Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Zoek jij een topper voor jouw solar installatie in Alphen aan den Rijn?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Alphen aan den Rijn verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Alphen aan den Rijn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Alphen aan den Rijn gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Alphen aan den Rijn gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Alphen aan den Rijn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Gouda, Reeuwijk en Boskoop bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Alphen aan den Rijn

Er zijn meerdere redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Alphen aan den Rijn. We zetten ze even voor je onder elkaar.

 • je wilt geld besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • het rendement van panelen is aanzienlijker dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • je hebt misschien aanspraak op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je begeleiden met raadgeving en toelichting over al wat er komt kijken bij de aankoop van solar Alphen aan den Rijn. Je staat immers aan de rand van een ecologische en belangrijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een lange termijn investering blijft, is het slim om meteen alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Alphen aan den Rijn en de tariefstelling hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Alphen aan den Rijn

Er zijn nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in Alphen aan den Rijn geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Alphen aan den Rijn. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het zonlicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Alphen aan den Rijn

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Alphen aan den Rijn die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Alphen aan den Rijn

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Alphen aan den Rijn, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je helemaal zelf gaat hebben voor het neerleggen van je zonnepanelen in Alphen aan den Rijn.

Ook is het slim om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele opwek van je energie verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel wederom installatie kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) gaat maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Niet elk dak is even gepast voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Alphen aan den Rijn op te wekken. Verder is het uiteraard belangrijk dat je met een organisatie in zee gaat die snapt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Alphen aan den Rijn

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Alphen aan den Rijn

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van zonnepanelen ten aanzien van het zelf aanbrengen. Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het plaatsen van solar panelen op jouw huis is immers een taak die net even wat verschillend is dan overige klussen. Maar waarom wil je nou exact die deskundige aan het werk zetten? Allereerst uiteraard vanwege de veiligheid. Specialisten weten hoe zij bij jou op het dak moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om zelf het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de mogelijkheid is om de solar panelen op de juiste manier te bevestigen. De ventilatieruimte speelt hierin een significante rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een heleboel tijd en moeite kan besparen. De betrekkelijk lage kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. En zo liggen binnenkort de beste panelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Kies dus voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Alphen aan den Rijn

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Alphen aan den Rijn en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Alphen aan den Rijn zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Alphen aan den Rijn zonnepanelen te laten aanbrengen. Indien je beschikt over een budget, een begrijpelijk idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het project pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten verrichten. Mogelijk wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je ook via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Voornamelijk omdat panelen een steeds bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er veel meer projecten uitgevoerd in de afgelopen tijd. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Ben je minder technisch aangelegd of wil je liever allereerst eens met een individu die verstand heeft van het in Alphen aan den Rijn zonnepanelen te laten aanleggen? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Indien je gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks contact met diverse partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij echt even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Dan weet je zeker weten dat je optimaal voorbereid aan je karwei kunt starten!

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Alphen aan den Rijn.

Nu 3 offertes uit Alphen aan den Rijn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Alphen aan den Rijn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Alphen aan den Rijn

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn zijn fiks afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De tarieven van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het soort panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Alphen aan den Rijn, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Alphen aan den Rijn – een slimme investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Alphen aan den Rijn? Je ziet het momenteel doorlopend meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de passende expertise voor het kopen en leveren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Alphen aan den Rijn met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn – milieu voordelen

Duurzame en lage kosten voor je energie, vanzelfsprekend wil jij dat! Er zijn veel aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen kunnen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen eerlijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk tegenwoordig. Dat is niet verschillend als wanneer je zonnepanelen in Alphen aan den Rijn wilt plaatsen. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het klimaat en de portemonnee! De info die je kunt lezen over zonnepanelen helpen je bij het selecteren welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Alphen aan den Rijn.

Vergeet tevens niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn? 1 ding is zeker, je centen en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Alphen aan den Rijn

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Alphen aan den Rijn. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Alphen aan den Rijn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Gewoon top

27 juli 2024

Alles in klasse en vlot geregeld. Klasse geregeld..

- Jeffrey de Vries

Prima geregeld

14 juli 2024

Alles in orde en snel geregeld. gewoon top.

- Kirsten de Wit

Door de zonnepanelen is mijn huis gestegen in waarde

12 juli 2024

Door de prachtige en ecologische solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woning nu gestegen is in waarde. Bizar!

- Antonius van Veen

Vergelijken is echt een aanrader.

30 juni 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Zeker de inspanning waard om
dit te doen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels hebben we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook goed.

- Bram Vermeulen

De informatie verstrekking en begeleiding was geweldig

24 juni 2024

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Na het lezen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de plaatsing waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Sabrina Jacobs

Bijna 25% besparing op energie

19 juni 2024

Een aantrekkelijke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand berekend.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Enorm blij met het resultaat!

- Miranda Visser

Nagenoeg 25% besparing op energie

9 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de berekening kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Enorm blij met het resultaat!

- Bart Peters

Erg voldaan over traject

8 juni 2024

Omdat we een hoeveelheid grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke expertise.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we dit ook nog eens leggen tegen een schappelijke prijs.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen vakkundige die al ervaring had met vastgoed bedrijven en dat was
voor ons natuurlijk een pre. Tevreden met de gang van zaken.

- Ruben van der Heijden

Het was de belegging waard

31 mei 2024

Na een periode van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en meteen offertes aangevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een fraai prijsverschil in ondanks de al scherpe tarieven.
Nadat ik gekozen had wie mocht installeren was de afspraak zo gemaakt en alvorens ik het wist waren de solar panelen geplaatst. En met een bijkomende app kon ik gelijk zien wat we zelf opwekte etc. Voldane klant dus!

- Petra Schipper

Uitgelichte installateurs uit Alphen aan den Rijn

Blaazer Boskoop Elektro en Installatietechniek

Reigerlaan 30
Biezen 105F
2771 TC Boskoop

06 41850779
https://blaazer-boskoop.business.site/

Elektro Technisch Bureau A. Hogenes B.V.

Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 745 550
http://www.etbhogenes.nl/

Ponsioen Installatietechniek BV

Tankval 34
2408 ZC Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 432 661
http://www.ponsioenbv.nl/