesleyinstallatietechniek.nl/