Zonnepanelen Ooij

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw solar installatie in Ooij?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ooij verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Ooij – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Ooij gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Ooij
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 143 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ooij gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ooij, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Gendt, Haalderen en Bemmel bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ooij

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Ooij. We plaatsen ze even voor je op een rijtje.

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzaam
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • solar panelen renderen tegenwoordig hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt misschien aanspraak op subsidie
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in solar energie. We assisteren je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Ooij. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat het een lange termijn belegging is, is het slim om meteen alle ins en outs van duurzame energie alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over verschillende soorten solar in Ooij en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Natuurlijk krijg je bovendien de optie om vrijblijvend snel een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze manier krijg je de voornaamste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Ooij

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in Ooij? Er is namelijk veel regenval in Nederland? Niets is minder waar! Juist omdat we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land bijzonder geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Ooij 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen goed bij zonlicht! Het zonlicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de grootste opbrengst. Bedenk bovendien dat er meer zaken zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ooij

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ooij die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ooij

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

De subsidiebedragen kunnen flink stijgen, helemaal als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Ooij voor het aanleggen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Ooij

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ooij

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig aanbrengen. Dit is een karwei die je aan een prof wilt over laten, ze liggen er immers voor de volgende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Ooij die geschikt is voor jouw karwei. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Ooij lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een flinke karwei worden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de verschillende panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Ooij op de volgende aspecten:

 • Kosten van de zonnepanelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ooij

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ooij en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ooij zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een juiste installateur is zoals je wel kunt zien noodzakelijk om te komen tot een aardig resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een gespecialiseerde installateur is het van doorslaggevend belang om op sommige zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze info kan je simpel zien aan wat voor tarieven je zult moeten denken voor de aanleg. Dat geeft je iets meer zekerheid over het definitieve effect van het karwei.

Verder kun je rustig overleggen of het verstandig is om zelf al een en ander aan voorbereidingen te treffen. Zoals het inrichten van een extra groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke tarieven. Tot slot adviseren wij echt om allerlei offertes naast elkaar te leggen. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet iedere keer op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de grootte van het project.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ooij.

Nu 3 offertes uit Ooij vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ooij vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Ooij

Het is ingewikkeld om een richtlijn te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. De voornaamste factor is het soort zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor een hogere prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, maar daar zit dan wel veelal een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets minder is.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijdsduur heb je alle kosten er uit kunnen halen en ga je pure netto winst registreren. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van ruim 25 jaar kun je rap uitrekenen hoeveel winst je kunt boeken! Dit maakt het een prachtige investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ooij?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ooij, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Ooij – de juiste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft voorlichting over zonnepanelen in Ooij. Wij raden je natuurlijk aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een inschatting van de kosten krijgen na contact met een deskundige. De specialisten waar we mee werken zorgen voor scherpe tarieven! Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Ooij – een groene beslissing

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je mogelijk de belasting terug kunt ontvangen? Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ooij

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ooij. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ooij die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ooij

Super service

24 juli 2024

Content, snel contact na offerte en datum ook vlug gepland.

- Pascal Koning

Wat meer betaald, top service

17 juli 2024

Voor mijn organisatie was het vooral belangrijk dat we geen hinder van de installatie zouden hebben. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken gemaakt over dit traject. Hierdoor hebben we iets meer betaald, de service en uitkomst was voor ons het belangrijkste. Zeer blij mee.

- Monique van Veen

Zeker aan te raden om te vergelijken

13 juli 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Vergelijken kan dus echt uit. Aansluitend was de afspraak tot installatie zo gemaakt en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De app werkt ook goed.

- Bastiaan van den Heuvel

Iets meer betaald, top service

3 juli 2024

Voor mijn organisatie was het vooral relevant dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd zelfs met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een overeenkomstig advies kregen. Uitermate blij mee.

- Marco van de Velde

Prijs en ervaring was prima!

24 juni 2024

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Patricia de Jonge

Begeleiding en uitleg is geweldig

22 juni 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Na het lezen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de plaatsing waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Anna de Bruin

Snelle levering, goede prijs

10 juni 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn tevreden over de snelheid en kosten. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Linda de Wit

Deels zelfvoorzienend in elektriciteit

6 juni 2024

Heimelijk wilde ik dit al heel lang, nooit meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Door panelen! Alles vlot en keurig gegaan via deze internerpagina. Grandioos.

- Arie Scholten

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in elektriciteit

27 mei 2024

Heimelijk wilde ik dit al heel lang, nooit meer (echt) afhankelijk zijn van mijn energiebedrijf. Door solar panelen! Vergelijksolar heeft hiermee geholpen! Oh en het advies van subsidie vragen was heel fijn. Fantastisch.

- Martine Jacobs

Uitgelichte installateurs uit Ooij

Hans Hoogveld Elektra B.V.

Langstraat 10b
6691 EG Gendt
Nederland

0481 421 288
https://www.hoogveldelektra.nl/

Hans van ’t Hullenaar Installatiebedrijf B.V.

De Houtakker 12
6681 CW Bemmel
Nederland

0481 461 656
http://www.hullenaar.nu/

Trintech B.V.

Nijverheidsweg 10
6691 EZ Gendt
Nederland

0481 421 867
http://www.trintech.nl/