Zonnepanelen Ried

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Ried?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ried verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Ried – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Ried gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Ried
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ried gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ried, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Sint Jacobiparochie, Minnertsga en Wier bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ried

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Ried. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je wilt geld besparen
 • het is duurzame stroom
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • solar panelen renderen tegenwoordig hoger dan eens tevoren
 • een huis met zonnepanelen wordt vanzelf meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Kortom; het moment om je te verdiepen in zonne energie. We helpen je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Ried. Je staat immers aan de rand van een ecologische en belangrijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een lange termijn belegging is, is het raadzaam om meteen alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn een aantal soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over talloze soorten solar in Ried en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze handelwijze krijg je de beste prijs om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Ried

Er zijn nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen installeren in Ried geen zin heeft. Het regent toch super regelmatig bij ons Ried? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Ried. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het licht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Bedenk ook dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ried

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ried die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ried

Diverse plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Hiermee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het milieu zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer bedrijven toegankelijker geworden. Op de webpagina van de gemeente Ried kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn immers eventueel voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Ried

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ried

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van solar panelen ten opzichte van het zelf aanbrengen. Wij raden het af om zelfstandig aan de slag te gaan, tenzij je heel erg veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Het installeren van zonnepanelen op jouw dak is wel een karwei die net even wat verschillend is dan overige klussen. Wat zijn de redenen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Allereerst logischerwijs vanwege de veiligheid. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Kies je ervoor om zelfstandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in de mogelijkheid is om de solar panelen op de goede wijze te monteren. De ventilatieruimte speelt hierbij een belangrijke rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het allerhoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw solar panelen. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van solar panelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je dak. En zo liggen binnenkort de allerbeste solar panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ried

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ried en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ried zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het bepalend om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inzetten van een gespecialiseerde installateur is het van cruciaal belang om op sommige dingen te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor installatiekosten je kunt denken. Dit geeft je wat meer zekerheid over het definitieve resultaat van de klus.

Ook kun je rustig overleggen of het nuttig is om zelf intussen een en ander aan voorbereidingen te treffen. Zoals het plaatsen van een extra groep in je meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij daadwerkelijk om verschillende prijsopgaves naast mekaar te leggen. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de grootte van het project.

Klaar voor solar energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ried.

Nu 3 offertes uit Ried vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ried vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Ried

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Ried zijn fiks afhankelijk van een tal bepalende factoren. Die zetten we moeiteloos voor je onder elkaar.

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De prijzen van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het type panelen. Wil je meer concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check dan vlug nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ried?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ried, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Ried – de juiste investering

Via deze site kun je alles vinden wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Ried. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] experts vlug contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een beoordeling van de tarieven krijgen na contact met een expert. De specialisten waar we mee werken zorgen voor scherpe tarieven! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Ried – top energie

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verscheidene leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je informeren of je misschien in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting terug kunt ontvangen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de deskundige op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ried

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ried. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ried die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ried

Mooie solar panelen, huis meer waard

24 juli 2024

Door de mooie en ecologische solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn woonhuis nu gestegen is in waarde. Dank Jullie Wel.

- Bart Bosman

In minder dan vier weken had ik panelen op mijn dak

17 juli 2024

Onwijs geholpen. Soepel en met duidelijk veel expertise is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen een maand had ik al solar energie.

- Hendrikus Hofman

Een besparing van haast 25%!

8 juli 2024

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Heel tevreden dus.

- Robert Dijkstra

Prima geregeld

6 juli 2024

Alles in klasse en vlot geregeld. Klasse geregeld..

- Angela Willems

In weinig tijd na de aanvraag had ik solar panelen

25 juni 2024

Geweldig geholpen. Alles ging aardig snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen korte tijd was er al een installatie afspraak.

- Patricia Driessen

Prima service

21 juni 2024

We zijn gelukkig met de installatie, kosten en hadden na de offertes vlug advies.

- Patricia de Jong

Begeleiding van het hele project

15 juni 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten immers dat het een langdurig en ingewikkeld iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was keurig. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Joris Dijkstra

Haast 25% besparing op elektriciteit

8 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Jessica Bos

Prima prijs, klantgericht

1 juni 2024

Zoals genoemd, de prijs was prima en we zijn goed te woord gestaan en geïnformeerd.

- Petrus van Dongen

Uitgelichte installateurs uit Ried

Solar Connect

Oudebildtdijk 1098
9075 NL Westhoek
Nederland

06 50656957
http://www.solar-connect.nl/

Technisch Bedrijf Ynema

Parrehôf 9
9041 GD Berlikum
Nederland

06 10161562
http://www.technischbedrijfynema.nl/

Technisch Installatiebedrijf Algera B.V.

Jonkersleane 14
9044 MS Bitgum
Nederland

058 253 1370
http://www.algera.nl/