Zonnepanelen Firdgum

Behoefte aan een betaalbare zonnepanelen installateur uit Firdgum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Firdgum verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Firdgum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Firdgum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Firdgum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Firdgum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Firdgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Sint Jacobiparochie, Westhoek en Minnertsga bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Firdgum

Er zijn diverse redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Firdgum. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • panelen renderen hedendaags beter dan ooit tevoren
 • een perceel met solar wordt standaard meer waard
 • je hebt mogelijk recht op subsidie
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Het is dus het allerbeste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We assisteren je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Firdgum. Je staat immers aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze investering voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu effectief bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over aparte soorten solar in Firdgum en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Firdgum

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Firdgum inkopen! Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Ook wil je natuurlijk de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het belangrijk om het hele proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ongeacht dat het rendement tegenwoordig hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het uiteraard een investering die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen aanschaffen in Firdgum als wel op de plaatsing kosten wanneer je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje openhartig advies: Laat je niet alleen leiden door de prijs in aankoop en installatie. Goed letten op de deugdelijkheid van de zonnepanelen en de opbrengst van de panelen zijn tenminste zo bepalend. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opleveren. Vergeet alsmede niet de garantievoorwaarden te onderzoeken als je tot aankoop in Firdgum over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Firdgum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Firdgum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Firdgum

Vele gemeenten en provincies hebben een aantal plannen en doelstellingen om het milieu zo voordelig mogelijk te houden. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het klimaat zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Wanneer je diverse panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al snel op. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw plaats. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Firdgum voor het aanleggen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Firdgum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Firdgum

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring zelf installeren. Dit is een klus die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Firdgum. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

Een handige zonnepanelen installateur in Firdgum lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke taak worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Firdgum op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen eigenhandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd verstandig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren solar panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Firdgum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Firdgum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Firdgum zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het van belang om een goede installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Wanneer je een specialist inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze informatie kun je makkelijk zien aan wat voor kosten je zal moeten denken voor de installatie. Ook verschaft het je inzicht in de ontwikkeling van het project.

Een overige tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf al bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een additionele groep in de meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke tarieven. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet steeds op de website vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je onmiddellijk allerlei offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Firdgum.

Nu 3 offertes uit Firdgum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Firdgum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Firdgum

Omdat zonnepanelen van vele dingen ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er ook zoveel tarieven zijn. 1 van de grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, echter daar zit dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen wat lager is.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze periode ga je winst maken. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld opleveren. Dit maakt het een super investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Firdgum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Firdgum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Firdgum – de beste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft informatie over zonnepanelen in Firdgum. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een prognose van de kosten krijgen na contact met een vakkundige. De experts waar we mee werken letten voor scherpe prijzen! Mocht je vragen hebben over het laten installeren van de zonnepanelen in Firdgum dan staan wij natuurlijk altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen Firdgum – klimaatvoordelen

Natuurlijk wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Daarom zijn de tarieven in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Firdgum is dat zo. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze site. Er zijn vele zaken om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Firdgum.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een mogelijke subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Wellicht kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is vanzelfsprekend, je centen en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Firdgum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Firdgum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Firdgum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Firdgum

Het was de investering waard

27 juli 2024

Mezelf allereerst aardig ingelezen (fijne informatie hier op de site) en vervolgens gelijk maar offertes opgevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel scherpe tarieven en evengoed was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Toen ik gekozen had wie mocht aanleggen was de afspraak zo opgesteld en voordat ik het wist waren de panelen geplaatst. En met een bijkomende app kon ik gelijk zien wat we zelf opwekte etc. Blije afnemer dus!

- Jan van de Velde

Voor onze toekomst is zonne elektriciteit benodigd

20 juli 2024

Toen mijn buren heel vrolijk waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Ik kon vanuit Vergelijksolar vlug offertes krijgen en in minder dan no time had ik ze in ieder geval. Dank jullie zeer!

- Jolanda van de Veen

Super geregeld

13 juli 2024

Alles in klasse en snel geregeld. gewoon top.

- Ilona Brouwer

Snelle levering, goede prijs

4 juli 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en kosten. Wegens de snelheid en kosten komen we absoluut terug als we een nieuwe investering zouden gaan doen.

- Vanessa van der Laan

Verstand van zaken plus goede prijs

29 juni 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was vlot gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Martinus Smits

Blij met expertise

17 juni 2024

Na de aanvragen was ik direct in contact met Stefan en konden we direct in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsvermindering daarvoor.
Ik had eigenhandig wat research gedaan maar ik kreeg een aangepast advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor niet zoveel geld aan zonnepanelen.
Uiterst content dus.

- Vincent Peters

Ziet er best aantrekkelijk uit

9 juni 2024

Ergens was ik angstig dat het afschuwelijk zou zijn, zonne panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best chic.

- Michel van Loon

Begeleiding en uitleg is geweldig

8 juni 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Na het doornemen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs behulpzaam met het installeren en begrijpen van de app.
Een pluim voor hen.

- Melanie van der Laan

Specialistisch werk geleverd voor een net bedrag

1 juni 2024

Gisteren had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg blij met hoe de installatie door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Simon de Graaf

Uitgelichte installateurs uit Firdgum

Solar Connect

Oudebildtdijk 1098
9075 NL Westhoek
Nederland

06 50656957
http://www.solar-connect.nl/

Technisch Bedrijf Ynema

Parrehôf 9
9041 GD Berlikum
Nederland

06 10161562
http://www.technischbedrijfynema.nl/

Zonmaat

Frjentsjerterdyk 1
8855 XC Sexbierum
Nederland

072 792 0166
https://zonmaat.nl/