Zonnepanelen Kessel

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Kessel?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Kessel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Kessel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Kessel gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Kessel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Kessel gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kessel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Neer, Buggenum en Nunhem bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Kessel

Er zijn allerlei redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Kessel. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je wilt kosten besparen
 • het is duurzame stroom
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • panelen renderen momenteel aanzienlijker dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in duurzame energie. Laat ons je begeleiden middels raadgeving en toelichting over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Kessel. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Aangezien deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over aparte soorten solar in Kessel en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze wijze krijg je de allerbeste prijs om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Kessel

Jij hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Kessel. Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige informatie zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. Ook wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering die je gaat doen. Wanneer je de gelijkenis doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de plaatsing als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Kessel

Even een stukje oprecht advies: De aanschaf en plaatsing onkosten zijn echt niet het enige waar je op zou moeten letten. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de opbrengst van de panelen zijn tenminste zo bepalend. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden ingeval je besluit om zonnepanelen te kopen in Kessel.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Kessel

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Kessel die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Kessel

Meerdere plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Vandaar heb je ook een grote kans dat er eventueel een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

De subsidiebedragen kunnen aanzienlijk stijgen, helemaal als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw gebied. Op de webpagina van de gemeente Kessel kun je meer informatie terugvinden met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Kessel

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Kessel

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring eigenhandig aanbrengen. Dit is een karwei die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Kessel. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een passende zonnepanelen installateur in Kessel lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke taak worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Kessel op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd goed om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Kessel

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Kessel en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Kessel zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een gespecialiseerde installateur is het van fundamenteel belang om op bepaalde dingen te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt herleiden. Aan de hand van deze informatie kun je simpel zien aan wat voor tariefstelling je zal moeten denken voor de installatie. Ook brengt het je inzicht in het verloop van de klus.

Bovendien kun je even overleggen of het verstandig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Zoals het plaatsen van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke tarieven. Als laatste adviseren wij daadwerkelijk om diverse begrotingen naast elkaar te leggen. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steevast op de website genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je nu allerlei offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Kessel.

Nu 3 offertes uit Kessel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Kessel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Kessel

Het is ingewikkeld om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het rendement van de panelen. De voornaamste factor is het soort zonnepaneel wat je wil. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement kunt behalen. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Wel is het zo dat we als vuistregel mee geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijd ga je winst behalen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een super investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Kessel?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Kessel, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Kessel – de beste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Kessel? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het absoluut de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig bestaan er ook in Kessel zat professionele bedrijven die de expertise hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Kessel met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Kessel – de voordelen

Uiteraard wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Daarom zijn de prijzen in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Kessel is dat zo. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Goed voor het klimaat en de portemonnee! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze webpagina. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Kessel.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Eventueel kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is zeker, je centen en het milieu zullen je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Kessel

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Kessel. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Kessel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Kessel

Prima prijs, klantvriendelijk

25 juli 2024

Zoals gezegd, de prijs was prachtige en we zijn degelijk te woord gestaan en geïnformeerd.

- Patrick Mulder

Ontdekt wat we zochten!

20 juli 2024

Direct het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Behoorlijk kennis van zaken en een prijs! Super!

- Claudia Kuipers

Vergelijken is echt verstandig!

10 juli 2024

We hebben tenslotte snel contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs advies over de subsidies wat erg welkom was.
Hiermee was de investering nog interessanter. Het kan dus oprecht uit om te vergelijken.

- Margaretha van de Wal

Een besparing van bijna 25%!

2 juli 2024

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel erg blij met het resultaat!

- Marc Evers

Door de panelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

29 juni 2024

Door de prachtige en duurzame panelen gaf de makelaar aan dat mijn woning nu gestegen is in waarde. Bizar!

- Ronald Peeters

Ecologische en absoluut waardevolle investering

20 juni 2024

Mijzelf eerst aardig ingelezen (fijne informatie hier op de site) en hierna gelijk maar offertes opgevraagd. De offertes hadden eigenlijk allemaal wel scherpe tarieven en evengoed was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch enigszins.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is buitengewoon prettig, kan exact zien hoeveel ik opwek. Mooie investering dus!

- Brenda Willemsen

Prijs en ervaring was prima!

9 juni 2024

Oprecht gezegd was ik wat sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben eigenlijk goed geïnformeerd eerst door de site en aanvullend door de
experts. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Danny van der Meer

Ecologische energie is het vooruitzicht

8 juni 2024

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn buren met succes solar panelen installeerden. Ik kon via Vergelijksolar snel aanbiedingen krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dank!

- Mirjam de Lange

Tevreden over de plaatsing

27 mei 2024

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen bereiken overeen zou komen maar dit blijkt klasse ingeschat.

- Remco Kuiper

Uitgelichte installateurs uit Kessel

Solinso

Karreweg-Noord 14a
5995 ME Kessel
Nederland

085 902 2734
http://www.solinso.nl/

Boots Kessel B.V.

Karreweg-Noord 30
5995 ME Kessel
Nederland

077 462 1204
http://www.bootskessel.nl/

Installatiebedrijf R. Sonderkamp

Karreweg-Noord 53
5995 MG Kessel
Nederland

077 462 9004
http://sonderkamp.nl/