Zonnepanelen Schalsum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Schalsum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Schalsum verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Schalsum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Schalsum gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Schalsum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Schalsum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Schalsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Slappeterp, Klooster Lidlum en Tzummarum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Schalsum

Er zijn namelijk een aantal redenen waarom zonnepanelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Op de allereerste plaats zullen de zonnepanelen behoorlijk wat geld opleveren. Door eigenhandig stroom op te wekken, hoef je minder stroom van je energiebedrijf af te nemen, waardoor je jaarlijkse stroomkosten minder hoog worden. Zo’n besparing kan uitlopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook zullen panelen ervoor zorgen dat de waarde van je huis zal vermeerderen. Elke belegging brengt namelijk een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de volgende jaren je huis te verkopen dan zal dit absoluut van pas komen.

Wat voor sommige mensen juist weer zeer belangrijk is, is het ecologische karakter van solar. Door eigenhandig elektriciteit op te wekken hoeft er landelijk minder energie te worden opgewekt. Als je kiest voor solar draag jij verder bij aan een meer duurzame toekomst. Dankzij subsidie mogelijkheden is het een van de allerbeste en voordeligste keuzes die men maar kan maken voor een schoner Nederland. Zometeen laten we je meer zien over de kosten die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen Schalsum

Twijfel je nog over het nut van het aankopen van zonnepanelen in Schalsum? Het regent weliswaar super vaak bij ons Schalsum? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Schalsum. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het licht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Schalsum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Schalsum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Schalsum

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves ingeval je besluit om zelf je energie op te wekken in Schalsum. Het is prettig als je hierdoor van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je totaal zelf gaat hebben voor het plaatsen van je zonnepanelen in Schalsum.

Verder helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een volledige vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Ook niet heel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk dak is even handig voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Schalsum op te wekken. Verder is het uiteraard bepalend dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Schalsum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Schalsum

Je wilt je solar panelen logischerwijs niet eigenhandig op je huis prutsen. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Schalsum. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een geschikte zonnepanelen installateur in Schalsum te vinden. Er bestaat immers behoorlijk wat onderscheid tussen de diverse solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Schalsum op de volgende componenten:

 • Hoeveel de panelen zelfstandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt ingezet
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Schalsum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Schalsum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Schalsum zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het belangrijk om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde informatie kun je simpel zien aan wat voor tarieven je zult moeten denken voor de aanleg. Dat geeft je wat meer geruststelling over het definitieve resultaat van de klus.

Een overige tip is om te overleggen of het handig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Hier moet je onder andere denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het is logischerwijs niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten lager zullen uitvallen. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de grootte van het project.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Schalsum.

Nu 3 offertes uit Schalsum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Schalsum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Schalsum

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Schalsum hangt van een een bepaald dingen af. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rij:

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je de panelen wil installeren
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je begroting, merk en type zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Schalsum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Schalsum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Schalsum – de beste investering

Via deze site kun je veel lezen wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Schalsum. Wij raden je absoluut aan om gebruik te maken van de offerte potentie. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een beoordeling van de tarieven krijgen na contact met een vakkundige. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Schalsum dan staan we uiteraard altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen Schalsum – de voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar stroom voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed tarief! Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je wellicht de belasting terug kunt ontvangen? Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Schalsum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Schalsum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Schalsum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Schalsum

Haast 25% besparing op elektriciteit

22 juli 2024

Ik had het niet bedacht maar de berekening die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Rogier van Veen

Ten dele zelfvoorzienend in energie

18 juli 2024

Een langgekoesterde wens is waarheid, ik ben niet meer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij zonne energie! Vergelijksolar heeft hierbij geholpen! Oh en het advies van subsidie opvragen was zeer goed. Heel erg tevreden!

- Jacqueline van de Velden

Na een jaar nog geen berouw!

11 juli 2024

Het was de belegging zeker waard, zelfs nu na een jaar nog! Volkomen grandioos om zelfvoorzienend te zijn.

- Marjolein de Vries

Een nette prijs en snel geinstalleerd

1 juli 2024

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Wegens de snelheid en kosten komen we ook terug als we een nieuwe investering zouden gaan doen.

- Mark Willems

Deels zelfvoorzienend in energie

26 juni 2024

Een langverwachte wens is uitgekomen, ik ben niet meer afhankelijk van mijn energie leverancier dankzij solar! Alles gauw en keurig gegaan via deze pagina. Erg gelukkig!

- Peter Peeters

Haast 25% besparing op energie

21 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden met het resultaat!

- Daniëlle Maas

Flinke investering degelijk geregeld

9 juni 2024

Als flinke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opleveren.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we die ook nog eens regelen tegen een tamelijke prijs.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen vakkundige die al ervaring had met vastgoed organisaties en dat was
voor ons natuurlijk een pro. Hoogst tevreden over het traject.

- Natasja Hoekstra

Precies de goede installateur ontdekt!

4 juni 2024

Vlug het bedrijf gevonden waar we mee wilden plaatsen! Flink wat kennis van zaken en een scherpe prijs! Geweldig!

- Bianca van der Laan

Het was de belegging waard

30 mei 2024

Na een tijdsperiode van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een fraai prijsverschil in ondanks de al scherpe prijzen.
Toen ik gekozen had wie mocht aanbrengen was de afspraak zo gemaakt en voordat ik het wist waren de solar panelen neergelegd. En met een bijkomende applicatie kon ik direct zien wat we zelfstandig opwekte etc. Voldane klant dus!

- Marloes Evers

Uitgelichte installateurs uit Schalsum

Warmte techniek

5,
Voltastraat 3
8801 PL Franeker

0517 393 134
http://warmtetechniekfraneker.nl/

Van der Weerd Installatietechniek

James Wattstraat 2
8801 PK Franeker
Nederland

0517 393 231
http://www.vanderweerd.net/

Osinga Installatie

Jan Bogtstrastraat 25
8801 VH Franeker
Nederland

06 47225249
https://www.osingainstallatie.nl/contact/