Zonnepanelen Winsum

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw solar installatie in Winsum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Winsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Winsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Winsum gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Winsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Winsum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Winsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Rasquert, Baflo en Tinallinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Winsum

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Winsum. We plaatsen ze even voor je in een overzicht.

 • je wilt kosten besparen
 • het is duurzame stroom
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • het effect van zonnepanelen is groter dan ooit
 • een pand met solar wordt standaard meer waard
 • je hebt soms recht op subsidie
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Samengevat; het ogenblik om je te verdiepen in zonne energie. We assisteren je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Winsum. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat deze investering voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer zaken om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Winsum en de prijzen hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze manier krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Winsum

Jij hebt bedacht dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Winsum. Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van juiste informatie zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. Daarnaast wil je natuurlijk de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het relevant om het hele proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is hedendaags hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering die je gaat doen. Wanneer je de gelijkenis doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de plaatsing als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Winsum

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de kosten in aanschaf en installatie. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de opbrengst van de panelen zijn minimaal zo beslissend. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Winsum.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Winsum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Winsum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Winsum

Als je besluit om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Winsum, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Je hoeft hier niet meteen een specialist in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke onkosten je kunt maken gedurende je project voor zonne energie Winsum.

Ook is het handig om al een leidraad te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Dit kan uiteraard je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Feit blijft toch dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel nogmaals plaatsing kosten uiteraard. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aangezien die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een nieuwe omvormer) zou moeten maken.

Ook niet heel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk overdekking is even handig voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Winsum op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Winsum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Winsum

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring eigenhandig plaatsen. Dat is een taak die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Winsum die passend is voor jouw taak. Je wilt een installateur van solar panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Winsum lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een grote klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Winsum op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Winsum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Winsum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Winsum zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het belangrijk om een goede installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van fundamenteel belang om op sommige dingen te letten. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt achterhalen. Via deze info weet je direct aan wat voor installatiekosten je moet denken. Verder geeft het je inzicht in het verloop van de klus.

Tevens kun je even overleggen of het praktisch is om zelf intussen een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het aanbrengen van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke kosten. De finale tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet iedere keer op de internetpagina vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van het karwei.

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Winsum.

Nu 3 offertes uit Winsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Winsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Winsum

Aangezien zonnepanelen van meerdere zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er ook zoveel tarieven zijn. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan immers veelal een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit juist omgekeerd.

Wel is het zo dat we als gemiddelde kunnen geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst behalen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld opleveren. Dit maakt het een super investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Winsum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Winsum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Winsum – een top investering

Zonnepanelen in Winsum is de hoogst duurzame investering welke je kunt bewerkstelligen. Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer woningen in je buurt en anders is het helemaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig zijn er ook in Winsum genoeg professionele bedrijven die de deskundigheid bezitten in het installeren van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Winsum werkelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Winsum – de voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die warmte opvangen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je verscheidene leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed tarief! Via de gemeente kun je informeren of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je wellicht de belasting terug kunt ontvangen? Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Winsum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Winsum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Winsum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Winsum

Wat meer betaald, top service

29 mei 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het installeren. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken gemaakt over dit project. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Zeker content.

- Irene Koning

Besparen op elektriciteit gaat aardig

22 mei 2024

Het proces van aanbieding aanvragen tot de aanleg afspraak ging aardig. Het opwekken van duurzame energie gaat uitstekend.

- Eveline de Graaf

Het installatie is niveau hoog

18 mei 2024

Sinds het eerste contact na de offertes was het duidelijk, we hadden met een organisatie te maken die dit vaker had gedaan. Erg vergenoegd met het project zo.

- Christiaan Kuipers

Blij met de service

10 mei 2024

Tevreden, rap contact na offerte en afspraak ook rap gepland.

- Suzanne Smeets

Voor onze toekomst is ecologische elektriciteit nodig

28 april 2024

Niet lang hoeven na te denken na mijn wijkbewoners met succes zonnepanelen installeerden. Ik kon vanuit Vergelijksolar snel offertes krijgen en binnen no time had ik ze ook. Dankbaar!

- Michel Post

Vergelijken is echt een aanrader.

27 april 2024

Ik had voorafgaand bij andere specialisten al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Zeker de inspanning waard om
dit te doen dus. Daarna was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Tim Gerritsen

In weinig tijd na de aanvraag had ik zonnepanelen

17 april 2024

Enorm voldaan. Het ging heel snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen vier weken had ik al solar energie.

- Jacoba van de Ven

Een mooie prijs en snel geinstalleerd

11 april 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Wegens de snelheid en kosten komen we absoluut terug als we een nieuwe investering zouden gaan doen.

- Dirk Bosman

In korte tijd na de aanvraag had ik panelen

28 maart 2024

Fantastisch geholpen. Het ging erg snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen vier weken had ik al solar energie.

- Sebastiaan Martens

Uitgelichte installateurs uit Winsum

Bouwbedrijf Bongenaar

Hoofdstraat 98
9968 AG Pieterburen
Nederland

06 12324303
http://www.bongenaarbouw.nl/Bongenaar_Bouw/Welkom.html

Scheepstra Installatiebedrijf

Het Aanleg 11
9951 SJ Winsum
Nederland

0595 422 360
http://www.scheepstra-installatiebedrijf.nl/

Installatie- en montagebedrijf Bongenaar

Hoofdstraat 145
9968 AC Pieterburen
Nederland

06 41484452
http://www.bongenaarbouw.nl/