Zonnepanelen Gouda

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw solar installatie in Gouda?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Gouda verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Gouda – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Gouda gezocht?

Een installateur uit Gouda vinden

Zonnepanelen Gouda
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Gouda gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Gouda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Driebruggen, Ouderkerk aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Gouda

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Gouda. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzaam
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het effect van zonnepanelen is hoger dan ooit
 • een huis met solar wordt standaard meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het moment om je te verdiepen in duurzame energie. We assisteren je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Gouda. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Omdat deze investering voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Gouda en de tarieven hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Natuurlijk krijg je tevens de optie om vrijblijvend direct enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de beste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Gouda

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in Gouda? Er is wel veel regenval in Nederland? Niets is minder kloppend! Juist omdat we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land uitermate geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Gouda 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het licht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de grootste opbrengst. Bedenk bovendien dat er meer zaken zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Gouda

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Gouda die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Gouda

Meerdere plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Hiermee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Vandaar heb je ook een grote kans dat er wellicht een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Wanneer je enkele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al gauw op. Nu het tevens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Gouda voor het installeren van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Gouda

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Gouda

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring zelfstandig aanbrengen. Dat is een taak die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Gouda die passend is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een passende zonnepanelen installateur in Gouda te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Gouda op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen zelf kosten
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan echt altijd goed om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen solar panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Gouda

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Gouda en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Gouda zonnepanelen laten installeren

Als je van tevoren een aantal dingen duidelijk hebt, scheelt dat al erg in het voorkomen van onrust. Met een budget, een idee over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt plaatsen ben je heel goed op weg. Laat je zeker vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar project hebben laten verrichten. Als voorbeeld iemand in de wijk of een van je familieleden. En anders kun je zeker via internet de nodige inspiratie op doen. Juist omdat zonnepanelen steeds vaker neergelegd worden omdat mensen er de toegevoegde waarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal aanwezig. En onthou goed: er is steevast hulp als dat noodzakelijk is!

Wil je raad van een persoon die weet hoe je in Gouda zonnepanelen moet installeren? Dat kan namelijk flink helpen als je enigszins minder technisch begaafd bent. Dan is het slim om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Als je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct contact met verschillende partijen. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien vooral niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker weten dat je uiterst voorbereid aan je project kunt starten!

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan meteen je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Gouda.

Nu 3 offertes uit Gouda vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Gouda vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Gouda

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Gouda hangt van een een bepaald dingen af. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je de panelen wil neerleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De prijzen van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je zelf zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check dan vlug nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Gouda?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Gouda, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Gouda – een verstandige investering

Zonnepanelen in Gouda is de hoogst duurzame investering welke je kunt maken. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je buurt en anders is het helemaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig zijn er ook in Gouda genoeg professionele partijen die de expertise hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Gouda met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Gouda – de voordelen

Veel mensen weten prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je vervolgens ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er volledig klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Gouda

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Gouda. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Gouda die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Gouda

De specialist gevonden en een prima tarief

9 november 2023

De begeleiding en het advies van Willem was uitstekend. De monteurs waren op tijd en de installatie was vlot gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Monique Postma

Content 20 zonnepanelen geplaatst

5 november 2023

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Bovendien zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. Omdat we er 20 wilde waren we wat verontrust over hoe dit neergelegd kon worden (en eruit zou zien) maar dit was overbodig. Jan Peter is een echte deskundige.

- Ilona de Koning

Ziet er behoorlijk smaakvol uit

24 oktober 2023

Ik dacht dat solar panelen op mijn huis niet erg smaakvol zou staan maar valt me alles mee.

- Manon Timmermans

Snelle levering, goede prijs

25 oktober 2023

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Gezien de snelheid en kosten komen we beslist terug als we een nieuwe investering zouden willen doen.

- Hendrikus Jonker

Eerlijke prijs, goede service

12 oktober 2023

Zoals gezegd, de prijs was goed en we zijn degelijk te woord gestaan en geïnformeerd.

- Paulus de Koning

Ziet er best mooi uit

8 oktober 2023

Ik dacht dat zonnepanelen op mijn huis niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Ivo de Ruiter

Kosten en ervaring was goed!

1 oktober 2023

In de eerste instantie was ik wat gereserveerd over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de kosten heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Linda Wolters

Precies de goede installateur gevonden!

23 september 2023

In enkele minuten had ik onmiddellijk de passende installateur gevonden! Juiste prijs en een expert! Geweldig!

- Daniël van der Horst

Buitengewoon content over traject

15 september 2023

Omdat we een tal grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte deskundigheid.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we deze ook nog eens regelen tegen een redelijke prijs.
Een deskundige gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met flinke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Alexander de Boer

Uitgelichte installateurs uit Gouda

Oostrom Installatiebedrijf

Middelblok 220
2831 BR Gouderak
Nederland

0182 372 029
http://www.oostromgouderak.nl/

HalloStroom

Bouwmeesterplein 1
2801 BX Gouda
Nederland

030 767 0078
https://hallostroom.nl/

Van den Berg Klimaattechniek

Nieuwdorperweg 31
2811 LB Reeuwijk
Nederland

06 21531937
http://www.vandenbergklimaat.nl/