Zonnepanelen Bolsward

Wil jij een ijzersterke zonnepanelen installateur uit Bolsward?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Bolsward verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Bolsward – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Bolsward gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Bolsward
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Bolsward gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bolsward, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Waaksens, Wolsum en Dedgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Bolsward

Er zijn talloze redenen waarom het een slim idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het belangrijkste is uiteraard dat de panelen je fors wat geld kunnen opleveren. Door zelfstandig stroom op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier te verbruiken, waardoor je jaarlijkse stroomkosten lager worden. Elk jaar kan dit in een paar gevallen tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat solar panelen waardevermeerderend zijn voor een woonhuis of bedrijfspand. Iedere investering brengt namelijk een waardevermeerdering met zich mee. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit absoluut van pas komen.

Naast de vele financiële voordelen is duurzaamheid nog een drijfveer dat meer mensen zouden moeten kiezen voor zonnepanelen. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk niet zoveel elektriciteit te worden opgewekt via de traditionele opwekmethodes. Als je kiest voor solar draag jij ook bij aan een schonere toekomst. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het ook een goede investering. Zometeen laten we je meer zien over de tarieven die van toepassing zijn op het realiseren van de solar panelen.

Zonnepanelen kopen Bolsward

Er zijn nog steeds mensen die bedenken dat zonnepanelen installeren in Bolsward geen zin heeft. Er is immers veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Bolsward. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het zonlicht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Bolsward

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Bolsward die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Bolsward

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves wanneer je besluit om eigenhandig je energie op te wekken in Bolsward. Je kunt hier niet direct een specialist in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke heffingen je retour kunt vragen en welke onkosten je moet maken tijdens je project voor zonne energie Bolsward.

Ook is het handig om al een indicatie te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Bedenk of je voor een gehele opwek van je energie verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft toch dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel wederom plaatsing kosten uiteraard. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog meer kosten moet maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Niet elk overdekking is even geschikt voor het neerleggen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Bolsward op te wekken. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je met iemand in zee gaat die snapt wat je wilt bewerkstelligen en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Bolsward

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Bolsward

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig aanbrengen. Dat is een karwei die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Bolsward die geschikt is voor jouw taak. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

In de praktijk is het af en toe ingewikkeld om een passende zonnepanelen installateur in Bolsward te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Bolsward op de volgende gebieden:

  • Hoeveel de zonnepanelen zelf kosten
  • De tarieven van de plaatsing
  • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
  • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
  • De periode van opleveren
  • Ervaringen van klanten
  • Eerdere klussen

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Bolsward

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Bolsward en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Bolsward zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het belangrijk om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Wanneer je een professional inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde informatie kan je eenvoudig zien aan wat voor tariefstelling je zal moeten denken voor de installatie. Dit geeft je wat meer geruststelling over het definitieve resultaat van de klus.

Een overige tip is om te overleggen of het handig is of je zelf reeds sommige voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het plaatsen van een extra groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke kosten. Tot slot adviseren wij daadwerkelijk om allerlei offertes naast mekaar te leggen. Er komen namelijk nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet steeds op de site genoemd staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je snel allerlei offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor solar energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Bolsward.

Nu 3 offertes uit Bolsward vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Bolsward vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Bolsward

Omdat zonnepanelen van meerdere zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens evenveel tarieven zijn. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hogere prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, maar daar zit dan immers vaak een hoger rendement aan vast. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder echter kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd ga je winst behalen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je rap uitrekenen hoeveel opbrengst je kunt behalen! Wacht daarom niet langer en check hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Bolsward?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Bolsward, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Bolsward – een verstandige investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Bolsward? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het zeker de moeite waard om trendsetter te worden. Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort trajecten. Gelukkig bestaan er ook in Bolsward genoeg professionele bedrijven die de deskundigheid bezitten in het plaatsen van zonnepanelen. Het is zinnig om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Bolsward eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Bolsward – een groener Nederland

Duurzame en lagere kosten voor je energie, uiteraard wil jij dat! Er zijn meerdere leveranciers en organisaties die de zonnepanelen mogen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg rendabel hedendaags. Dat is niet verschillend als indien je zonnepanelen in Bolsward wilt leggen. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is nu!

Goed voor het milieu en de portemonnaie! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Bolsward zijn er bovendien nog diverse zaken waar je rekening mee mag houden.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een mogelijke compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Mogelijk kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. Wederom zal het klimaat en je spaarrekening blij zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Bolsward

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Bolsward. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Bolsward die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Bolsward

Dankzij de panelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

1 oktober 2023

Door de prachtige en duurzame zonnepanelen gaf de makelaar aan dat mijn woning nu gestegen is in waarde. Prachtig!

- Hanneke Smits

Verstandige en zeker weten waardevolle investering

18 september 2023

Na een termijn van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en direct offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel scherpe tarieven en evengoed was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch enigszins.
Toen ik gekozen had wie mocht aanleggen was de afspraak zo opgesteld en alvoor ik het wist waren de zonnepanelen neergelegd. En de app die erop kwam is buitengewoon prettig, kan exact zien wat ik opwek. Prachtige investering dus!

- Joris van den Broek

Absoluut aan te raden om te vergelijken

16 september 2023

Ik had eerst bij verschillende specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende prijzen uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Vergelijken kan dus oprecht uit. Daarna was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels hebben we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook degelijk.

- Christian Meijer

Vergelijken is echt verstandig!

9 september 2023

We hebben uiteindelijk vlot contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Na dat gedaan te hebben was onze investering helemaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- René van Dongen

Snelle levering, goede prijs

3 september 2023

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten afleveren en installeren. Gezien de snelheid en kosten komen we beslist terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Kevin Groen

Enigszins meer betaald, top service

27 augustus 2023

Voor mijn organisatie was het vooral doorslaggevend dat we geen last van de installatie zouden hebben. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd ook met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Uitermate blij mee.

- Charlotte Koning

Prijs en ervaring was goed!

20 augustus 2023

Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben werkelijk goed geïnformeerd eerst door de webpagina en bijkomend door de
specialisten. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Kim Jansen

Het installatie is niveau hoog

8 augustus 2023

Vanaf het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met iemand te maken die dit frequenter had volbracht. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Anna van der Meer

Begeleiding en uitleg is prima

24 juli 2023

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Eerst Vergelijksolar totaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs hulpvaardig met het installeren en uitleggen van de app.
Een pluim voor hen.

- Wouter Bos

Uitgelichte installateurs uit Bolsward

F.R.T. Installatiebedrijf

Singel 8-A
8765 LL Tjerkwerd
Nederland

06 21284675
http://tsjerkwert.nl/bedrijven/frt-installatiebedrijf/

Feenstra’s Installatiebedrijf Schettens

Viersprong 6
8744 ES Schettens
Nederland

0517 531 221
https://www.feenstraschettens.nl/

Installatiebedrijf Van der Pol BV

De Ward 39
8701 MB Bolsward
Nederland

0515 572 780
http://www.v-d-pol.nl/