Zonnepanelen Dedgum

Zoek jij een topper voor jouw solar installatie in Dedgum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Dedgum verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Dedgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Dedgum gezocht?

Een installateur uit Dedgum vinden

Zonnepanelen Dedgum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Dedgum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Dedgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Nijhuizum, Tjerkwerd en Hieslum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Dedgum

Er zijn allerlei redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Dedgum. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het ecologische karakter
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • zonnepanelen renderen tegenwoordig hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in duurzame stroom. Laat ons je helpen door advies en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar Dedgum. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en belangrijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een langere termijn investering is, is het zinnig om direct alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog meerdere dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over verschillende soorten solar in Dedgum en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze manier krijg je de beste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Dedgum

Er bestaan nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen installeren in Dedgum geen zin heeft. Het regent toch super regelmatig bij ons Dedgum? Ongeacht het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Dedgum 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er uiteraard wel rekening mee dat het zonlicht gelijk op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op lange termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Dedgum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Dedgum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Dedgum

Wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Dedgum, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Je kunt hier niet meteen een deskundige in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke onkosten je kunt maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Dedgum.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later ogenblik besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten installeren. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een aangepaste omvormer) moet maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk dak is even handig voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Dedgum op te wekken. Verder is het uiteraard doorslaggevend dat je met iemand in zee gaat die snapt wat je wilt bewerkstelligen en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Dedgum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Dedgum

Je wilt je panelen uiteraard niet zelf op je huis prutsen. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Dedgum. Je wilt een installateur van solar panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

In de praktijk is het soms moeilijk om een passende zonnepanelen installateur in Dedgum te vinden. Er bestaat immers tamelijk wat verschil tussen de verschillende solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Dedgum op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de panelen zelfstandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Dedgum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Dedgum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Dedgum zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een aantal zaken inzichtelijk hebt, scheelt dat alvast erg in het voorkomen van onrust. Met een begroting, een concept over de vormgeving van het karwei en wetende wat je wilt aanbrengen ben je heel leuk op weg. Als inspiratie helpt het om te informeren naar overige gelijkwaardige projecten. Mogelijkerwijs wel je buurman of een familielid. En als alternatief kun je tevens via internet de benodigde inspiratie op doen. Voornamelijk omdat solar panelen een steeds bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds meer klussen verricht in de afgelopen tijd. En het belangrijkste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Ben je wat minder technisch onderlegd of wil je bij voorkeur allereerst eens met een individu die inzicht heeft van het in Dedgum zonnepanelen te laten installeren? Vervolgens is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Dit doe je door makkelijk, gratis en vrijblijvend een offerte op te vragen, je krijgt dan onmiddellijk een aantal diverse partijen die je van advies kunnen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij ook voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er al klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Dedgum.

Nu 3 offertes uit Dedgum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Dedgum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Dedgum

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Dedgum zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Die zetten wij even voor je onder elkaar.

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je budget, handelsmerk en soort zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je eigenhandig zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Dedgum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Dedgum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Dedgum – de juiste investering

Zonnepanelen in Dedgum is de uiterst duurzame investering die je kunt maken. Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het zeker de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type investeringen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele partijen met de volledige expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Dedgum met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Dedgum – een groener Nederland

Duurzame en lagere kosten voor je energie, vanzelfsprekend wil je dat! Er zijn veel leveranciers en organisaties die de zonnepanelen kunnen installeren. Doordat er meerdere aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk momenteel. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Dedgum is dat zo. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Goed voor het klimaat en de portemonnee! De informatie die je kunt vinden over zonnepanelen helpen je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Dedgum.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een mogelijke tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Dedgum? Alweer zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Dedgum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Dedgum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Dedgum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Dedgum

Vakkundig werk, goede prijs

28 mei 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging miezeren was hun stemming goed en in contrast tot mijn ervaring met andere monteurs
waren deze communicatief ook bekwaam.

- Saskia de Lange

Mooie prijs, klantgericht

21 mei 2024

De prijs was ordelijk opgemaakt en duidelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en hartelijk.

- Jacoba de Jong

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in energie

18 mei 2024

Stiekem wilde ik dit al heel lang, nooit meer (echt) afhankelijk zijn van mijn energiebedrijf. Door panelen! Alles gauw en keurig geregeld via deze internerpagina. Schitterend.

- Astrid Hendriks

Snelle levering, goede prijs

9 mei 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn content over de snelheid en kosten. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Tim de Ruiter

De kosten laag, ervaring hoog!

29 april 2024

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek overbodig. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Björn Bakker

Super geregeld

26 april 2024

Alles in klasse en vlot geregeld. Goed geregeld..

- Kirsten van den Bosch

Voor ons toekomstperspectief is zonne elektriciteit nodig

16 april 2024

Nadat mijn buren behoorlijk verheugd waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Vanuit Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer solar energie. Dank!

- Barbara de Leeuw

Inderdaad de geschikte installateur gevonden!

8 april 2024

Razendsnel het bedrijf gevonden waar we mee wilden plaatsen! Flink wat kennis van zaken en een messcherpe aanbieding! Top!

- Annemieke Meijer

Geplaatst in alle goedkeuring

26 maart 2024

De plaatsing ging snel en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Brenda Kuipers

Uitgelichte installateurs uit Dedgum

F.R.T. Installatiebedrijf

Singel 8-A
8765 LL Tjerkwerd
Nederland

06 21284675
http://tsjerkwert.nl/bedrijven/frt-installatiebedrijf/

Free Sun Solar bv

Spoardyk 24
8711 CJ Workum
Nederland

0515 335 770
http://www.freesunsolar.nl/

Installatiebedrijf Van der Pol BV

De Ward 39
8701 MB Bolsward
Nederland

0515 572 780
http://www.v-d-pol.nl/