Zonnepanelen Onstwedde

Wil jij een betaalbare zonnepanelen installateur uit Onstwedde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Onstwedde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Onstwedde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Onstwedde gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Onstwedde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Onstwedde gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Onstwedde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Vriescheloo, Blijham en Wedde bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Onstwedde

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Onstwedde. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je wilt kosten besparen
 • het is schone stroom
 • een lage Co2 uitstoot
 • panelen renderen hedendaags aanzienlijker dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in zonne energie. We assisteren je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Onstwedde. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat deze belegging voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Er zijn diverse soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Onstwedde en de tariefstelling hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Uiteraard krijg je ook de optie om vrijblijvend direct meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de allerbeste prijs om zo nog flinker te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Onstwedde

Je hebt bedacht dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Onstwedde. Je moet aan een hoop zaken denken indien je zonnepanelen gaat kopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige informatie zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Ook wil je natuurlijk de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het belangrijk om het hele proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie! Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook ziet, het blijft een investering die je gaat doen. Door het juist vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen aanschaffen in Onstwedde als wel op de plaatsing kosten indien je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje eerlijk advies: De aanschaf en plaatsing kosten zijn echt niet het enige waar je op moet letten. Kijk overwegend ook even goed naar de kwaliteit van de zonnepanelen evenals naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Vergeet ook niet de garantievoorwaarden te bekijken als je tot aankoop in Onstwedde over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Onstwedde

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Onstwedde die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Onstwedde

Meerdere gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig mogelijk te houden. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit einddoel te verwezenlijken doet de gemeente Onstwedde er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Indien je vele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al vlug op. Het kan voorts zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Op de site van de gemeente Onstwedde kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie kansen, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Onstwedde

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Onstwedde

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig plaatsen. Omdat zonnepanelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Onstwedde die passend is voor jouw taak. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een handige zonnepanelen installateur in Onstwedde te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Onstwedde op de volgende gebieden:

 • Kosten van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan ook altijd slim om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Onstwedde

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Onstwedde en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Onstwedde zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een goede installateur is zoals je zo kunt zien noodzaak om te komen tot een aardig resultaat voor de zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde info kan je gemakkelijk zien aan wat voor kosten je zal moeten denken voor de installatie. Het geeft je wat meer geruststelling over het uiteindelijke resultaat van het karwei.

Tevens kun je rustig overleggen of het nuttig is om zelf al een en ander aan voorbereidingen te treffen. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een extra groep in de meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven lager zullen uitvallen. Tenslotte adviseren wij daadwerkelijk om allerlei begrotingen naast mekaar te leggen. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de grootte van het project.

Klaar voor solar energie? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Onstwedde.

Nu 3 offertes uit Onstwedde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Onstwedde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Onstwedde

Aangezien zonnepanelen van vele zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er ook evenveel prijzen zijn. 1 van de grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je voor de monokristallen panelen dan ga je wat meer moeten betalen, en staat daar tegenover dat je een beter rendement moet behalen. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze periode heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je pure netto winst registreren. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld opleveren. Wacht daarom niet langer en check hoeveel aan rendement jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Onstwedde?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Onstwedde, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Onstwedde – de juiste investering

Zonnepanelen in Onstwedde is de uiterst duurzame investering welke je kunt bewerkstelligen. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het helemaal de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig zijn er ook in Onstwedde voldoende professionele partijen die de expertise bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Onstwedde met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Onstwedde – groen en duurzaam

Veel mensen begrijpen prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die warmte opvangen en daarom worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in elektriciteit. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Onstwedde

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Onstwedde. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Onstwedde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Onstwedde

Zelfs na een jaar nog zo blij met mijn solar panelen

25 juni 2024

Het was de belegging zeker waard, ook nu na een jaar nog! Volstrekt grandioos om zelfvoorzienend te zijn.

- Danny Vermeulen

Het was de investering waard

19 juni 2024

Mezelf eerst goed ingelezen (fijne informatie hier op de website) en aansluitend gelijk maar offertes opgevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel aantrekkelijke tarieven en evengoed was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch enigszins.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is heel aardig, kan accuraat zien hoeveel ik opwek. Blije klant dus!

- Robert van de Berg

Haast 25% besparing op energie

9 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de berekening kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Enorm blij met het resultaat!

- Paul de Groot

Super geregeld

8 juni 2024

Alles in klasse en vlot geregeld. gewoon top.

- Renate Driessen

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in elektriciteit

1 juni 2024

Een langgekoesterde droom is waarheid, ik ben niet langer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij duurzame energie! Alles vlug en eerlijk geregeld via deze pagina. Heel erg gelukkig!

- Jacoba Dijkstra

Begeleiding en uitleg is super

20 mei 2024

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Na het doornemen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs gedienstig met het installeren en uitleggen van de app.
Een veer voor hen.

- Nathalie van de Wal

Begeleiding van het hele traject

17 mei 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Martine Vermeulen

Voor onze toekomst is zonne elektriciteit noodzakelijk

8 mei 2024

Toen mijn buren zeer opgetogen waren met hun solar panelen en het rendement wilde ik ook. Vanuit Vergelijksolar direct op weg geholpen naar meer duurzame elektriciteit. Dank jullie wel!

- Marinus Kuijpers

Begeleiding van het hele traject

29 april 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Koen Jansen

Uitgelichte installateurs uit Onstwedde

Becker Installatietechniek B.V.

Albert Reijndersstraat B 40
9663 PL Nieuwe Pekela
Nederland

0597 646 530
http://www.becker-installatietechniek.nl/

Jos Becker Holding B.V.

Albert Reijndersstraat B 40
9663 PL Nieuwe Pekela
Nederland

0597 646 530
http://www.becker-installatietechniek.nl/

Dijk Installatietechniek

Beumeesweg 122
9661 AL Alteveer
Nederland

0599 331 805
http://www.dijkinstallatietechniek.nl/