Zonnepanelen Landgraaf

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Landgraaf?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Landgraaf verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Landgraaf – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Landgraaf gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Landgraaf
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Landgraaf gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Landgraaf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kerkrade, Eijgelshoven en Jabeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Landgraaf

Er zijn allemaal redenen waarom het een goed idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het belangrijkste is uiteraard dat de panelen je flink wat geld kunnen opleveren. Door zelf energie op te wekken, hoef je minder stroom van je energiebedrijf af te nemen, waardoor je jaarlijkse stroomkosten lager worden. Op jaarbasis kan dit in bepaalde situaties tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat panelen waardevermeerderend zijn voor een woning of bedrijfspand. Elke belegging brengt tenslotte een waardevermeerdering met zich mee. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker van pas komen.

Wat voor een aantal mensen juist weer heel beslissend is, is het duurzame karakter van solar. Door zelfvoorzienend te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk niet zoveel stroom te worden opgewekt via de oorspronkelijke opwekmethodes. Als je kiest voor solar draag jij echt bij aan een schonere toekomst. Dankzij subsidie mogelijkheden is het een van de voornaamste en voordeligste keuzes die men maar kan maken voor een duurzamer Nederland. De prijzen die het realiseren van solar in Landgraaf met zich meebrengen is een onderdeel wat zometeen aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Landgraaf

Twijfel je nog over het nut van het aanschaffen van zonnepanelen in Landgraaf? Er is namelijk veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Landgraaf. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het zonlicht direct op de panelen moet kunnen vallen. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Hierdoor bespaar je op langere termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Landgraaf

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Landgraaf die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Landgraaf

Meerdere gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig mogelijk te houden. Daarmee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute wijze voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de oorzaak dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

Indien je diverse panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al vlug op. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw regio. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Landgraaf voor het aanleggen van zonnepanelen. Er zijn namelijk wellicht voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Landgraaf

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Landgraaf

Je wilt solar panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig plaatsen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dat uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Landgraaf die passend is voor jouw klus. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Landgraaf lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een flinke karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Landgraaf op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de zonnepanelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • De periode van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan ook altijd slim om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Landgraaf

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Landgraaf en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Landgraaf zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een aantal dingen duidelijk hebt, scheelt dat al flink in het voorkomen van onrust. Wanneer je beschikt over een budget, een helder concept van wat je wilt laten plaatsen en hoe het ontwerp ruwweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Laat je ook vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar project hebben laten verrichten. Zoals iemand in de omgeving of een van je familieleden. En anders kun je tevens via internet de nodige inspiratie op doen. Juist omdat panelen steeds meer geïnstalleerd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal te vinden. En het voornaamste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Ben je wat minder technisch onderlegd of wil je graag vantevoren eens met iemand die inzicht heeft van het in Landgraaf zonnepanelen te laten aanleggen? Vervolgens is het goed om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door simpel, gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen, je krijgt dan acuut een aantal diverse partijen die je van advies zullen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien vooral niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je project kunt beginnen!

Ben je er nu klaar voor? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Landgraaf.

Nu 3 offertes uit Landgraaf vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Landgraaf vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Landgraaf

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Landgraaf zijn sterk afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je budget, handelsmerk en soort zonnepanelen. Wil je meer concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Landgraaf?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Landgraaf, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Landgraaf – een verstandige investering

Zonnepanelen in Landgraaf is de meest duurzame investering die je kunt bewerkstelligen. Je ziet het hedendaags alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type projecten. Gelukkig bestaan er ook in Landgraaf genoeg professionele bedrijven die de deskundigheid hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten inlichten over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Landgraaf met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Landgraaf – een groener Nederland

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn veel leveranciers en organisaties die de zonnepanelen kunnen leveren. Hierdoor zijn de prijzen in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. Dat is niet verschillend als indien je zonnepanelen in Landgraaf wilt plaatsen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Goed voor het klimaat en de portemonnee! De info die je kunt lezen over zonnepanelen helpen je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Meerdere dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Landgraaf.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Landgraaf? 1 ding is zeker, je centen en het klimaat zal je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Landgraaf

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Landgraaf. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Landgraaf die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Landgraaf

Domweg top

24 juni 2024

Vergenoegd over alles. gewoon top.

- Frank Bakker

Na lang aarzelen erg blij

19 juni 2024

Vanwege de groei aan info over solar panelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Desalniettemin maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een professional besloten ervoor te gaan. Achteraf tevreden dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Eveline de Jong

In weinig tijd na de offerteaanvraag had ik panelen

10 juni 2024

Zeer tevreden. Het ging enorm snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen een maand had ik al zonne energie.

- Marieke Postma

Het hele proces is begeleid

5 juni 2024

We zijn verwonderd over hoe compleet we zijn geholpen. We dachten namelijk dat het een langdurig en gecompliceerd iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was netjes. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te krijgen en subsidies aan te vragen. Ook waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen en ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Kortom tevreden!

- Jacobus Prins

De vakman gevonden en een mooi tarief

26 mei 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. Aansluitend was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon rechtvaardig.. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Erik Scholten

Vergelijken is echt een aanrader.

19 mei 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Zeker de inspanning waard om
dit te regelen dus. Gauw was de afspraak van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook degelijk.

- Cornelia Kuiper

Vergelijken is echt een aanrader.

16 mei 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Toch de inspanning waard om
dit te regelen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels hebben we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Marijke Martens

De energie besparing klopt

9 mei 2024

Het traject liep prettig (van prijsopgave tot plaatsen). De opwek gaat ook top dus tevreden.

- Angela Kuiper

Bijzondere zonnepanelen, huis meer waarde

28 april 2024

Door de prachtige en ecologische solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woonhuis nu gestegen is in waarde. Dank Jullie Wel.

- Roy de Groot

Uitgelichte installateurs uit Landgraaf

Adriaens B.V.

Rukkenerweg 7
6373 HL Landgraaf
Nederland

045 532 7864
http://adriaensbv.nl/

Firma Wiersma

Helseviersweg 12
6373 AS Landgraaf
Nederland

045 572 5933
http://www.fa-wiersma.nl/

Caumon Installatiebedrijf

Kloosterraderstraat 70
6461 CD Kerkrade
Nederland

045 535 1304
http://www.caumon.nl/