Zonnepanelen Alkmaar

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Alkmaar?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Alkmaar verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Alkmaar – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Alkmaar gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Alkmaar
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Alkmaar gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Alkmaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Egmond Binnen, Akersloot en Castricum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Alkmaar

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Alkmaar. We plaatsen ze even voor je op een rij.

 • je wilt geld besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • solar panelen renderen momenteel aanzienlijker dan eens tevoren
 • een pand met solar wordt vanzelfsprekend meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je helpen middels advies en toelichting over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Alkmaar. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een lange termijn investering is, is het raadzaam om nu alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog meerdere zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over diverse soorten solar in Alkmaar en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Natuurlijk krijg je bovendien de mogelijkheid om vrijblijvend onmiddellijk enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Alkmaar

Er bestaan nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in Alkmaar geen zin heeft. Er is namelijk veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Alkmaar 1600 zonne-uren. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij zonlicht! Het daglicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de grootste opbrengst. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Hierdoor bespaar je op lange termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Alkmaar

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Alkmaar die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Alkmaar

Diverse gemeenten en provincies hebben een veel plannen en doelstellingen om het milieu zo voordelig denkbaar te houden. Hiermee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Wanneer je enkele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al gauw op. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Op de site van de gemeente Alkmaar kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Alkmaar

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Alkmaar

Je wilt je panelen natuurlijk niet zelf op je dak prutsen. Dit is een klus die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Alkmaar die geschikt is voor jouw taak. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Alkmaar lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Alkmaar op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen zelf kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Alkmaar

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Alkmaar en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Alkmaar zonnepanelen laten installeren

Indien je vooraf een paar dingen duidelijk hebt, scheelt dat reeds erg in het voorkomen van onrust. Als je beschikt over een budget, een helder concept van wat je wilt laten aanbrengen en hoe het project min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Als inspiratie helpt het om te informeren naar enkele vergelijkbare projecten. Wellicht wel je buurman of een familielid. En als alternatief kun je tevens via internet de nodige inspiratie op doen. Juist omdat solar panelen steeds vaker geplaatst worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal beschikbaar. En het voornaamste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen!

Wil je advies van iemand die weet hoe je in Alkmaar zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers veel helpen als je enigszins minder technisch begaafd bent. Daarna is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Wanneer je gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct contact met verschillende partijen. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval vooral niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je klus kunt beginnen!

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Alkmaar.

Nu 3 offertes uit Alkmaar vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Alkmaar vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Alkmaar

Omdat zonnepanelen van meerdere dingen ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. De voornaamste factor is het soort zonnepaneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor de monokristallen panelen dan ga je wat meer moeten betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement moet verkrijgen. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze termijn heb je alle uitgaven er uit mogen halen en ga je pure netto opbrengst boeken. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prima investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Alkmaar?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Alkmaar, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Alkmaar – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Alkmaar? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer woningen in je buurt en anders is het zeker de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort trajecten. Je hebt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de juiste expertise voor het aanschaffen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Alkmaar echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Alkmaar – een groener Nederland

Duurzame en lage kosten voor je energie, uiteraard wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Omdat er meerdere aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk tegenwoordig. Dat is niet verschillend als wanneer je zonnepanelen in Alkmaar wilt leggen. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het klimaat en de portemonnaie! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Meerdere dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Alkmaar.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aanschaf van zonnepanelen. Of kun je misschien belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Alkmaar? Wederom zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Alkmaar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Alkmaar. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Alkmaar die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Alkmaar

Installateur met kennis van zaken!

25 september 2023

Na de aanvragen was ik gauw in contact met Stefan en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsverlaging daarvoor.
Ik had zelf wat research gedaan maar ik kreeg een aangescherpt advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog significanter dan zelf bedacht.
Enorm goed.

- Gerrit van Dongen

Zeer voldaan over traject

19 september 2023

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opbrengen.
En niet geheel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen deskundige die al ervaring had met onroerendgoed organisaties en dat was
voor ons uiteraard een pre. Content met de gang van zaken.

- Mark de Boer

Een besparing van bijna 25%!

14 september 2023

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Erg tevreden dus.

- Patricia van Wijk

Ontdekt wat we zochten!

8 september 2023

In enkele minuten had ik direct de geschikte installateur ontdekt! Flink kennis van zaken en een scherpe prijs! Super!

- Adriaan van Dam

Prijs en ervaring was prima!

3 september 2023

In de eerste instantie was ik wat gesloten over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van prima advies door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Annemieke van Dijk

Blij met de investering inclusief korting

25 augustus 2023

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we vlug contact.
Snelle communicatie en afspraak!

- Michel Veenstra

In korte tijd na de bestelling had ik panelen

17 augustus 2023

Fantastisch geholpen. Het ging heel snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen vier weken had ik al solar energie.

- Angelique Meijer

Het was de investering waard

10 augustus 2023

Mijzelf eerst flink ingelezen (fijne info hier op de website) en vervolgens meteen maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een fraai prijsverschil in ongeacht de al scherpe tariefstellingen.
Toen ik gekozen had wie mocht plaatsen was de overeenkomst zo gemaakt en voordat ik het wist waren de zonnepanelen neergelegd. En met een bijkomende app kon ik onmiddellijk zien wat we zelf opwekte etc. Blije afnemer dus!

- Yvonne van de Wal

Uitermate content over traject

24 juli 2023

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou besparen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we die ook nog eens regelen tegen een schappelijke prijs.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen kenner die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pre. Tevreden met de gang van zaken.

- Jacoba de Haan

Uitgelichte installateurs uit Alkmaar

Compleet Duurzaam B.V.

Ampèrestraat 11a
1817 DE Alkmaar
Nederland

072 234 0555
http://compleetduurzaam.nl/

Installatiebedrijf Kusch B.V.

Hazenkoog 12
1822 BS Alkmaar
Nederland

072 562 3434
http://www.kuschalkmaar.nl/

Klaver Giant Alkmaar B.V.

Laanenderweg 3
1812 PW Alkmaar
Nederland

072 507 4911
http://www.klavergiantalkmaar.nl/