Zonnepanelen Wirdum

Wil jij een professionele zonnepanelen installateur in Wirdum?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Wirdum verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Wirdum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Wirdum gezocht?

Een installateur in Wirdum vinden

Zonnepanelen Wirdum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Wirdum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wirdum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Garrelsweer, Loppersum en T Zandt bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Wirdum

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Wirdum. We zetten ze even voor je op een rij.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • het effect van een zonnepaneel is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • potentie tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Het is dus het voornaamste moment om wat informatie over zonnepanelen te vinden. We ondersteunen je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Wirdum. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en duurzame investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze investering voor lange termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Wirdum en de tarieven hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze handelwijze krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Wirdum

Er zijn nog altijd mensen die menen dat zonnepanelen neerleggen in Wirdum geen zin heeft. Het regent namelijk super regelmatig bij ons Wirdum? Ongeacht het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Wirdum. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het daglicht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer dingen dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Wirdum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Wirdum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Wirdum

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Wirdum, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je helemaal zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Wirdum.

Ook helpt het als je een indicatie van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Denk na of je voor een gehele opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later ogenblik besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Ook is het vervolgens slim om te overdenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) moet maken.

Ook niet heel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk overdekking is even gepast voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Wirdum op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Wirdum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Wirdum

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van panelen ten aanzien van het zelfstandig installeren. Tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Er komt immers een heleboel kijken bij de installatie van de solar panelen voor bij jou op het dak. Wat zijn de redenen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Een expert is gewend aan verschillende soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Dat is natuurlijk veiliger dan wanneer je zelf het dak op gaat om erop te klussen.

Verder is een gespecialiseerd bedrijf in staat om een optimale montage voor je zonnepanelen te realiseren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door een optimale installatie zul je profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. Tot slot scheelt het uitbesteden van de aanleg je gigantisch veel kopzorgen en tijd. De relatief lage kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je zonnepanelen wilt laten plaatsen bij jou op het huis. En zo liggen straks de beste panelen uit de industrie ook op jouw dak geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Wirdum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Wirdum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Wirdum zonnepanelen laten installeren

Wanneer je van tevoren een paar dingen inzichtelijk hebt, scheelt dat alvast aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Met een budget, een idee over de vormgeving van het karwei en wetende wat je wilt aanbrengen ben je heel leuk op weg. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig project hebben laten verrichten. Bijvoorbeeld iemand in de buurt of een van je familieleden. En als alternatief kun je ook via internet de benodigde inspiratie op doen. Vooral omdat solar panelen een almaar bekender begrip zijn geworden in de samenleving, zijn er veel vaker projecten uitgevoerd in de afgelopen jaren. En het belangrijkste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Ben je wat minder technisch aangelegd of wil je graag allereerst eens met een individu die inzicht heeft van het in Wirdum zonnepanelen te laten installeren? Dan is het goed om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Dit doe je door makkelijk, gratis en vrijblijvend een prijsopgave op te vragen, je krijgt dan acuut een aantal gevarieerde partijen die je van raad kunnen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Dan weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je project kunt beginnen!

Klaar voor solar energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Wirdum.

Nu 3 offertes uit Wirdum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Wirdum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Wirdum

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Wirdum hangt van een een bepaald zaken af. Deze zetten wij moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De uitgaven van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Wirdum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Wirdum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Wirdum – een slimme investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft informatie over zonnepanelen in Wirdum. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] experts snel contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke kosten je plusminus moet denken na contact met een expert. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Wirdum – een groener Nederland

Natuurlijk wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt aanschaffen. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de kosten over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk momenteel. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Wirdum is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is nu!

Goed voor het milieu en de centen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de informatie op deze webpagina. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Wirdum.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de aankoop van zonnepanelen in Wirdum? 1 ding is onontkomelijk, je portemonnee en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Wirdum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Wirdum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Wirdum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Wirdum

Na lang aarzelen behoorlijk blij

26 juni 2024

Ik twijfelde of ik de investering meteen of later wilde maken.
Desondanks prijsopgaves aangevraagd en na een aanbeveling door de expert uiteindelijk besloten om panelen te laten plaatsen. Later tevreden dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Ilse Kramer

Absoluut aan te raden om te vergelijken

19 juni 2024

Ik had voorafgaand bij andere specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Toch de inspanning waard om
dit te doen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook degelijk.

- Hendrika Dekker

Vergelijken is weten!

10 juni 2024

We hebben uiteindelijk snel contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs raad over de subsidies wat heel welkom was.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus oprecht uit om te vergelijken.

- Jeffrey Hofman

Eerlijke kosten, goede service

7 juni 2024

De prijs was ordelijk opgesteld en overzichtelijk uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en vriendelijk.

- Nicole Janssen

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

31 mei 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging miezeren was hun humeur goed en in contrast tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook bekwaam.

- Sebastiaan Hofman

In korte tijd na de bestelling had ik zonnepanelen

20 mei 2024

Enorm voldaan. Alles ging heel snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen een maand had ik al solar energie.

- Yvonne Verbeek

Prijs iets meer maar ook top kwaliteit

18 mei 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het aanleggen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Zeer blij mee.

- Laura Schipper

Gespecialiseerd werk geleverd voor een net bedrag

8 mei 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Ronald Willems

Kosten en ervaring was prima!

30 april 2024

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Op basis van het gesprek de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Paulus van de Velden

Uitgelichte installateurs uit Wirdum

Marine service van hengelaar

Hooilandseweg 57
9983 PB Roodeschool
Nederland

0595 850 826
http://www.vanhengelaar.nl/

DoeHetSolar, Otto Technische Ondersteuning

Borgsingel 5
9906 PZ Bierum
Nederland

06 40746672
http://www.doehetsolar.nl/

Technisch Installatiebedrijf Bakker

Hoofdstraat 38
9915 PE 't Zandt
Nederland

0596 581 946
http://bakkertzandt.nl/