Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Zoek jij een topper voor jouw solar installatie in Alphen aan den Rijn?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Alphen aan den Rijn verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Alphen aan den Rijn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Solar Alphen aan den Rijn gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Alphen aan den Rijn gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Alphen aan den Rijn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Gouda, Reeuwijk en Boskoop bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Alphen aan den Rijn

Er zijn meerdere redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Alphen aan den Rijn. We zetten ze even voor je onder elkaar.

 • je wilt geld besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • het rendement van panelen is aanzienlijker dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • je hebt misschien aanspraak op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je begeleiden met raadgeving en toelichting over al wat er komt kijken bij de aankoop van solar Alphen aan den Rijn. Je staat immers aan de rand van een ecologische en belangrijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een lange termijn investering blijft, is het slim om meteen alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Alphen aan den Rijn en de tariefstelling hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Alphen aan den Rijn

Er zijn nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in Alphen aan den Rijn geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Alphen aan den Rijn. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het zonlicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Alphen aan den Rijn

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Alphen aan den Rijn die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Alphen aan den Rijn

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Alphen aan den Rijn, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je helemaal zelf gaat hebben voor het neerleggen van je zonnepanelen in Alphen aan den Rijn.

Ook is het slim om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele opwek van je energie verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel wederom installatie kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) gaat maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Niet elk dak is even gepast voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Alphen aan den Rijn op te wekken. Verder is het uiteraard belangrijk dat je met een organisatie in zee gaat die snapt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Alphen aan den Rijn

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Alphen aan den Rijn

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van zonnepanelen ten aanzien van het zelf aanbrengen. Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het plaatsen van solar panelen op jouw huis is immers een taak die net even wat verschillend is dan overige klussen. Maar waarom wil je nou exact die deskundige aan het werk zetten? Allereerst uiteraard vanwege de veiligheid. Specialisten weten hoe zij bij jou op het dak moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om zelf het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de mogelijkheid is om de solar panelen op de juiste manier te bevestigen. De ventilatieruimte speelt hierin een significante rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een heleboel tijd en moeite kan besparen. De betrekkelijk lage kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. En zo liggen binnenkort de beste panelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Kies dus voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Alphen aan den Rijn

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Alphen aan den Rijn en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Alphen aan den Rijn zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Alphen aan den Rijn zonnepanelen te laten aanbrengen. Indien je beschikt over een budget, een begrijpelijk idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het project pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten verrichten. Mogelijk wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je ook via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Voornamelijk omdat panelen een steeds bekender concept zijn geworden in de samenleving, zijn er veel meer projecten uitgevoerd in de afgelopen tijd. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Ben je minder technisch aangelegd of wil je liever allereerst eens met een individu die verstand heeft van het in Alphen aan den Rijn zonnepanelen te laten aanleggen? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Indien je gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks contact met diverse partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij echt even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Dan weet je zeker weten dat je optimaal voorbereid aan je karwei kunt starten!

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Alphen aan den Rijn.

Nu 3 offertes uit Alphen aan den Rijn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Alphen aan den Rijn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Alphen aan den Rijn

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn zijn fiks afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De tarieven van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het soort panelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Alphen aan den Rijn, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Alphen aan den Rijn – een slimme investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Alphen aan den Rijn? Je ziet het momenteel doorlopend meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de passende expertise voor het kopen en leveren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Alphen aan den Rijn met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn – milieu voordelen

Duurzame en lage kosten voor je energie, vanzelfsprekend wil jij dat! Er zijn veel aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen kunnen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen eerlijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk tegenwoordig. Dat is niet verschillend als wanneer je zonnepanelen in Alphen aan den Rijn wilt plaatsen. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het klimaat en de portemonnee! De info die je kunt lezen over zonnepanelen helpen je bij het selecteren welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Alphen aan den Rijn.

Vergeet tevens niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn? 1 ding is zeker, je centen en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Alphen aan den Rijn

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Alphen aan den Rijn. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Alphen aan den Rijn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Ziet er best mooi uit

10 maart 2023

Ergens was ik angstig dat het afschuwelijk zou zijn, solar panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best chic.

- Ronald Jansen

Duurzame en zeker waardevolle investering

4 maart 2023

Mijzelf allereerst fatsoenlijk ingelezen (fijne informatie hier op de site) en daarna meteen maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een aantrekkelijk prijsverschil in ondanks de al scherpe prijzen.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erbij kwam is erg leuk, kan precies zien hoeveel ik opwek. Voldane afnemer dus!

- Gerardus Scholten

Een mooie prijs en snel geinstalleerd

25 februari 2023

11 panelen besteld na de offertes en zijn tevreden over de snelheid en prijs. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Anne Prins

Voor onze toekomst is zonne elektriciteit noodzakelijk

17 februari 2023

Niet lang hoeven na te denken na mijn buren met succes panelen installeerden. Ik kon via Vergelijksolar direct offertes krijgen en binnen no time had ik ze in ieder geval. Dank!

- Natasja Kramer

Begeleiding van het hele traject

10 februari 2023

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten namelijk dat het een langdurig en gecompliceerd iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was netjes. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Marloes Vermeulen

Betrouwbaar bedrijf

1 februari 2023

Totaal tevreden over prijs, advies en installatie.

- Charlotte de Boer

Geplaatst in volledige tevredenheid

25 januari 2023

De plaatsing ging vlot en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best goed dus tevreden.

- Gerrit van de Berg

Gespecialiseerd werk geleverd voor een net bedrag

17 januari 2023

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg blij met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de plaatsing maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Marianne Bosch

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in elektriciteit

15 januari 2023

Een langverwachte wens is waarheid, ik ben niet langer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij duurzame energie! Vergelijksolar heeft daarbij geholpen! Oh en het advies voor subsidie opvragen was zeer goed. Schitterend.

- Patrick Koster

Uitgelichte installateurs uit Alphen aan den Rijn

Blaazer Boskoop Elektro en Installatietechniek

Reigerlaan 30
Biezen 105F
2771 TC Boskoop

06 41850779
https://blaazer-boskoop.business.site/

Elektro Technisch Bureau A. Hogenes B.V.

Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 745 550
http://www.etbhogenes.nl/

Ponsioen Installatietechniek BV

Tankval 34
2408 ZC Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 432 661
http://www.ponsioenbv.nl/