Zonnepanelen Heerlen

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Heerlen?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Heerlen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Heerlen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Heerlen gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Heerlen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Heerlen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Heerlen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kerkrade, Eijgelshoven en Bingelrade bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Heerlen

Er zijn namelijk meerdere redenen waarom zonnepanelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Het voornaamste is natuurlijk dat de solar panelen je aanzienlijk wat geld kunnen opleveren. Door zelf energie op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier af te nemen, waardoor je jaarlijkse energiekosten minder hoog worden. Jaarlijks kan dit in een paar situaties tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat solar panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Iedere investering brengt immers een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de komende jaren te verhuizen dan zal dit zeker van pas komen.

Behalve de talrijke financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende aanleiding dat meer mensen zouden moeten kiezen voor panelen. Door zelf stroom op te wekken hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt. Door te kiezen voor solar panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een schoner milieu in ons land. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het tevens een fijne investering. Straks laten we je meer zien over de tariefstellingen die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de panelen.

Zonnepanelen kopen Heerlen

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Heerlen aankopen! Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige informatie zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor ook de panelen, als de materialen voor de plaatsing en natuurlijk de plaatsing zelf. Nu is het relevant om het hele proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ondanks dat het rendement momenteel hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het uiteraard een belegging die je gaat maken. Door het goed vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen kopen in Heerlen als wel op de installatie kosten indien je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: De aankoop en installatie onkosten zijn oprecht niet het enige waar je op kunt letten. Kijk vooral ook even kritisch naar de kwaliteit van de zonnepanelen alsmede naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Bekijk ook de garantievoorwaarden wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Heerlen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Heerlen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Heerlen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Heerlen

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves ingeval je besloten hebt om persoonlijk je energie op te wekken in Heerlen. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je helemaal zelf gaat hebben voor het plaatsen van je zonnepanelen in Heerlen.

Verder helpt het als je een leidraad van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een gehele vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Als je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later ogenblik besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Ook is het vervolgens handig om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) kunt maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Heerlen om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het uiteraard fundamenteel dat je met iemand in zee gaat die begrijpt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Heerlen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Heerlen

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van zonnepanelen ten aanzien van het zelfstandig installeren. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om eigenhandig aan de slag te gaan. Er komt namelijk een hoop kijken bij de aanleg van de panelen voor bij jou op het huis. Maar waarom wil je nou exact die specialist aan het werk zetten? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om eigenhandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in staat is om de solar panelen op de passende wijze te monteren. De ventilatieruimte speelt hierin een significante rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het hoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw panelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de aanleg je zeer veel veel zorgen en tijd. De relatief gereduceerde kosten voor de installatie maken dit dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het huis. En zo liggen binnenkort de allerbeste zonnepanelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Heerlen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Heerlen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Heerlen zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het belangrijk om een goede installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Indien je een professional inhuurt, is het noodzakelijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt herleiden. Aan de hand van deze info kan je simpel zien aan wat voor kosten je zult moeten denken voor de aanleg. En verschaft het je inzicht in de vooruitgang van het project.

Een andere tip is om te overleggen of het handig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het plaatsen van een extra groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke onkosten. De laatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van het karwei.

Klaar voor solar energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Heerlen.

Nu 3 offertes uit Heerlen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Heerlen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Heerlen

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Heerlen zijn sterk afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

  • Het terrein (geografisch bekeken) waar je de panelen wil aanleggen
  • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
  • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
  • Het aantal zonnepanelen
  • +-
  • Moment in het jaar waarop je wil installeren
  • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De tarieven van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het soort panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je zelf zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Heerlen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Heerlen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Heerlen – de juiste investering

Via deze site kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Heerlen. Wij raden je natuurlijk aan om gebruik te maken van de offerte potentie. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een beoordeling van de prijzen krijgen na contact met een specialist. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Heerlen – groen en duurzaam

Veel mensen weten prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je hierna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je wellicht de belasting retour kunt krijgen? Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Heerlen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Heerlen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Heerlen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Heerlen

Haast 25% besparing op energie

23 september 2023

Een leuke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand berekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Erg tevreden dus.

- Susanne Kramer

Na lang aarzelen zeer tevreden

13 september 2023

Dankzij de toename aan info over panelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering meteen wilde maken.
Toch offertes aangevraagd en na een aanbeveling door de expert toch besloten om solar panelen te laten installeren. Achteraf tevreden dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Ruben Hendriks

Snelle levering, goede prijs

6 september 2023

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten afleveren en installeren. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Maria Jansen

Begeleiding en uitleg is geweldig

31 augustus 2023

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Na het doornemen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de installatie waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een veer voor hen.

- Esther van den Bosch

Prijs iets meer maar ook top kwaliteit

21 augustus 2023

Voor mijn organisatie was het vooral doorslaggevend dat we geen hinder van de installatie zouden hebben. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd zelfs met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een overeenkomstig advies kregen. Zeker content.

- Marianne Wolters

Prijs en ervaring was prima!

17 augustus 2023

Oprecht gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben oprecht goed geïnformeerd eerst door de site en bijkomend door de
specialisten. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de kosten heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Ruben de Graaf

Voor onze toekomst is duurzame elektriciteit benodigd

11 augustus 2023

Nadat mijn buren heel blij waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Via Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer duurzame energie. Dank Jullie Wel!

- Marijke Smits

Blij over de service

27 juli 2023

We zijn blij met de installatie, kosten en hadden na de offertes vlug raad.

- Erik Hofman

Ziet er best mooi uit

21 juli 2023

Ik dacht dat solar panelen op mijn woning niet erg fraai zou staan maar valt me alles mee.

- René Schouten

Uitgelichte installateurs uit Heerlen

Firma Wiersma

Helseviersweg 12
6373 AS Landgraaf
Nederland

045 572 5933
http://www.fa-wiersma.nl/

Laumen Solar

Beitel 110-A
6422 PB Heerlen
Nederland

06 50999696
http://www.laumensolar.nl/

Zonnepanelen de Bespaar Bazaar

Eisterweg 6
6422 PN Heerlen
Nederland

045 562 2722
https://www.bespaarbazaar.nl/