Zonnepanelen Reduzum

Ben jij opzoek naar een betaalbare zonnepanelen installateur uit Reduzum?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Reduzum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Reduzum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Reduzum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Reduzum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Reduzum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Reduzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wijtgaard, Swichum en Weidum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Reduzum

Er zijn diverse redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Reduzum. We zetten ze voor je op een rij:

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het ecologische karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • het effect van een zonnepaneel is groter dan ooit
 • een pand met solar wordt automatisch meer waard
 • je hebt mogelijkerwijs recht op subsidie
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Het is dus het voornaamste moment om wat informatie over zonnepanelen te vinden. Laat ons je helpen middels raadgeving en uitleg over al wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Reduzum. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu effectief bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over allerlei soorten solar in Reduzum en alles over de prijzen die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Natuurlijk krijg je bovendien de mogelijkheid om vrijblijvend meteen meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de voornaamste prijsstelling om zo nog meer te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Reduzum

Er bestaan nog steeds mensen die bedenken dat zonnepanelen neerleggen in Reduzum geen zin heeft. Het regent namelijk erg regelmatig bij ons Reduzum? Niks is minder kloppend! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land uitermate juist voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Reduzum. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het licht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de grootste opbrengst. Bedenk tevens dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Reduzum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Reduzum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Reduzum

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken in Reduzum. Het is prettig als je hierdoor van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je volledig zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Reduzum.

Verder helpt het als je een indicatie van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later ogenblik besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) kunt maken.

Wat wel bepalend is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, en ook bij je mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Reduzum om via zonnepanelen energie op te wekken. Daarnaast wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Reduzum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Reduzum

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring eigenhandig aanbrengen. Omdat panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Reduzum die geschikt is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

Een praktische zonnepanelen installateur in Reduzum lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een behoorlijke klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Reduzum op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen eigenhandig kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd handig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen solar panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Reduzum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Reduzum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Reduzum zonnepanelen laten installeren

Een goede voorbereiding is het halve werk om in Reduzum zonnepanelen te laten installeren. Wanneer je beschikt over een budget, een duidelijk concept van wat je wilt laten aanbrengen en hoe het ontwerp min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Als inspiratie helpt het om te kijken naar overige vergelijkbare projecten. Mogelijk wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je altijd via internet de nodige informatie en inspiratie opdoen. Zeker omdat zonnepanelen een almaar bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds vaker projecten uitgevoerd in de afgelopen tijd. En het belangrijkste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Ben je minder technisch onderlegd of wil je het liefste eerst eens met iemand die verstand heeft van het in Reduzum zonnepanelen te laten installeren? Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Wanneer je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks contact met verschillende partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij echt even naar belastingvoordeel en regionale subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Reduzum.

Nu 3 offertes uit Reduzum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Reduzum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Reduzum

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. 1 van de grootste factoren is het soort paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement moet behalen. Voor de polykristal panelen is dit precies andersom.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst maken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je vlug uitrekenen hoeveel profijt je kunt behalen! Dit maakt het een prima investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Reduzum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Reduzum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Reduzum – een verstandige investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Reduzum. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] experts vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je plusminus moet denken na contact met een vakkundige. De experts waar we mee samenwerken zorgen voor scherpe tarieven! Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Reduzum dan staan wij natuurlijk altijd klaar om je hierbij te assisteren.

Zonnepanelen Reduzum – een groene beslissing

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Reduzum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Reduzum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Reduzum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Reduzum

Enigszins meer betaald, top service

23 juli 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het installeren. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd ook met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Zeer blij mee.

- Martine Brouwer

Het installatie is niveau hoog

17 juli 2024

Vanaf het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met een organisatie te maken die dit vaker had gedaan. Erg tevreden met het plan zo.

- Femke Jansen

Zeer vakkundig

11 juli 2024

Door het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met een organisatie te maken die dit vaker had volbracht. Erg vergenoegd met het traject zo.

- Niels Dijkstra

Gewoon top

2 juli 2024

Alles in klasse en snel geregeld. gewoon prima.

- Nicolaas Koster

Het hele traject is begeleid

28 juni 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Michael Koster

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

19 juni 2024

Ik had voorafgaand bij andere experts al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende kosten uit.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Helemaal de moeite waard om
dit te regelen dus. Vlug was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Brenda Schouten

Voor onze toekomst is ecologische energie benodigd

13 juni 2024

Niet lang hoeven na te denken toen mijn buren met succes zonnepanelen installeerden. Ik kon via Vergelijksolar direct aanbiedingen krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dank!

- Vincent van Dongen

De informatie verstrekking en begeleiding was formidabel

6 juni 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Na het doornemen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de plaatsing waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Margaretha Scholten

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

29 mei 2024

Gister had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg content met hoe de installatie door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de aanleg maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Joris van de Berg

Uitgelichte installateurs uit Reduzum

Zon Zeker Friesland

De Tolve 44
9084 BJ Goutum
Nederland

06 30026758
http://www.zonzekerfriesland.nl/

A. Wiersma Installatie/Renovatie

Meester P.J. Troelstrawei 35
9001 CS Grou
Nederland

06 20610883
http://www.a-wiersma.nl/

Technisch Bedrijf Karsten (TBK)

De Terp 18
9011 VZ Irnsum
Nederland

06 11340123
http://technischbedrijfkarsten.nl/