Zonnepanelen Triemen

Behoefte aan een ijzersterke zonnepanelen installateur in Triemen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Triemen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Triemen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Triemen gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Triemen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Triemen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Triemen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kollumerzwaag, Zwagerbosch en Veenklooster bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Triemen

Er zijn meerdere redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Triemen. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je wilt kosten besparen
 • het is duurzaam
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • zonnepanelen renderen momenteel hoger dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Samengevat; het ogenblik om je te verdiepen in solar energie. We assisteren je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Triemen. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor lange termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn diverse soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Triemen en de tariefstelling hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Uiteraard krijg je bovendien de mogelijkheid om vrijblijvend onmiddellijk meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Triemen

Twijfel je nog over het nut van het aankopen van zonnepanelen in Triemen? Het regent namelijk super regelmatig bij ons Triemen? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Triemen. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij zonlicht! Het zonlicht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk vooral ook even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op langere termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Triemen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Triemen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Triemen

Diverse gemeenten en provincies hebben een aantal plannen en doelstellingen om het milieu zo bevorderlijk denkbaar te houden. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Hierdoor heb je ook een grote kans dat er misschien een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Indien je enkele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al rap op. Het kan voorts zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw gebied. Op de site van de gemeente Triemen kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Triemen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Triemen

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelf plaatsen. Dit is een karwei die je aan een prof wilt over laten, ze liggen er wel voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Triemen die geschikt is voor jouw klus. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het af en toe lastig om een handige zonnepanelen installateur in Triemen te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Triemen op de volgende gebieden:

 • Kosten van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan ook altijd slim om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Triemen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Triemen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Triemen zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het noodzakelijk om een goede installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het van belang dat je scherp bent op een aantal zaken. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt achterhalen. Via deze informatie weet je onmiddellijk aan wat voor kosten je kunt denken. Verder brengt het je inzicht in de vooruitgang van het project.

Een overige tip is om te overwegen of het slim is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het aanleggen van een extra groep in je meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten minder hoog zullen uitvallen. De laatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet constant op de internetpagina vermeld staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de omvang van het karwei.

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan meteen je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Triemen.

Nu 3 offertes uit Triemen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Triemen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Triemen

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Triemen zijn sterk afhankelijk van een tal bepalende factoren. Deze zetten wij moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je woont
 • De manier waarop de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk afhankelijk van je budget, handelsmerk en type zonnepanelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je persoonlijk zou kunnen genereren met zonnepanelen? Check dan gauw nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Triemen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Triemen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Triemen – een slimme investering

Zonnepanelen in Triemen is de uiterst duurzame investering die je kunt doen. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je wijk en anders is het zeker de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type trajecten. Je maakt gelukkig de keuze uit vele partijen met de juiste expertise voor het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Het is verstandig om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Triemen met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Triemen – we verduurzamen samen

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in stroom. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk prijs! Denk tevens eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Triemen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Triemen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Triemen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Triemen

Een mooie prijs en snel geinstalleerd

23 juli 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn tevreden over de snelheid en prijs. Wegens de snelheid en prijs komen we ook terug als we een nieuwe duurzame investering zouden willen doen.

- Laura de Boer

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

16 juli 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Toch de moeite waard om
dit te regelen dus. Vlug was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook prima.

- Hendrikus van de Ven

Begeleiding van het hele project

7 juli 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Eveline Veenstra

Kosten en ervaring was goed!

30 juni 2024

In de eerste instantie was ik wat terughoudend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van prima advies door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Marloes Bakker

Geplaatst in volledige tevredenheid

26 juni 2024

We waren nieuwsgierig of de schatting van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Joyce de Vos

Vergelijken is weten!

22 juni 2024

We hebben tenslotte rap contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs advies over de subsidies wat zeer welkom was.
Na dat gereed te hebben was onze investering volledig besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten installeren. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- Vincent de Boer

Eigen leverancier zijn

11 juni 2024

Een langverwachte wens is waarheid, ik ben niet meer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij zonne energie! Alles snel en keurig afgehandeld via deze site. Geweldig.

- Eric de Haan

Nagenoeg 25% besparing op energie

6 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van ruwweg 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Zeer content met het resultaat!

- Ramona Boer

Mooie prijsverlaging gekregen door vergelijken

29 mei 2024

De communicatie ging gemakkelijk na het aanvragen van de offertes hadden we snel contact.
Overzichtelijke uitleg en schatting gekregen en toen ook nog vlot de installatie datum. Content.

- Saskia de Ruiter

Uitgelichte installateurs uit Triemen

F. Hoekstra Installatiebedrijf

Van Stolbergstrjitte 45
9288 BG Kootstertille
Nederland

0512 361 376
http://www.hoekstrainstallaties.nl/

Installatietechniek / Energiesystemen vd Kooi

Sylsterryd 6
9291 NJ Kollum
Nederland

0511 447 225
http://www.vdkooi.nl/

Spijkko Techniek

Sylsterryd 5A
9291 NJ Kollum
Nederland

06 30019538
http://www.spijkko.nl/