Zonnepanelen Oudemirdum

Zoek jij een topper voor jouw solar installatie in Oudemirdum?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Oudemirdum verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Oudemirdum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Oudemirdum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Oudemirdum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Oudemirdum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oudemirdum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kolderwolde, Rijs en Nijemirdum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Oudemirdum

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Oudemirdum. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • het rendement van panelen is hoger dan ooit
 • een perceel met zonnepanelen wordt vanzelfsprekend meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aanschaf en installatie

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in duurzame stroom. We assisteren je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Oudemirdum. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en duurzame belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over diverse soorten solar in Oudemirdum en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Hierdoor kun je nóg uitgebreider besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Oudemirdum

Er bestaan nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen installeren in Oudemirdum geen zin heeft. Het regent toch erg vaak bij ons Oudemirdum? Niets is minder waar! Met name omdat we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land uitermate geschikt voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Oudemirdum. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Het licht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk vooral ook even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Oudemirdum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Oudemirdum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Oudemirdum

Indien je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Oudemirdum, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Je hoeft hier niet direct een deskundige in te worden, maar het helpt indien je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke onkosten je kunt maken tijdens je project voor zonne energie Oudemirdum.

Ook is het slim om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een volledige vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Ook is het vervolgens slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aangezien die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Wat wel bepalend is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, en ook bij je huis of bedrijf. Niet elk overdekking is even gepast voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Oudemirdum op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Oudemirdum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Oudemirdum

Je wilt solar panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig installeren. Dat is een karwei die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oudemirdum die geschikt is voor jouw taak. Je wilt een installateur van solar panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een praktische zonnepanelen installateur in Oudemirdum te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Oudemirdum op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de zonnepanelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het is dan ook altijd verstandig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen solar panelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Oudemirdum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Oudemirdum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Oudemirdum zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het belangrijk om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Wanneer je een professional inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze informatie weet je meteen aan wat voor kosten je kunt denken. Verder geeft het je inzicht in het verloop van het karwei.

Tevens kun je even overleggen of het verstandig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Zoals het installeren van een nieuwe groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke tarieven. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steeds op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van de klus.

Klaar voor zonne energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Oudemirdum.

Nu 3 offertes uit Oudemirdum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Oudemirdum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Oudemirdum

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Oudemirdum hangt van een een bepaald dingen af. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je deze panelen wil neerleggen
 • De manier hoe de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De kosten van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je begroting, merk en soort zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Oudemirdum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Oudemirdum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Oudemirdum – de beste investering

Zonnepanelen in Oudemirdum is de meest duurzame investering die je kunt doen. Je ziet het momenteel alsmaar meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type investeringen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de passende expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Oudemirdum met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Oudemirdum – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed prijs! Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je mogelijk de belasting retour kunt krijgen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Oudemirdum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Oudemirdum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Oudemirdum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Oudemirdum

Voor onze toekomst is solar elektriciteit noodzakelijk

21 juli 2024

Nadat mijn buren erg opgetogen waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Ik kon via Vergelijksolar vlug aanbiedingen krijgen en binnen no time had ik ze in ieder geval. Dank jullie wel!

- Chantal Meijer

Getwijfeld maar zeer blij met resultaat solar panelen

17 juli 2024

Door de toename aan informatie over solar panelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering meteen wilde maken.
Toch maar offertes opgevraagd en na contact met een specialist besloten ervoor te gaan. Nu erg opgelucht dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de panelen.

- Janneke Verbeek

Een degelijk advies is goud waard

7 juli 2024

Volledig tevreden over kosten, advies en plaatsing.

- Barbara Kuijpers

Een besparing van praktisch 25%!

1 juli 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Adrianus de Jong

Prima geregeld

28 juni 2024

Vergenoegd over alles. Goed geregeld..

- Leonie van de Velden

Absoluut aan te raden om te vergelijken

16 juni 2024

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Beslist de moeite waard om
dit te doen dus. Snel was de datum van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Matthijs Dekker

Ecologische en absoluut waardevolle belegging

12 juni 2024

Na een periode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een gunstig prijsverschil in ondanks de al scherpe prijzen.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de applicatie die erop kwam is heel aardig, kan precies zien wat ik opwek. Voldane afnemer dus!

- Stefan Verhoeven

Verstand van zaken plus goede prijs

6 juni 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. Daarna was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon fatsoenlijk.. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Martijn Willemsen

Haast 25% besparing op elektriciteit

1 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit nagenoeg 25% te zijn! Zeer content met het resultaat!

- Michiel van den Heuvel

Uitgelichte installateurs uit Oudemirdum

Installatiebedrijf Auke de Vries

Julianastraat 33
8561 AH Balk
Nederland

0514 591 462
http://www.installatiedevries.nl/

Technisch Bedrijf Bokma

De Brink 5
8567 JD Oudemirdum
Nederland

0514 571 395
http://www.bokma-oudemirdum.nl/

Installatietechniek S. Reekers V.O.F.

Eigen Haard 35
8561 EX Balk
Nederland

0514 605 985
http://www.sreekers.nl/