Zonnepanelen Assen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Assen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Assen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Assen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Solar Assen gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Assen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 56 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Assen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Assen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zeijerveen, Ter Aard en Zeijerveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Assen

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Assen. We plaatsen ze voor je op een rij:

  • je wilt geld besparen
  • vanwege het ecologische karakter
  • een verlaagde Co2 uitstoot
  • zonnepanelen renderen hedendaags aanzienlijker dan eens tevoren
  • een huis met solar wordt vanzelfsprekend meer waard
  • je hebt wellicht aanspraak op subsidie
  • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Samengevat; het moment om je te verdiepen in zonne energie. We begeleiden je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Assen. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat het een langere termijn belegging is, is het raadzaam om direct alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over talloze soorten solar in Assen en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Assen

Er bestaan nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen neerleggen in Assen geen zin heeft. Er is namelijk veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Assen 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Het licht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de grootste opbrengst. Bedenk tevens dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Assen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Assen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Assen

Vele gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo voordelig denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het klimaat zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van compensatie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

De subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw gebied. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Assen voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn namelijk misschien voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Assen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Assen

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten installeren ten opzichte van het zelfstandig aanbrengen bekend. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Er komt immers een heleboel kijken bij de aanleg van de zonnepanelen voor bij jou op het huis. Maar waarom wil je nou exact die expert aan het werk zetten? Allereerst uiteraard vanwege de veiligheid. Een deskundige is gewend aan diverse soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om eigenhandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de gelegenheid is om de zonnepanelen op de juiste manier te bevestigen. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw panelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de installatie je enorm veel zorgen en tijd. Omdat de kosten voor installatie van solar panelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van zonnepanelen op je huis. Voor je het weet heb je jouw woonhuis ook uitgerust met de beste panelen van dit moment. Kies dus voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Assen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Assen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Assen zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een aantal zaken inzichtelijk hebt, scheelt dat reeds flink in het voorkomen van onrust. Als je beschikt over een budget, een tastbaar idee van wat je wilt laten plaatsen en hoe het project min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Als inspiratie helpt het om te kijken naar meerdere vergelijkbare klussen. Zoals iemand in de omgeving of een van je familieleden. Zo niet, kun je altijd via internet de nodige kennis en inspiratie opdoen. Met name omdat solar panelen een almaar bekender begrip zijn geworden in de samenleving, zijn er veel vaker klussen uitgevoerd in de afgelopen jaren. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Wil je advies van een persoon die weet hoe je in Assen zonnepanelen moet installeren? Dat kan wel erg helpen als je enigszins minder technisch begaafd bent. Dan is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Dit doe je door simpel, kosteloos en vrijblijvend een offerte op te vragen, je krijgt dan acuut een aantal verschillende partijen die je van raad kunnen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Assen.

Nu 3 offertes uit Assen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Assen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Assen

Omdat zonnepanelen van talloze zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel tarieven zijn. De belangrijkste element is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement moet verkrijgen. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst maken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel winst je kunt boeken! Dit maakt het een prachtige investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Assen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Assen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Assen – een top investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft informatie over zonnepanelen in Assen. Wij raden je vanzelfsprekend aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je ongeveer moet denken na contact met een deskundige. De experts waar we mee samenwerken letten voor scherpe tarieven! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Assen – klimaatvoordelen

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn veel leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen mogen aanleveren. Omdat er meerdere aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg lonend tegenwoordig. Dat is niet verschillend als indien je zonnepanelen in Assen wilt leggen. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het klimaat en de centen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Assen.

Vergeet ook niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie afspraak is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Assen? Alweer zal het klimaat en je spaarrekening blij zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Assen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Assen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Assen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Assen

Een besparing van bijna 25%!

7 november 2021

Ik had het niet bedacht maar de berekening die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Heel erg blij met het resultaat!

- Thomas Martens

Vergelijken is weten!

29 oktober 2021

We hebben tenslotte snel contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Na dat gedaan te hebben was onze investering totaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Vergelijken is dus weten!

- Karin Prins

In korte tijd na de offerteaanvraag had ik solar panelen

28 oktober 2021

Enorm gelukkig. Alles ging aardig vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen vier weken had ik al zonne energie.

- Arjan de Graaf

Een besparing van bijna 25%!

23 oktober 2021

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de berekening kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Zeer tevreden dus.

- Bas van Dijk

Domweg top

11 oktober 2021

Tevreden over alles. Goed geregeld..

- Dave Koning

Het oog wil ook wat

10 oktober 2021

Ergens was ik beducht dat het afschuwelijk zou zijn, duurzame panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best sjiek.

- Bastiaan Kok

Gewoon top

27 september 2021

Tevreden over alles. gewoon prima.

- Petronella Smeets

Snelle levering, goede prijs

25 september 2021

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Wegens de snelheid en prijs komen we ook terug als we een nieuwe investering zouden gaan doen.

- Yvonne Visser

Door de panelen is mijn woning gestegen in waarde

19 september 2021

Door de prachtige en duurzame zonnepanelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Dank.

- Hanneke de Wit

Uitgelichte installateurs uit Assen

Mib-Nederland B.V.

Aziëweg 10
9407 TG Assen
Nederland

050 549 9389
http://www.mib-nederland.com/

ITN Installatietechniek Assen

Amerikaweg 84
9407 TM Assen
Nederland

0592 344 641
http://www.itn-assen.nl/

Installatiebedrijf Van Dalen – anno 1923 !

Ketellapperstraat 34
9403 VR Assen
Nederland

06 24192549
http://www.vandaleninstallaties.nl/