Zonnepanelen Ottoland

Zoek jij een professional voor jouw solar installatie in Ottoland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ottoland verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Ottoland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Ottoland gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Ottoland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ottoland gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ottoland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Giessenburg, Goudriaan en Brandwijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ottoland

Er zijn diverse redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Ottoland. We zetten ze voor je op een rij:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • het effect van solar panelen is groter dan ooit
 • een perceel met solar wordt vanzelfsprekend meer waard
 • je hebt mogelijk aanspraak op subsidie
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Kortom; het moment om je te verdiepen in duurzame stroom. Laat ons je helpen met raadgeving en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar Ottoland. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze investering voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu effectief bij komt kijken.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over diverse soorten solar in Ottoland en alles over de prijzen die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Ottoland

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in Ottoland? Er is namelijk veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met vaak te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Ottoland. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Houd er dus wel rekening mee dat het daglicht gelijk op de panelen moet kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op lange termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ottoland

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ottoland die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ottoland

Als je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Ottoland, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Je kunt hier niet meteen een deskundige in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Ottoland.

Verder helpt het als je een indicatie van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel weer plaatsing kosten natuurlijk. Ook is het vervolgens slim om te bedenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) zou moeten maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk dak is even gepast voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Ottoland op te wekken. Ook wil je uiteraard met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Ottoland

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ottoland

Je wilt je panelen uiteraard niet zelfstandig op je dak prutsen. Dat is een klus die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Ottoland die geschikt is voor jouw taak. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

In de praktijk is het zo nu en dan ingewikkeld om een passende zonnepanelen installateur in Ottoland te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Ottoland op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelfstandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • De periode van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ottoland

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ottoland en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ottoland zonnepanelen laten installeren

Als je van tevoren een paar dingen inzichtelijk hebt, scheelt dat reeds aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Met een budget, een idee over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel leuk op weg. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar karwei hebben laten uitvoeren. Zoals iemand in de omgeving of een van je familieleden. En als alternatief kun je tevens via internet de benodigde inspiratie op doen. Juist omdat solar panelen veel vaker neergelegd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal aanwezig. En onthou goed: er is altijd hulp als dat noodzakelijk is!

Wil je begeleiding van een persoon die weet hoe je in Ottoland zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers veel helpen als je iets minder technisch begaafd bent. Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Dat doe je door simpel, gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen, je krijgt dan rechtstreeks een aantal verschillende partijen die je van raad kunnen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Klaar voor duurzame energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ottoland.

Nu 3 offertes uit Ottoland vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ottoland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Ottoland

Omdat zonnepanelen van meerdere dingen ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er ook zoveel prijzen zijn. 1 van de grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement kunt behalen. Voor de polykristal panelen is dit juist omgekeerd.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze duur ga je winst maken. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een mooie investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ottoland?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ottoland, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Ottoland – de juiste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft inlichting over zonnepanelen in Ottoland. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts vlug contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een prognose van de prijzen krijgen na contact met een deskundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Ottoland – groen en duurzaam

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in stroom. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je informeren of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ottoland

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ottoland. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ottoland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ottoland

Getwijfeld maar erg blij met resultaat panelen

27 april 2024

Ik twijfelde of ik de belegging nu of straks wilde maken.
Desondanks offertes aangevraagd en na een aanbeveling door de professional evengoed besloten om solar panelen te laten plaatsen. Nu heel tevreden dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de zonnepanelen.

- Roy de Graaf

Een besparing van praktisch 25%!

15 april 2024

Ik had het niet bedacht maar de calculatie die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel erg tevreden met het resultaat!

- Wilhelmina van de Berg

Zelfs na een jaar nog zo content met mijn panelen

12 april 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan zonne energie door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment berouw gehad van mijn belegging. Zo goed om duurzame elektriciteit op te wekken.

- Ilona Groen

Duurzame energie is het vooruitzicht

26 maart 2024

Niet lang hoeven na te denken toen mijn buren met succes solar panelen installeerden. Ik kon bij Vergelijksolar vlug aanbiedingen krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dank Jullie Wel!

- Anita van Dongen

Prijs en ervaring was prima!

17 maart 2024

Oprecht gezegd was ik wat sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben eigenlijk goed geïnformeerd eerst door de webpagina en aanvullend door de
experts. Op basis van het gesprek de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gehad en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Roel Scholten

Prima service

16 maart 2024

Tevreden, vlug contact na offerte en datum ook snel gepland.

- Sanne Kramer

De informatie verstrekking en begeleiding was formidabel

8 maart 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Eerst Vergelijksolar compleet doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de installatie waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Martinus de Wit

Tevreden 20 zonnepanelen geplaatst

25 februari 2024

Super service, voorspoedige plaatsing en ook nog eens erg zorgvuldig geplaatst. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de gesprekken. Jan Peter is een echte expert.

- Sandra de Bruijn

Na lang aarzelen erg gelukkig

24 februari 2024

Ik twijfelde of ik de belegging direct of straks wilde maken.
Desalniettemin maar offertes aangevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Nu heel content dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Petra de Bruin

Uitgelichte installateurs uit Ottoland

Hak Installatieservice B.V.

A.M.A. van Langeraadweg 16
3381 LB Giessenburg
Nederland

0184 654 443
http://www.hak-installatieservice.nl/

EP van Houwelingen

Gijbelandsedijk 127
2974 VH Brandwijk
Nederland

0184 641 292
http://www.epvanhouwelingen.nl/

Debion Energie

Ambachtsweg 9
3381 LN Giessenburg
Nederland

06 13753684
http://www.debionenergie.nl/