Zonnepanelen Loppersum

Behoefte aan een betaalbare zonnepanelen installateur uit Loppersum?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Loppersum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Loppersum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Loppersum gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Loppersum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Loppersum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Loppersum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Startenhuizen, Garsthuizen en Westeremden bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Loppersum

Er zijn namelijk meerdere redenen waarom zonnepanelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Het voornaamste is natuurlijk dat de solar panelen je flink wat geld kunnen opleveren. Door zelfstandig stroom op te wekken, hoef je minder stroom van je leverancier af te nemen, waardoor je jaarlijkse energiekosten lager worden. Elk jaar kan dit in bepaalde gevallen tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat zonnepanelen waardevermeerderend zijn voor een woning of bedrijfspand. Iedere duurzame investering in een huis zorgt immers ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de komende jaren te verhuizen dan zal dit absoluut van pas komen.

Naast de talrijke financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende drijfveer dat meer mensen zouden moeten kiezen voor panelen. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk niet zoveel stroom te worden opgewekt via de traditionele opwekmethodes. Door te kiezen voor panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een aantrekkelijker milieu in ons land. Dankzij subsidie opties is het een van de allermeeste en voordeligste opties die men maar kan maken voor een duurzamer Nederland. De tariefstellingen die het realiseren van solar in Loppersum met zich meebrengen is een element wat later aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Loppersum

Twijfel je nog over het nut van het aankopen van zonnepanelen in Loppersum? Er is wel veel regenval in Nederland? Niks is minder waar! Juist omdat we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land bijzonder geschikt voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Loppersum. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het zonlicht direct op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk vooral ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer dingen dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Loppersum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Loppersum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Loppersum

Diverse plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit doel te bewerkstelligen doet de gemeente Loppersum er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Wanneer je enkele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al vlug op. Het kan voorts zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw regio. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Loppersum voor het aanleggen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Loppersum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Loppersum

Je wilt je solar panelen natuurlijk niet zelf op je huis prutsen. Dat is een taak die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Loppersum die passend is voor jouw taak. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

Een handige zonnepanelen installateur in Loppersum lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een flinke klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Loppersum op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de solar panelen
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan ook altijd verstandig om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Loppersum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Loppersum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Loppersum zonnepanelen laten installeren

Een goede voorbereiding is het halve werk om in Loppersum zonnepanelen te laten installeren. Als je beschikt over een budget, een tastbaar idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het ontwerp pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar project hebben laten verrichten. Als voorbeeld iemand in de buurt of een van je familieleden. Zo niet, kun je altijd via internet de nodige kennis en inspiratie opdoen. Met name omdat zonnepanelen een steeds bekender begrip zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds meer projecten uitgevoerd in de afgelopen tijd. En onthou goed: er is steevast begeleiding wanneer dat benodigd is!

Wil je begeleiding van een individu die weet hoe je in Loppersum zonnepanelen moet installeren? Dat kan wel erg helpen als je enigszins geringer technisch begaafd bent. Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Dit doe je door makkelijk, gratis en vrijblijvend een prijsopgave op te vragen, je krijgt dan onmiddellijk een aantal verschillende partijen die je van advies zullen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij ook vooral niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan meteen je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Loppersum.

Nu 3 offertes uit Loppersum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Loppersum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Loppersum

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Loppersum hangt van een een bepaald dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je de panelen wil aanleggen
 • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De deugdelijkheid/prijs verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je budget, merk en soort zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Loppersum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Loppersum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Loppersum – een top investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Loppersum? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het helemaal de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig zijn er ook in Loppersum voldoende professionele partijen die de expertise hebben in het installeren van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Loppersum werkelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Loppersum – we verduurzamen samen

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed tarief! Denk tevens eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Loppersum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Loppersum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Loppersum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Loppersum

Het installatie is niveau hoog

23 juli 2024

Van de eerste offerte tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Anne van de Brink

Begeleiding van het hele traject

14 juli 2024

We zijn verwonderd over hoe volledig we zijn geholpen. We dachten toch dat het een langaanhoudend en complex iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was keurig. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te krijgen en subsidies aan te vragen. Bovendien waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Martijn de Groot

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

8 juli 2024

Ik had voorafgaand bij verschillende experts al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Zeker de inspanning waard om
dit te regelen dus. Vlug was de datum van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Ellen Hofman

Duurzame en absoluut waardevolle belegging

30 juni 2024

Na een termijn van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een gunstig prijsverschil in ongeacht de al scherpe prijzen.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende app kon ik onmiddellijk zien wat we zelf opwekte etc. Prachtige investering dus!

- Dennis Willems

Na een jaar nog geen enkel spijt!

24 juni 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen dag berouw gehad van mijn investering. Zo goed om zonne elektriciteit op te wekken.

- Cornelis de Leeuw

Blij over de service

22 juni 2024

We zijn gelukkig met de installatie, kosten en hadden na de offertes vlot advies.

- Nicolaas Peters

Blij met de service

9 juni 2024

We zijn gelukkig met de installatie, prijs en kregen na de offertes vlug bericht.

- Rob Mulder

Flinke investering prima geregeld

5 juni 2024

Als flinke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opleveren.
En niet heel onbelangrijk, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlug de offertes in huis.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen deskundige die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pre. Content met de gang van zaken.

- Frank Meijer

Na lang twijfelen erg tevreden

28 mei 2024

Dankzij de toename aan info over solar panelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Evengoed prijsopgaves aangevraagd en na een aanbeveling door de deskundige uiteindelijk besloten om panelen te laten installeren. Achteraf content dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Mark van de Berg

Uitgelichte installateurs uit Loppersum

Technisch Installatiebedrijf Bakker

Hoofdstraat 38
9915 PE 't Zandt
Nederland

0596 581 946
http://bakkertzandt.nl/

EnergieGratiz

Eestumerweg 43
9792 RB Ten Post
Nederland

06 54230220
http://energiegratiz.nl/

H. Woldhuis en Zoon

Rijksweg 16
9792 PA Ten Post
Nederland

050 302 1287
http://hwoldhuisenzoon.nl/